reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Nie chcę zapeszac ale narazie sie trzymamy w grupie i oby tak zostało. Ale chce zwrócić uwage na to ze od 6tc do 8tc było sporo poronień 😪 a teraz jak juz ciążę nasze są coraz starsze tak sie uspokoiło. Faktycznie do 10 tc jest wieksze ryzyko, tak jak piszą wszędzie 🙏 u mnie juz ten tydzien przekroczony, nawet z OM dzis 10 tc sie zaczął. Ja nie połapie sie chyba jak mam liczyc czy z usg czy OM. Tak mi dziwnie bo mozna powiedziec ze przeskoczylam jeden tydzien
Oj tak oby nas już nie ubyło ☺️

my mieliśmy we wtorek rocznice ślubu i jutro mielismy z tego okazji skoczyc gdzies na kolacje i na stand Up ale młoda od dzis z moimi rodzicami pojechała nad morze do sob i tak za nia tęsknie ze nie wiem czy nie odłożymy planow rocznicowych i nie pojedziemy do nich. Zwariowałam chyba ale poprostu szaleje na jej punkcie tym barfziej teraz kiedy jest taka słodka! Jak sie złe czuje to mnie ciagle przytula i całuje, gada do brzuszka, całuje go No serio dziewczyny nie myslalam, ze az tak bedzie mnie to rozczulać! Mam nadzieje, ze jej nie minie i bedxie super starsza siostra!!!!
Powiem szczerze ze taki widok może rozczulać ❤️❤️ Napewno będzie super starsza siostra ❤️
Ja znowu mam rocznice w ten poniedziałek 😀 dużo jest nas ze ślubów sierpniowych 😀😁

ale z usg masz starsza czy młodsza ciaze? Lekarze wiadomo ze beda liczyć z om, ale ja sprawdzając jak sie ciaza rozwija sprawdzałbym po tym krótszym terminie zeby sie nie stresowac. Poza tym ja w poprzedniej ciazy miałam tak ze z usg prawie 2 tyg różnicy mi wychodziło bo miałam długie cykle a oni do cc mnie zapisywali po terminie z om i wydaje mi sie ze ciaza była mimo wssystko młodsza i mi mała za szybko wyciągnęli :( dlatego tez nie jestem za cc :(
U mnie tak jest właśnie bo tez miałam długi cykl i lekarz Kazał mi mówić przy usg nie datę miesiączki a datę poczęcia wtedy realnie może ocenić 😀

ja jestem pełna podziwu dla Was! Bo maz mnie od dawna na kolejne namawiał ale ja sie nie chciałam ugiąć bo do 3 roku życia młodszej mielismy przesrane na maxa. Teraz jest fajnie bo nawet jak sie złe czuje to ona sie sama pobawi ale to tez dla mnie był ostatni dzwonek bo nie chciałam większej różnicy. Ale na poprzedniej grupie mam dziewczyne ktora po 9 miesiącach świadomie zaszła w kolejna ciaze i szacun dla niej, ze ogarnela. Ja bym sobie chyba w łeb strzeliła 🙈
to ja świadomie po 9 miesiącach właśnie, bo zawsze chciałam żeby między dziećmi była mała różnica wieku 🙈🙈🙈 myślisz, że już mam sobie w łeb strzelić? 🤔🤔🙈😂 jeszcze okazało się na pierwszym usg, że to były bliźniaki, ale zarodek z serduszkiem został jeden, a drugi pęcherzyk, chyba się wchłonął...okaże się za dwa dni 😊😊🤔😁 a tak wg to się przywitam, bo termin mam na 31 marzec, ale tak sobie siedzę jeszcze na kwietniówkach, bo kto wie, czy mi się nie przyciągnie ciąża 😳🙈🙈🙈🙈😂😂 u mnie dziś 8+1 💪💪💪

to ja świadomie po 9 miesiącach właśnie, bo zawsze chciałam żeby między dziećmi była mała różnica wieku 🙈🙈🙈 myślisz, że już mam sobie w łeb strzelić? 🤔🤔🙈😂 jeszcze okazało się na pierwszym usg, że to były bliźniaki, ale zarodek z serduszkiem został jeden, a drugi pęcherzyk, chyba się wchłonął...okaże się za dwa dni 😊😊🤔😁 a tak wg to się przywitam, bo termin mam na 31 marzec, ale tak sobie siedzę jeszcze na kwietniówkach, bo kto wie, czy mi się nie przyciągnie ciąża 😳🙈🙈🙈🙈😂😂 u mnie dziś 8+1 💪💪💪
Też chwilę tam byłam 😁 witamy 😊 rozgość się😁

Ja zaszłam po roku w drugą ciążę a w trzecią po roku i miesiącu ☺️

reklama
Ja zaszłam po roku w drugą ciążę a w trzecią po roku i miesiącu ☺
no ja jestem po stracie w kwietniu i po biochemicznej w czerwcu, także u mnie byłoby jeszcze szybciej, ale widać tak musiało być 🤔😉 kiedyś gdzieś czytałam, że dzieci nie odchodzą tylko zmieniają datę swoich narodzin, a że u mnie miały być teraz bliźniaki to zaczynam w to wierzyć 😊😊🤗

Do góry