reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Hej Kochane wiem że ostatnio milczę ale strasznie gonimy z robotą na nowym mieszakaniu i myślimy ze za 3 tyg będziemy sobie juz spokojnie mieszkać na swoim.
😍😍

Malutka szaleje w brzuszku raz bardziej raz mniej w piątek miałam mieć usg 3d 4d ale Księżniczka zasłoni a cała buzię rączkami i nie chciała się pokazać 😂😂🤷‍♀️ więc może przy następnej wizycie się uda.

Przeziębienie minęło teraz aby pilnować żeby znowu nie złapać bo to jest u mnie moment.

Życzę cudownego tygodnia dla Was i dużo zdrówka dla tych co walczą dolegliwościami 😘😘

reklama
u mnie tez tak było: trochę ruchów i cisza kilka dni. Teraz już codziennie czuję, dziś nawet już brzuch podskakiwał. Na połówkowym lekarz mówił, że spokojnie do 23 jest czas. Każda z nas i każda ciąża jest inna
U mnie też większość czasu cisza, raz po raz czuje że coś się kręci to się uspokajam. Faktycznie chyba zależy od dnia. Ale też czuje takie uderzenia w brzuch i nie wiem czy juz kopie czy to macica trenuje czy co 😂

Cześć kochane, tez widzicie tu 100% chłopaka ? mamy termin na 15 marca
565F8074-9148-4EB2-B591-29668A4C846C.jpeg

reklama
Do góry