netka.
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U małego wszystko dobrze lobuzuje i skupia się na rozwoju ruchowym.Jak najbardziej.
Co u małego? U nas wszystko ok. Za kilka dni roczek. Jak to zleciało.. Właśnie wjechało mleko, stąd ta piękna godzina..
Jesteś w ciąży? Na kiedy wypada termin?
Ściskam mocno.
Halo Marcówki Jest tu jeszcze ktoś kto testował i wychodzi termin na marzec? U mnie dziś test pozytywny, ale jeszcze bardzo wcześnie bo 9 dpo. Termin byłby na 6 marca Narazie straszny bladzioch, ale mam nadzieję, że zacznie ciemnieć
GratulacjeNiepewnie ale się dołączam, dziś upragniona kreseczka w 27dc ❤
Dobry. Masz tam przy badaniu rozpiskę ile bety na który tydzieńDziewczyny beta 151 na progesteron jeszcze czekam czy to dobry wynik jak na 4 tydzien" dzis powinnam dostac miesiączke "
Trzymam mocno kciukiGratulacje
Mam nadzieję, że dołączę tu do Was, ale my dopiero co działalismy. Gdyby się udało, to w marcu byl by termin. I to najpiękniejszy prezent urodzinowy by był. Mój partner z początku, a ja z końca marca
Trzymamy kciuki za dwie kreskiCześć dziewczyny, mozliwe, że również dołączę do waszego grona . Okres powinnam dostać 29 czerwca, ale czuję się jakoś inaczej niż zwykle. Bolą mnie piersi,choć nigdy tak nie mam. Chyba będę dziś robić pierwszy test. Gratuluję wszystkim dwóch kresek