Marlena1984
Początkująca w BB
Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki, odpoczywaj jak najwięcej i nie stresuj się bo to też ma wpływ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to tak jak jaWitajPozdrawiam serdecznie termin na14marzec
U mnie podobnie z tym brzuchem... ciągle coś.Też już jest lepiej, najważniejsze że nie wymiotuje. Ale brzuch jeszcze czasem boli lub pobolewa, najczęściej związane jest to po wyproznieniu. Więcej leże tez bo nisko schodzi łożysko. Tak więc mam nadzieję że teraz trochę będzie lepiej
Ja w 22plus 1,wczesniej nie chcieli mnie umowic ale ja mieszkam w DEDziewczyny w którym tygodniu macie usg połówkowe? Ja w 22 będę miała w szpitalu, ale wcześniej chce iść prywatnie. W poniedziałek będzie 18+0 myślicie, że w tym czasie już można?
Noi dopadły mnie zaparciaból brzucha aż całego, przy załatwianiu bolnospe już biorę, jakiś syrop na zaparcia ale to codziennie trzeba a ja nie wiedziałam.Ja w 22plus 1,wczesniej nie chcieli mnie umowic ale ja mieszkam w DE
Zapisałam się na 5 listopada i wtedy będzie 22t0d wykonuje się od 18-22 tygDziewczyny w którym tygodniu macie usg połówkowe? Ja w 22 będę miała w szpitalu, ale wcześniej chce iść prywatnie. W poniedziałek będzie 18+0 myślicie, że w tym czasie już można?
Współczuję ratuj się suszonymi śliwkami nadczo i sokiem z jabłek świeżo wyciskane muszą byćNoi dopadły mnie zaparciaból brzucha aż całego, przy załatwianiu bolnospe już biorę, jakiś syrop na zaparcia ale to codziennie trzeba a ja nie wiedziałam.
Ja w 17plus 1, jeszcze nie czuję ruchów, czasem jakieś przelewanie, do moja druga ciąża, myślałam że już będę czuła, ale też łożysko na przedniej ścianie a to tłumi podobno ruchy.
Idzie oszaleć ciągle coś
Fakt też jem suszone śliwki i nawet nie na czczo i jest odrobinę lepiej też spróbuj. Bo laktuloza to nie pomaga zbytnio.Współczuję ratuj się suszonymi śliwkami nadczo i sokiem z jabłek świeżo wyciskane muszą być