Tanita79 tych butelek nie znałam, sprawdziłam, fajne te szerokie antykolkowe, to są plastikowe czy szklane? Ja używałam aventa również laktator i pojemniki via do przechowywania, przydały się później do mrożenia obiadków. Wszystko dię sprawdziło więc chyba nie będę kombinować.
Co do wózka to chyba masz dobry pomysł z tą spacerówką potem.
Ciuszki jakieś mam 56 ale to z lumpka bo faktycznie mogą się nie przydać, córka nosiła, synek wogóle, u niego to wogóle ciuszki były na moment bo tak rósł, podwoił wagę w 3 mce z 4 na 8kg na cycku
Mam takie wyprawki 62, 68, 74cm co zawierają czapeczkę - ja ją miałam początkowo na po domu i po kąpieli, te wiązane na dwór, zimową jedną sama zrobiłam na drutach, a drugą kupiłam 40/42cm rozmiar, ok. 38cm ma dziecko przy urodzeniu. Z dwie małe kupiłam wiązane z uszkami bawełniane w pepco za 2zł z przeceny. Jeszcze na szyjkę jakąś chusteczkę miękką bawełnianą bo to praktyczne przy takim maleństwie.
ilość tego wszystkiego jest ogromna, nie wiem jak facet by zdołał to ogarnąć
Udanych zakupów
Ja chyba jutro wybiorę się na łowy. W pierwszych miesiącach sprawdziły mi się śpiworki do spania, bo dziecko nie rozkopywało się i nie zasłaniało buzi kocykiem czy kołdrą. I łatwo wziąć do karmienia w nocy.