Ja mam napady nerwów naprawdęwydrę się na niego a za chwilę nie wiem o co mi chodziłoDzięki za słowa otuchy.. macie rację za bardzo panikuje ale strach jaki mnie ogarnal masakra...3 ciąża A uwierzcie przechodzę ja inaczej pod każdym 1 względem czyżby mnie już starość brała? Obiecuje że wyluzuje i nie będę siebie i was przy okazji nakręcić
Co do nerwów w 2 poprzednich ciazach mąż mówi że jestem 3x bardziej nerwowa niż przed okresem byłam..wszystko mnie draznilo awantury o wszystko
A teraz oaza spokoju czasami siada koło mnie i żartuję że ktoś mu żonę podmienil
reklama
A najlepiej skonsultuj z lekarzem bo ja też boje się na własną rękę brać cokolwiek. Kiedyś pisałam że olejek z wiesiołka biorę od początku to mi dziewczyny pisały że poronień itd bo tak na opakowaniu pisze i wtedy dopiero sfiksowalam zamiast zaufać lekarzowi ja na necie szukałam info.Magnez pomaga na twardniejący brzuch? Można go przedawkować? Boje się że mój brzuch jest zbyt twardy a ja nie wiem o tym i robię sobie krzywdę. A nie chce brać czegoś co może zaszkodzić niuni, bez wiedzy lekarza
Śmiało możesz brać i 3 dziennie plus 2x no spe jak Ci twardnieje bądź się napina to bierz śmiałoMagnez pomaga na twardniejący brzuch? Można go przedawkować? Boje się że mój brzuch jest zbyt twardy a ja nie wiem o tym i robię sobie krzywdę. A nie chce brać czegoś co może zaszkodzić niuni, bez wiedzy lekarza
Grabcia123
Fanka BB :)
Właśnie co do bólu brzucha 2 dzień mnie boli ale nie podbrzusze ale na wysokości pępka.. myślicie że to może być niebezpieczne???
dzwoneczek8811
pomaga, zalecają na twardniejacy brzuch brać 3 razy po 2 tabletki przynajmniej tak miałam poprzednie obie ciaze. Mysle, ze jak nie bierzesz w ogole to możesz wziac 3 razy dziennie po 1 tabletce i zobaczyc czy jest jakas poprawa a lekarza na wizycie zapytac czy zwiekszyc czy nie. Wiem tylko, ze przy chorym sercu trzeba z magnezem uważać, a tak to nie słyszałam, zeby był szkodliwy. A czujesz, ze Ci sie tak jakby napina jak za duzo pochodzisz np? Albo jak sie zmęczysz?Magnez pomaga na twardniejący brzuch? Można go przedawkować? Boje się że mój brzuch jest zbyt twardy a ja nie wiem o tym i robię sobie krzywdę. A nie chce brać czegoś co może zaszkodzić niuni, bez wiedzy lekarza
dzwoneczek8811
ja miałam w 1 ciazy zakaz jazdy autem, jedynie do lekarza do Szczecina dojeżdżałam a tak to lezenie plackiem w szpitalu, ew w domu pod kroplówkaTak wiem u mnie wystarczyła jazda samochodem do lekarza i spowrotem dlatego miałam zakaz jazdy no ale musiałam bo i woziłam córę do żłobka i ją przywoziłam. Pod koniec dałam sobie spokój i tylko mąż zawoził i odbierał jak mógł i wtedy było lepiej.
dzwoneczek8811
a to noe czasami ta ze Szczecina? Bo wiem ze jakas zaginęła kilka dni temu wlasnie z depresja poporodowaDokładnie mam to samo. Też moja3 ciąża a czytam i zachowuje się jakbym nie pamiętała wczoraj czytałam jak jakaś młodą matkę znaleziono w jeziorze a miała depresję poporodową i tak ryczałam bo sobie moje dziewczyny wyobraziłam jakbym zostawiła i mój aż telefon mi zabrał
Ja tak biorę od początku magnez ale na skurcze chyba że skurcze są jak twardnieje brzuch bo nie wiempomaga, zalecają na twardniejacy brzuch brać 3 razy po 2 tabletki przynajmniej tak miałam poprzednie obie ciaze. Mysle, ze jak nie bierzesz w ogole to możesz wziac 3 razy dziennie po 1 tabletce i zobaczyc czy jest jakas poprawa a lekarza na wizycie zapytac czy zwiekszyc czy nie. Wiem tylko, ze przy chorym sercu trzeba z magnezem uważać, a tak to nie słyszałam, zeby był szkodliwy. A czujesz, ze Ci sie tak jakby napina jak za duzo pochodzisz np? Albo jak sie zmęczysz?
Ja też miałam tak i zawsze lekarza kłamałam że przyjechałam autobusem ale ja wiedziałam że tak będzie do czasu noi mi ciśnienie po jeździe strasznie dowalało.ja miałam w 1 ciazy zakaz jazdy autem, jedynie do lekarza do Szczecina dojeżdżałam a tak to lezenie plackiem w szpitalu, ew w domu pod kroplówka
reklama
Tak ta właśnie i zostawiła 3 miesięcznego synka i ja tak sobie wyobrażałam że przecież dziecko zapach mamy wyczuwa i ostrość wzroku mu się poprawia a tu taka tragediano ryczałam i końca nie byłoa to noe czasami ta ze Szczecina? Bo wiem ze jakas zaginęła kilka dni temu wlasnie z depresja poporodowa