reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
nadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.
Też lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagi :p
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem😉
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie😉

nadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.

Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem😉
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie😉
Ważne że już jest lepiej. Mnie dziś brzuch trochę boli ale to chyba znów związane z tym że nie mogę wypuścić gazów. Tym bardziej że jak leżę jest dobrze. 😊 Ale za to młoda dziś po kawałku ciasta się uaktywniła że raz po raz ją czuje że się porusza 😂

My też mamy problem z imieniem, zwłaszcza, że mąż hiszpan a mieszkamy we Francji :-D więc szukamy imienia międzynarodowego, łatwego w wymowie.;)

reklama
Do góry