reklama
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
A sa dziewczyny ok 19 tygodnia ktore nie maja dolegliwosci bolowych? Wczesnirj mnie cos pobolewalo, kloło mniej lub bardziej, ciagnelo. A teraz nic... dobrze sie czuje nic mnie nie boli. No i zaczelam sie martwic czy na pewno wszystko w porzadku. Napiszcie pls jesli ktorejsc tez bole nie dokuczają. Jesli chodzi o ruchy to moja pierwsza ciaza i czuje cos delikatnie ale raczej pojedyncze pykniecia od srodka raz na kilka godzin raptem.
U mnie zaczął się 21 tc i mam tak samo, czuje się jakbym nie była w ciąży. Ruchy zazwyczaj rano jakieś się pojawiają i wtedy jak leżę na plecach ale tak samo znikome, brzuch niezbyt duży mam, więc też się trochę martwię ale myślę że każda z nas ma inaczej wiec najważniejsze są badania i wizyty jak tam wszystko ok to nie mamy się czym martwić
Pollyanna1
Fanka BB :)
To tez twoja pierwsza ciaza?U mnie zaczął się 21 tc i mam tak samo, czuje się jakbym nie była w ciąży. Ruchy zazwyczaj rano jakieś się pojawiają i wtedy jak leżę na plecach ale tak samo znikome, brzuch niezbyt duży mam, więc też się trochę martwię ale myślę że każda z nas ma inaczej wiec najważniejsze są badania i wizyty jak tam wszystko ok to nie mamy się czym martwić
Marlena1984
Początkująca w BB
Pozdrawiam serdecznie termin na14marzecHalo Marcówki Jest tu jeszcze ktoś kto testował i wychodzi termin na marzec? U mnie dziś test pozytywny, ale jeszcze bardzo wcześnie bo 9 dpo. Termin byłby na 6 marca Narazie straszny bladzioch, ale mam nadzieję, że zacznie ciemnieć
Mary2094
Gratulację a jak samopoczucie?Pozdrawiam serdecznie termin na14marzec
Marlena1984
Początkująca w BB
Teraz wspaniale energia wróciła mdłości nie męczą aż można się wreszcie cieszyć ciąża
Marlena1984
Początkująca w BB
A jak u ciebie?Gratulację a jak samopoczucie?
reklama
Mary2094
Też już jest lepiej, najważniejsze że nie wymiotuje. Ale brzuch jeszcze czasem boli lub pobolewa, najczęściej związane jest to po wyproznieniu. Więcej leże tez bo nisko schodzi łożysko. Tak więc mam nadzieję że teraz trochę będzie lepiejA jak u ciebie?