reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dzięki za słowa otuchy.. macie rację za bardzo panikuje ale strach jaki mnie ogarnal masakra...3 ciąża A uwierzcie przechodzę ja inaczej pod każdym 1 względem czyżby mnie już starość brała? Obiecuje że wyluzuje i nie będę siebie i was przy okazji nakręcić

Co do nerwów w 2 poprzednich ciazach mąż mówi że jestem 3x bardziej nerwowa niż przed okresem byłam..wszystko mnie draznilo awantury o wszystko
A teraz oaza spokoju czasami siada koło mnie i żartuję że ktoś mu żonę podmienil
Ja mam napady nerwów naprawdę🤦wydrę się na niego a za chwilę nie wiem o co mi chodziło 😂

reklama
Magnez pomaga na twardniejący brzuch? Można go przedawkować? Boje się że mój brzuch jest zbyt twardy a ja nie wiem o tym i robię sobie krzywdę. A nie chce brać czegoś co może zaszkodzić niuni, bez wiedzy lekarza
A najlepiej skonsultuj z lekarzem bo ja też boje się na własną rękę brać cokolwiek. Kiedyś pisałam że olejek z wiesiołka biorę od początku to mi dziewczyny pisały że poronień itd bo tak na opakowaniu pisze i wtedy dopiero sfiksowalam 🤦zamiast zaufać lekarzowi ja na necie szukałam info.

Magnez pomaga na twardniejący brzuch? Można go przedawkować? Boje się że mój brzuch jest zbyt twardy a ja nie wiem o tym i robię sobie krzywdę. A nie chce brać czegoś co może zaszkodzić niuni, bez wiedzy lekarza
Śmiało możesz brać i 3 dziennie plus 2x no spe jak Ci twardnieje bądź się napina to bierz śmiało 😉

Właśnie co do bólu brzucha 2 dzień mnie boli ale nie podbrzusze ale na wysokości pępka.. myślicie że to może być niebezpieczne???

pomaga, zalecają na twardniejacy brzuch brać 3 razy po 2 tabletki przynajmniej tak miałam poprzednie obie ciaze. Mysle, ze jak nie bierzesz w ogole to możesz wziac 3 razy dziennie po 1 tabletce i zobaczyc czy jest jakas poprawa a lekarza na wizycie zapytac czy zwiekszyc czy nie. Wiem tylko, ze przy chorym sercu trzeba z magnezem uważać, a tak to nie słyszałam, zeby był szkodliwy. A czujesz, ze Ci sie tak jakby napina jak za duzo pochodzisz np? Albo jak sie zmęczysz?

Tak wiem u mnie wystarczyła jazda samochodem do lekarza i spowrotem dlatego miałam zakaz jazdy no ale musiałam bo i woziłam córę do żłobka i ją przywoziłam. Pod koniec dałam sobie spokój i tylko mąż zawoził i odbierał jak mógł i wtedy było lepiej.
ja miałam w 1 ciazy zakaz jazdy autem, jedynie do lekarza do Szczecina dojeżdżałam a tak to lezenie plackiem w szpitalu, ew w domu pod kroplówka :(

Dokładnie mam to samo. Też moja3 ciąża a czytam i zachowuje się jakbym nie pamiętała 🤦 wczoraj czytałam jak jakaś młodą matkę znaleziono w jeziorze a miała depresję poporodową i tak ryczałam bo sobie moje dziewczyny wyobraziłam jakbym zostawiła i mój aż telefon mi zabrał 😁
a to noe czasami ta ze Szczecina? Bo wiem ze jakas zaginęła kilka dni temu wlasnie z depresja poporodowa

pomaga, zalecają na twardniejacy brzuch brać 3 razy po 2 tabletki przynajmniej tak miałam poprzednie obie ciaze. Mysle, ze jak nie bierzesz w ogole to możesz wziac 3 razy dziennie po 1 tabletce i zobaczyc czy jest jakas poprawa a lekarza na wizycie zapytac czy zwiekszyc czy nie. Wiem tylko, ze przy chorym sercu trzeba z magnezem uważać, a tak to nie słyszałam, zeby był szkodliwy. A czujesz, ze Ci sie tak jakby napina jak za duzo pochodzisz np? Albo jak sie zmęczysz?
Ja tak biorę od początku magnez ale na skurcze chyba że skurcze są jak twardnieje brzuch bo nie wiem😁

reklama
Do góry