Ja mam tak że mogę różne miksy robić ogórki kiszone mlekiem popić śledzia czekoladą zagryźć i nic to mnie nie ruszy nawet brzuch mnie nie za boli lekarza jak pytałam to syrop mi przypisała bez recepty nazwy nie pamiętam ale nic mi to nie pomogłoWłaśnie muszę się dopytać bo kurcze też ju 3 dzień się męczę a na dłuższą metę się tak nie da choćbym nie wiem co ehh...
reklama
Zaparcia były w tamtym tygodniu. Jakby jakąś blokadę ktoś założył. Potem przeszło. Było ok. A dziś od rana się męczyłam... Nie wiem co może pomóc. Jadłam warzywa i owoce piłam wodę a efektu nie było. Z dnia na dzień przeszło. Wróciło do mojej normy a dziś znowu. Zobaczymy jak będzie jutro.Właśnie muszę się dopytać bo kurcze też ju 3 dzień się męczę a na dłuższą metę się tak nie da choćbym nie wiem co ehh...
No właśnie ostatnio miałam chwilę odblokowania a teraz znowu aż brzuch pobolewa bo nie mogę pije wodę jem owoce jogurty itp i nic..Zaparcia były w tamtym tygodniu. Jakby jakąś blokadę ktoś założył. Potem przeszło. Było ok. A dziś od rana się męczyłam... Nie wiem co może pomóc. Jadłam warzywa i owoce piłam wodę a efektu nie było. Z dnia na dzień przeszło. Wróciło do mojej normy a dziś znowu. Zobaczymy jak będzie jutro.
PałkaZapałka
Fanka BB :)
O matko...tak to nie mam ale ja sama myśl mi słaboJa mam tak że mogę różne miksy robić ogórki kiszone mlekiem popić śledzia czekoladą zagryźć i nic to mnie nie ruszy nawet brzuch mnie nie za boli lekarza jak pytałam to syrop mi przypisała bez recepty nazwy nie pamiętam ale nic mi to nie pomogło
Nie pamiętam bym miała problem z tym w czasie pierwszej ciąży. Ale trzeba będzie mzoe jakiś błonnik zastosowaćNo właśnie ostatnio miałam chwilę odblokowania a teraz znowu aż brzuch pobolewa bo nie mogę pije wodę jem owoce jogurty itp i nic..
Margolcia92
Fanka BB :)
Szarlotka wytrawnaJezu zrobiłam dzisiaj szarlotkę sypaną...z przyprawą do kurczaka brawo ja i brawo ciążowy mózg smakuje wybitnie
Powiem ze ani w 1 ani w drugiej ciąży nie mialam z tym problemu a w tej szok właśnie poszukam dobrego błonnika i może pomożeNie pamiętam bym miała problem z tym w czasie pierwszej ciąży. Ale trzeba będzie mzoe jakiś błonnik zastosować
reklama
Haha oł yeeeah zawsze jakąś nowośćJezu zrobiłam dzisiaj szarlotkę sypaną...z przyprawą do kurczaka brawo ja i brawo ciążowy mózg smakuje wybitnie