reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Szczerze to im wiekszy rozstrzal wagowy tym bardziej do niczego, poczytaj 8gwiazdek czy tylem.pl
Szczerze mowiac nie ma znaczenia czy sie jezdzi malo czy duzo, szybko czy powoli, mozna jezdzic malo albo byc super kierowca a ktos i tak moze wjechac w nas w najmniej oczekiwanym momencie
Znam temat. Miałam przed ciążą w tym roku pecha i jadac do pracy jako pasazer oberwalam bo babka nie dostosowala prędkości do warunków jazdy, i teraz mierze się z odcinkiem szyjnym caly czas bo juz jest niestety na stale uszkodzony 😬

Patrz tylko na gondole, spacerowki zdecydowanie lepsze sa te nie 3w1
Wiem, mam córkę już i miałam wózek 3 w 1 i spacerówka, była fatalna, moja córka wisiała w tym śpiworku, miałam wtedy x Länder wózek.
Kupię teraz może i 3 w jednym dla gondoli i fotelkia do auta a i tak sprzedam jak przyjdzie czas na spacerówkę i kupię samo dobra spacerówkę.

Ja mam na oku Tutis uno 2w1, wózek jest lekki i składa się ponoć do małych rozmiarów, ale akurat na tym mi nie zależy, bo bagażnik w samochodzie mamy spory. Bardziej zależało mi na dużej gondoli, dużych terenowych kołach i amortyzacji i to właśnie jest 😊
Co do wózków 3w1 to słyszałam kilkukrotnie i nawet w sklepie sprzedawca mówił mi, żeby zwracać uwagę na jakość fotelika, bo czasami są liche i zrobione po kosztach.
Hej, mam pytanie widziałaś na żywo ten wózek tutis Uno? Bardzo mi się podoba, chciałam zobaczyć na żywo, czy łatwo się prowadzi itd.

Hej, mam pytanie widziałaś na żywo ten wózek tutis Uno? Bardzo mi się podoba, chciałam zobaczyć na żywo, czy łatwo się prowadzi itd.

Tak, widziałam, macałam i jeździłam po sklepie 😁
Prowadzi się łatwo, jest mocno skrętny, kółka ma duże, z przodu nieco mniejsze ale również duże, gumowe, z żelowym wypełnieniem, ma amortyzatory i się ładnie giba w górę i dół-potrzebuję wózka na trudniejszy teren, dlatego wybrałam ten model. Gondola duża, z możliwością nachylenia materacyku pod głową.
Spacerówka duża, długo posłuży siedzącemu dziecku.

Tak, widziałam, macałam i jeździłam po sklepie 😁
Prowadzi się łatwo, jest mocno skrętny, kółka ma duże, z przodu nieco mniejsze ale również duże, gumowe, z żelowym wypełnieniem, ma amortyzatory i się ładnie giba w górę i dół-potrzebuję wózka na trudniejszy teren, dlatego wybrałam ten model. Gondola duża, z możliwością nachylenia materacyku pod głową.
Spacerówka duża, długo posłuży siedzącemu dziecku.
Dzięki za wyczerpujący opis, namówiłaś mnie👌lekko szary albo taki lekko miętowy czy błękity kolor mi się podoba, a Ty go w hurtowni oglądałaś?A Ty jaki kolor?
Ja, mieszkam w Berlinie, też są do zamówienia przez internet,muszę zobaczyć gdzie może mogę go zobaczyć albo może w lutym pojadę do Pl jak zniosa trochę ograniczenia to go zobaczę. I tak wcześniej nie zamawiam przed narodzinami dziecka.

Dzięki za wyczerpujący opis, namówiłaś mnie👌lekko szary albo taki lekko miętowy czy błękity kolor mi się podoba, a Ty go w hurtowni oglądałaś?A Ty jaki kolor?
Ja, mieszkam w Berlinie, też są do zamówienia przez internet,muszę zobaczyć gdzie może mogę go zobaczyć albo może w lutym pojadę do Pl jak zniosa trochę ograniczenia to go zobaczę. I tak wcześniej nie zamawiam przed narodzinami dziecka.

To moja subiektywna opinia, najlepiej będzie jak poczytasz jeszcze dane techniczne na necie, może będą też jakieś opinie na niemieckojęzycznych stronkach (jeżeli znajdziesz takie to daj znać co piszą 😁). Nie wiem też na ile są dobre te koła żelowe, czy faktycznie są tak bezawaryjne jak słyszałam, a wiem że podbijają cenę wózka.
A kolory oglądałam na żywo i miętowy jest the best ale i tak waham się między nim a klasykiem jasno szarym 😁

To moja subiektywna opinia, najlepiej będzie jak poczytasz jeszcze dane techniczne na necie, może będą też jakieś opinie na niemieckojęzycznych stronkach (jeżeli znajdziesz takie to daj znać co piszą 😁). Nie wiem też na ile są dobre te koła żelowe, czy faktycznie są tak bezawaryjne jak słyszałam, a wiem że podbijają cenę wózka.
A kolory oglądałam na żywo i miętowy jest the best ale i tak waham się między nim a klasykiem jasno szarym 😁
Musze się zainteresować czy tu w De można, oglądnąć ten wózek.
Dam znać jak coś przeczytam z opinii, ale jak widziałaś na żywo i sie przymierzałas to już super.
Mnie też patrząc w necie ten miętowy się mega, podoba albo lekko szary jak Tobie.

Ostatnia edycja:
Ja z. Pierwsza córka 15lat temu kupowałam x Länder i był drogi wtedy koło 2000zl a, i tak uważam że dobrze zrobiłam. Potem go komuś sprzadalam i większość kasy odzyskałam i kupiłam spacerówkę chicko pamiętam, bo w tych 3 w 1 te spacerowki przynajmniej wtedy były kiepskie,malo wygodne i nie rozkładane żeby dziecko moglo spac w wózku spacerowym i do np. samolotu za duże.

reklama

Są bezawaryjne, potwierdzam. Dają radę i w mieście i w lesie. Są lekkie jak plastikowe i wytrzymałe jak pompowane, po 2 latach użytkowania są jak nowe i nic przy nich nie trzeba robić

Do góry