Mam tak samo... już zaczęłam robić kanapki na noc wstaję ok 2 razy na jakiegoś banana, jogurt czy kanapkę. I właśnie za dnia jest w miarę ok, a noc to koszmar...Nie mogę sobie z tym poradzić... A w dzień jem mało... Ostatnio dwu daniowy obiad mialam na obiad i jeszcze na kolację i jeszcze mój partner dojadl po mnie. O godzinie 22 kolejny posiłek a w nocy jakiś koszmar - głód jakbym nie jadła wcale.
reklama
Ja również polecam warto wziąść batona albo jakiś sok to pomaga Dziwne że lekarze nie mówią aby coś słodkiego zjeść albo na badania wziąśćPolecam zjeść coś słodkiego przed USG ja się najadłam naleśników na śniadanie i pięknie nam pomachał (albo pomachała )
O północy muszę zrobić sobie kanapkę bo nie zasnę no i cukier 98Mam tak samo... już zaczęłam robić kanapki na noc wstaję ok 2 razy na jakiegoś banana, jogurt czy kanapkę. I właśnie za dnia jest w miarę ok, a noc to koszmar...
W poprzedniej ciąży miałam taki sam wynik ale na szczęście nie miałam cukrzycy
Poziomka1982
Zaangażowana w BB
Jutro o 11 mam badania prenatalne. Szkoda, że krew w innym miejscu pobierają. Oby nie było przepukliny. Natalii ta fizjologiczna wchłonęła się więc też mam nadzieję. Dobrze lekarka jej radziła żeby nic nie czytać w necie bo ja przez to mam czarne scenariusze.
Zjem coś słodkiego tak jak radzicie
Zjem coś słodkiego tak jak radzicie
Poziomka1982
Zaangażowana w BB
Na dobre wyniki Pappa nie liczę bo jak oni biorą wszystkie parametry- wiek, przepuklinę to już widzę te obliczone prawdopodobieństwa. I tak zdecyduje się na inwazyjne bo inaczej oszaleje do marca. Oby nie było problemu ze skierowaniem.
Jeśli na czczo jest większy niż 92 to już jest podejrzenie cukrzycyO północy muszę zrobić sobie kanapkę bo nie zasnę no i cukier 98
W poprzedniej ciąży miałam taki sam wynik ale na szczęście nie miałam cukrzycy
reklama
Just_me89
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny. Nieśmiało się u Was melduje Mam 31 lat, aktualnie jestem w 11t6d, to moja 5 ciąża. Niestety poprzednie cztery straciłam. Ale teraz jestem naprawdę dobrej myśli . Badania prenatalne mam za tydzień 9.09. Czytam Was od samego początku, ale jakoś bałam się dołączać żeby nie zapeszyc. Widziałam, że pisalyscie o detektorach tętna. Ja kupiłam i już od niedzieli słyszę serduszko mojego maleństwa. To jest takie cudowne i bardzo uspokajające bo teraz codziennie mogę sprawdzać czy wszystko jest w porządku.