reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, macie jakieś sposoby na nocny wilczy głód? 🙈 Jem kolację koło 20:00. Ale jak klasę się spać to znów jestem głodna. Zazwyczaj jem banana czy coś lekkiego. Ale nie jestem w stanie przespać całej nocy. Budzę się raz czy dwa z ogromnym głodem 😱 Jakaś masakra... już nie wiem co jeść, żeby się nie budzić 🙊
Ja też jestem cały czas głodna😀nawet w nocy muszę jeść. Tylko to pomaga na mdłosci

U mnie 3 tygodnie czekania...

Dziewczyny jak u Was rok szkolny?

Pierwszaczki - 9.00 (1 osoba towarzysząca).
Starszy - 10.45 (bez osoby).
Średnia szkoła - 10.00.

Muszę się wpasować z wizytą na 8.30.
Martwię się, co jutro usłyszę na wizycie. Jestem dobrej myśli, jednak krew na wkładce i przy podcieraniu na okrągło, więc muszę się nastawić i na złe wieści.
Szkoda, że wyników z prenatalnych jeszcze nie będę miała.
Trzymajcie kciuki, jutro się odezwę po wizycie.
U nas tak samo jest 1 klasy na 9 z jedną osobą towarzyszącą

Mi też włosy się przetłuszczają, cera tragedia, w spodnie się nie dopinam🙈. Normalnie masakra

Ja na samym początku ciąży cieszyłam się,że mam taką super cerę, a teraz to najchętniej zasłoniłabym lustro w sypialni żeby nie straszyć się od samego rana.

I paznokcie rosną jak szalone. Hybryda do wymiany co 1,5 tygodnia 🙉

reklama
Ja na samym początku ciąży cieszyłam się,że mam taką super cerę, a teraz to najchętniej zasłoniłabym lustro w sypialni żeby nie straszyć się od samego rana.

I paznokcie rosną jak szalone. Hybryda do wymiany co 1,5 tygodnia 🙉
Moje paznokcie mogę miesiąc nie obcinać i tak różnicy nie widać bo nigdy mi nie rosły 😂

Do góry