Przez dzień jeszcze spoko najgorzej mam na wieczór jak trzeba iść spać wtedy maraton do wcA jak u Was jest z robieniem siku? Faktycznie latacie co chwilę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez dzień jeszcze spoko najgorzej mam na wieczór jak trzeba iść spać wtedy maraton do wcA jak u Was jest z robieniem siku? Faktycznie latacie co chwilę?
Ja chodzę normalnie jak chodziłam ale pije niedużo. Z tym że jak idę do WC to ewidentnie dłużej schodziA jak u Was jest z robieniem siku? Faktycznie latacie co chwilę?
Ja w dzien nie zauważam tego że częściej ale za to w nocy tragedia 4 razy sie budze z pełnym pęcherzem...A jak u Was jest z robieniem siku? Faktycznie latacie co chwilę?
Żeby cukier utrzymywał się w normie samo jabłko podwyższy. Trzeba łączyć z na białek i dobrymi tłuszczami. Czyli jabłko jogurt naturalny i kilka orzechów.O kurde, ale rozumiem że 3 główne posiłki a reszta to np mały jogurt czy jabłko? Nie wyobrażam sobie co dwie godziny jeść, ale dla Dzidziola wszystko
Zależy też jaki chleb się kupi. Jedne tylko z nazwy są razowe żytnie. A w składzie mają płatki ziemniaczane bądź słód jęczmienny albo nawet miód. Niektóre osoby mają wyższy po nabiale typu serek wiejski.Co do cukrzycy ciążowe na Facebooku jest fajny profil cukrzyca ciążowa i jeszcze jeden nt przepisów, mozna się dużo dowiedzieć a dziewczyny chętnie doradzają. Jeśli rani jest za wysoki to albo dieta i np zmienić chleb na IG albo zastąpić to czymś innym bo zazwyczaj od chleba rano wywala. Trzeba pamiętać żeby zjeść coś małego zaraz przed snem i pilnować przerw między posiłkami. Jak się nie udaje to insulina i będzie opanowane
Dokładnie każda osoba i każdy organizm reaguje inaczej na dane jedzenie wiec każdy jednak to indywidualna sprawa.Zależy też jaki chleb się kupi. Jedne tylko z nazwy są razowe żytnie. A w składzie mają płatki ziemniaczane bądź słód jęczmienny albo nawet miód. Niektóre osoby mają wyższy po nabiale typu serek wiejski.
Uwielbiam go jest pyszny.Dziewczyny jakby któraś chciała podobny smak do oscypka z mleka pasteryzowanego to polecam taki serek oscypek to nie jest ale kurczę z braku laku można sobie conieco wyobrazić kupione w lidlu Zobacz załącznik 1170986