Invicta
Fanka BB :)
Mam to samo już mam swoje godziny 23:30 3:30 i 5:30Przez dzień jeszcze spoko najgorzej mam na wieczór jak trzeba iść spać wtedy maraton do wc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo już mam swoje godziny 23:30 3:30 i 5:30Przez dzień jeszcze spoko najgorzej mam na wieczór jak trzeba iść spać wtedy maraton do wc
Mi beta wyszła w 13 dniu od owulacjiHej dziewczyny. Owulacja w 16 dniu cyklu 28 sierpnia kiedy moge iść na bete [emoji23][emoji23] już się nie mogę doczekać czy cos jest czy jednak nie [emoji2960][emoji2960]
U mnie tak samo było tak naciskała ze nie mogłam leżeć tak bolało ale na szczęście po 15 minutach udało się i łaskawie się obróciłU mnie bardzo słabo było widać... Lekarka aż tłukła mnie po brzuchu żeby dzidziuś się ruszył i odwrócił... W pewnym momencie miałam wrażenie że aż się poddenerwowała i atmosfera nie była fajna :/
Ale ja też tak mam że pomimo że zjem późno w nocy budzi mnie taki głód że nie ma szans żebym zasnęła ponownie jak nie zjem nic.Znów nadrabiam... Ja co godzinę wstaje w nocy na siku... W dzień też częściej, ale tragedii nie ma, najgorzej było w podróży. Co do cukrzycy no łatwo z nią nie jest... Ja mam problem z przerwa nocna i nie zawsze ten cukier jest ok nad ranem, mimo, że stosuje się do zaleceń diabetologa. Po prostu budzę się w nocy głodna i spać nie mogę, jak nie zjem, to cały dzień mam mdłości i mi niedobrze, więc jem i wstaje o 7-8-9 cukier nie najlepszy. Za miesiąc mam kolejna wizytę u diabetologa, chyba muszę jej o tym powiedzieć, bo teraz kazała mi jeść o 22.00 - 22.30 ale i tak jestem głodna.
Nie mogę sobie z tym poradzić... A w dzień jem mało... Ostatnio dwu daniowy obiad mialam na obiad i jeszcze na kolację i jeszcze mój partner dojadl po mnie. O godzinie 22 kolejny posiłek a w nocy jakiś koszmar - głód jakbym nie jadła wcale.Ale ja też tak mam że pomimo że zjem późno w nocy budzi mnie taki głód że nie ma szans żebym zasnęła ponownie jak nie zjem nic.
Dzisiaj u mnie kryzys ciągnie w brzuchu i pachwinach, a dzisiaj z mężem mamy rocznice ślubu i chyba nici z kolacji jak nie przejdzie [emoji12]
U nas rocznica za 2 dni, mam nadzieję że w prezencie zdradzę dla męża płeć, o ile dzisiaj będzie widaćOj my też mamy dziś rocznicę!! Właśnie jade po zakupy na kolację najwyżej zje sam bo ja ostatnio apetyt mam ogromny ale możliwości kończą się na 1 kanapce na 24h
...