reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny :)
Nie wiem jaki termin ale na pewno połowa marca będzie mi przypadac jak @ nie przyjdzie na co liczymy :) w 16 DC testy owu pozytywne dzis dopiero 25 DC miesiączkę mam mieć 31 czerwca ale przy nieregularnych cyklach roznie może być :) głupia dziś testowałam i nic :) muszę się nauczyć cierpliwości :)
Gratulacje wszystkim II kreskom :) ja następne testowanie planuje w sobotę :)

Hej dziewczyny :)
Nie wiem jaki termin ale na pewno połowa marca będzie mi przypadac jak @ nie przyjdzie na co liczymy :) w 16 DC testy owu pozytywne dzis dopiero 25 DC miesiączkę mam mieć 31 czerwca ale przy nieregularnych cyklach roznie może być :) głupia dziś testowałam i nic :) muszę się nauczyć cierpliwości :)
Gratulacje wszystkim II kreskom :) ja następne testowanie planuje w sobotę :)

Ja pierwszy test robiłam 7 dni po owu. i wyszedł negatywny drugi w 12 dniu i pozytywny także nie ma co za wcześnie robić bo można się niepotrzebnie zdenerwować :) trzymam kciuki za testy w sobotę, daj koniecznie znać jak tam :)

Witam. :-) :)

Gratuluję dwóch kreseczek mamusie. :biggrin2:

I u mnie dwie kreseczki.
Dwa dni przed terminem - jedna.
W dniu terminu - też jedna (w tym i kolejnym dniu jednorazowe plamienie. Podejrzewam późną implantację).
Dzisiaj 2 dni po terminie - dwie.
netka a czy przy plamieniach miałaś może bóle jakieś bo ja dzisiaj miała dostac @ a wczoraj miałam bladoróżowe plamienie po godzinie brązowe jednorazowo myślałam że @ się rozkręca a tu nic , dzisiaj znów jednorazowo plamienie i cisza 🙃 test negatywny więc czekam....

reklama
netka a czy przy plamieniach miałaś może bóle jakieś bo ja dzisiaj miała dostac @ a wczoraj miałam bladoróżowe plamienie po godzinie brązowe jednorazowo myślałam że @ się rozkręca a tu nic , dzisiaj znów jednorazowo plamienie i cisza 🙃 test negatywny więc czekam....

Może akurat :-) :) Trzymam kciuki.
Bóle miałam tylko raz przez godzinkę/dwie kilka dni po owulacji. Domek się szykował dla groszka. :happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry