MałaZuza14
Aktywna w BB
Mój post (w załączniku), dodać tylko mogłam po słowie mówi tam gdzie strzałka - DO MNIE! mój błąd, nie dodałam. Pisałam to w swoim odczuciu!
@Margolcia92 napisałaś „to ze Ty się dobrze czujesz nie oznacza....”.
Ja nie neguje samopoczucia innych kobiet. I waszego! Absolutnie nie! Ja wręcz współczuje. Ro ze ja się dobrze czuje nie oznacza ze reszta tez. Są różne przypadki. Widocznie ja zle napisałam. Mam charakter jaki mam, i mając 40 stopni gorączki udaje ze jest ok i robię swoje. Wiem ze to tez nie jest dobre bo pisałam moja historie z ciąża ektopową.
pisząc o sytuacji z rowerem ze nie skomentujesz Tego odebrałam to na Zasadzie „co za idiotka. Na rowerze w ciąży jeździ”. Być może zle, być może dobrze. Idiotka bym była dalej paląc. różne sporty kobiety będą w ciąży uprawiają. ale masz prawo sadzić ze jazda na rowerze w ciąży jest bezmyślna.
Kończę bo się nerwowo zrobi. A to niepotrzebne.
Zawsze się zastanawiałam dlaczego w ciąży nie można jeździć na rowerze i nawet włączyłam jeden "artykuł" było napisane że nie poleca się że względu na możliwość upadku Teraz córka niedawno zaczęła jeździć na dwóch kółkach idziemy na polną drogę ona pogina rowerem a ja biegiem za nią bo tak mówili wssscy do okola nie kupoj roweru bo i tak jeździć nie będziesz :/