Też lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagiChyba że na dziecko tak melisa działa bo zaczęłam pić rano i wieczorem
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
No widzisz, albo Ja sobie wkręcamTeż lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagi
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
TakTo tez twoja pierwsza ciaza?
nadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potemTeż lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagi
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie
Mary2094
Ważne że już jest lepiej. Mnie dziś brzuch trochę boli ale to chyba znów związane z tym że nie mogę wypuścić gazów. Tym bardziej że jak leżę jest dobrze. Ale za to młoda dziś po kawałku ciasta się uaktywniła że raz po raz ją czuje że się poruszanadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem
My też mamy problem z imieniem, zwłaszcza, że mąż hiszpan a mieszkamy we Francji więc szukamy imienia międzynarodowego, łatwego w wymowie.nadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem
McPearl
Krem na hemoroidy tylko najlepiej zapytać w aptece bo któregoś chyba się nie powinno.Macie dziewczyny problem z hemoroidami? U mnie się pojawił i nie bardzo wiem jak z nim walczyć
Mama_z_invitro
Polecam korzeń dębu, nasiadówki albo przemywać. Ginekolog też mówił, że jest maść z heparyną, ale to na receptę.Macie dziewczyny problem z hemoroidami? U mnie się pojawił i nie bardzo wiem jak z nim walczyć
reklama
Super! Dziękuję bardzoPolecam korzeń dębu, nasiadówki albo przemywać. Ginekolog też mówił, że jest maść z heparyną, ale to na receptę.