hehehe zawsze tak jestU mnie mąż chciał syna a tu zonk
reklama
To twoja pierwsza ciąża?hehehe zawsze tak jest
Chyba się pomyliłam i odpisalam sama sobie muszę się nauczyć korzystać z forum, bo nigdy wcześniej tego nie robiłam.U mnie mąż chciał syna a tu zonk
To Twoja pierwsza ciąża?
Mary2094
Fanka BB :)
Tak, moja pierwsza ciąża i wszystko jest dziwne i noweChyba się pomyliłam i odpisalam sama sobie muszę do nauczyć korzystać z forum, bo nigdy wcześniej tego nie robiłam.
To Twoja pierwsza ciąża?
Rozumiem doskonale, też spodziewam się pierwszego dziecka. Radość i obawy czy sobie poradzę ze wszystkim, zwłaszcza, że mieszkam za granicą ale pomimo wszystko już nie moge sie doczekać kiedy wezmę swojego szkraba w ramionaTak, moja pierwsza ciąża i wszystko jest dziwne i nowe
Mary2094
Obecnie jestem na etapie (20tc+1), ze dlaczego tak mało się obecnie rusza. Raz po raz czuje ale w zeszłym tygodniu było bardziej aktywne.Rozumiem doskonale, też spodziewam się pierwszego dziecka. Radość i obawy czy sobie poradzę ze wszystkim, zwłaszcza, że mieszkam za granicą ale pomimo wszystko już nie moge sie doczekać kiedy wezmę swojego szkraba w ramiona
Ja jestem na etapie 20tc+6 dni. U mnie też różnie to bywa, czasami jest bardziej aktywne, czasami mniej. Wczoraj brykal cały dzień, a dzisiaj niewiele czuję.. Myślę, że to normalneObecnie jestem na etapie (20tc+1), ze dlaczego tak mało się obecnie rusza. Raz po raz czuje ale w zeszłym tygodniu było bardziej aktywne.
Mary2094
Mam taką nadzieję. Chociaż dziś w nocy o 4 trochę czułam aktywnościJa jestem na etapie 20tc+6 dni. U mnie też różnie to bywa, czasami jest bardziej aktywne, czasami mniej. Wczoraj brykal cały dzień, a dzisiaj niewiele czuję.. Myślę, że to normalne
No widzisz, także nie ma się co martwić na zapasMam taką nadzieję. Chociaż dziś w nocy o 4 trochę czułam aktywności
reklama
Mary2094
Chyba że na dziecko tak melisa działa bo zaczęłam pić rano i wieczoremNo widzisz, także nie ma się co martwić na zapas