Mary2094
Fanka BB :)
Mąż stosuje i chwali sobie, ja nie mam odwagi tego zrobićJa stosowałam irigasin jest bezpieczny i po 3 dniach płukania nosa przeszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż stosuje i chwali sobie, ja nie mam odwagi tego zrobićJa stosowałam irigasin jest bezpieczny i po 3 dniach płukania nosa przeszło
Sól, woda morska nic nie pomagająSpróbuj zrobić sobie inhalacje z soli morskiej
Mi szwagierka też to poleciła ale jakoś się bojeMąż stosuje i chwali sobie, ja nie mam odwagi tego zrobić
Jak raz mąż stwierdził że pierwszy raz jak robił to myślał że mu mózg wypadnie, podziękuję za toMi szwagierka też to poleciła ale jakoś się boje
Ja już ledwo chodziłam bo tak mnie katar męczył i głowa non stop odważyłam się chodź też miałam opory ale uwierz naprawdę pomaga warto zaryzykowaćMąż stosuje i chwali sobie, ja nie mam odwagi tego zrobić
Jak sytuacja zmusi to zrobię, ale wstałam i jakoś lepiej z zatokami jest. Jeszcze się okaże w ciągu dniaJa już ledwo chodziłam bo tak mnie katar męczył i głowa non stop odważyłam się chodź też miałam opory ale uwierz naprawdę pomaga warto zaryzykować
Ja się teraz zastanawiam czy głowa mnie boli od zatok czy to migrenaJak sytuacja zmusi to zrobię, ale wstałam i jakoś lepiej z zatokami jest. Jeszcze się okaże w ciągu dnia
Ja rano czułam az gdzie mam te zatoki tak mnie bolały. Teraz jest juz lepiej ale wizyty odwołałam, mam nadzieje ze się do końca tygodnia wykuruje :-)Ja się teraz zastanawiam czy głowa mnie boli od zatok czy to migrena