Patrz tylko na gondole, spacerowki zdecydowanie lepsze sa te nie 3w1
To samo mam, też będę wózek pod kątem bagażnika do auta szukac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo mam, też będę wózek pod kątem bagażnika do auta szukac
Znam temat. Miałam przed ciążą w tym roku pecha i jadac do pracy jako pasazer oberwalam bo babka nie dostosowala prędkości do warunków jazdy, i teraz mierze się z odcinkiem szyjnym caly czas bo juz jest niestety na stale uszkodzonySzczerze to im wiekszy rozstrzal wagowy tym bardziej do niczego, poczytaj 8gwiazdek czy tylem.pl
Szczerze mowiac nie ma znaczenia czy sie jezdzi malo czy duzo, szybko czy powoli, mozna jezdzic malo albo byc super kierowca a ktos i tak moze wjechac w nas w najmniej oczekiwanym momencie
Wiem, mam córkę już i miałam wózek 3 w 1 i spacerówka, była fatalna, moja córka wisiała w tym śpiworku, miałam wtedy x Länder wózek.Patrz tylko na gondole, spacerowki zdecydowanie lepsze sa te nie 3w1
Hej, mam pytanie widziałaś na żywo ten wózek tutis Uno? Bardzo mi się podoba, chciałam zobaczyć na żywo, czy łatwo się prowadzi itd.Ja mam na oku Tutis uno 2w1, wózek jest lekki i składa się ponoć do małych rozmiarów, ale akurat na tym mi nie zależy, bo bagażnik w samochodzie mamy spory. Bardziej zależało mi na dużej gondoli, dużych terenowych kołach i amortyzacji i to właśnie jest
Co do wózków 3w1 to słyszałam kilkukrotnie i nawet w sklepie sprzedawca mówił mi, żeby zwracać uwagę na jakość fotelika, bo czasami są liche i zrobione po kosztach.
Hej, mam pytanie widziałaś na żywo ten wózek tutis Uno? Bardzo mi się podoba, chciałam zobaczyć na żywo, czy łatwo się prowadzi itd.
Dzięki za wyczerpujący opis, namówiłaś mnielekko szary albo taki lekko miętowy czy błękity kolor mi się podoba, a Ty go w hurtowni oglądałaś?A Ty jaki kolor?Tak, widziałam, macałam i jeździłam po sklepie
Prowadzi się łatwo, jest mocno skrętny, kółka ma duże, z przodu nieco mniejsze ale również duże, gumowe, z żelowym wypełnieniem, ma amortyzatory i się ładnie giba w górę i dół-potrzebuję wózka na trudniejszy teren, dlatego wybrałam ten model. Gondola duża, z możliwością nachylenia materacyku pod głową.
Spacerówka duża, długo posłuży siedzącemu dziecku.
Dzięki za wyczerpujący opis, namówiłaś mnielekko szary albo taki lekko miętowy czy błękity kolor mi się podoba, a Ty go w hurtowni oglądałaś?A Ty jaki kolor?
Ja, mieszkam w Berlinie, też są do zamówienia przez internet,muszę zobaczyć gdzie może mogę go zobaczyć albo może w lutym pojadę do Pl jak zniosa trochę ograniczenia to go zobaczę. I tak wcześniej nie zamawiam przed narodzinami dziecka.
Musze się zainteresować czy tu w De można, oglądnąć ten wózek.To moja subiektywna opinia, najlepiej będzie jak poczytasz jeszcze dane techniczne na necie, może będą też jakieś opinie na niemieckojęzycznych stronkach (jeżeli znajdziesz takie to daj znać co piszą ). Nie wiem też na ile są dobre te koła żelowe, czy faktycznie są tak bezawaryjne jak słyszałam, a wiem że podbijają cenę wózka.
A kolory oglądałam na żywo i miętowy jest the best ale i tak waham się między nim a klasykiem jasno szarym
To moja subiektywna opinia, najlepiej będzie jak poczytasz jeszcze dane techniczne na necie, może będą też jakieś opinie na niemieckojęzycznych stronkach (jeżeli znajdziesz takie to daj znać co piszą ). Nie wiem też na ile są dobre te koła żelowe, czy faktycznie są tak bezawaryjne jak słyszałam, a wiem że podbijają cenę wózka.
A kolory oglądałam na żywo i miętowy jest the best ale i tak waham się między nim a klasykiem jasno szarym