*Katarina*
Fanka BB :)
Gratulacje . Rośnijcie zdrowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje . Rośnijcie zdrowo.
Suuuuper [emoji846]
Hej dziewczyny
Nie wiem jaki termin ale na pewno połowa marca będzie mi przypadac jak @ nie przyjdzie na co liczymy w 16 DC testy owu pozytywne dzis dopiero 25 DC miesiączkę mam mieć 31 czerwca ale przy nieregularnych cyklach roznie może być głupia dziś testowałam i nic muszę się nauczyć cierpliwości
Gratulacje wszystkim II kreskom ja następne testowanie planuje w sobotę
Gragulacje zdrówka życzęGratulacje . Rośnijcie zdrowo.
netka a czy przy plamieniach miałaś może bóle jakieś bo ja dzisiaj miała dostac @ a wczoraj miałam bladoróżowe plamienie po godzinie brązowe jednorazowo myślałam że @ się rozkręca a tu nic , dzisiaj znów jednorazowo plamienie i cisza test negatywny więc czekam....Witam.
Gratuluję dwóch kreseczek mamusie.
I u mnie dwie kreseczki.
Dwa dni przed terminem - jedna.
W dniu terminu - też jedna (w tym i kolejnym dniu jednorazowe plamienie. Podejrzewam późną implantację).
Dzisiaj 2 dni po terminie - dwie.
A my się chyba juz znamy?Witam.
Gratuluję dwóch kreseczek mamusie.
I u mnie dwie kreseczki.
Dwa dni przed terminem - jedna.
W dniu terminu - też jedna (w tym i kolejnym dniu jednorazowe plamienie. Podejrzewam późną implantację).
Dzisiaj 2 dni po terminie - dwie.
netka a czy przy plamieniach miałaś może bóle jakieś bo ja dzisiaj miała dostac @ a wczoraj miałam bladoróżowe plamienie po godzinie brązowe jednorazowo myślałam że @ się rozkręca a tu nic , dzisiaj znów jednorazowo plamienie i cisza test negatywny więc czekam....