Wziąć antybiotykZ moją gin mam ustalone że jak coś się dzieje to mam do niej dzwonić na prywatny numer o każdej porze dnia i nocy ostatnio potrzebowałam zwolnienia z pracy była na urlopie jej znajomy mi wypisał także zależy dużo od lekarza.. Ale antybiotyk wypisał Ci inny lekarz tak? Jak tak to raczej nie powinnaś mieć oporów
reklama
Niedobrana
Aktywna w BB
Z moją gin mam ustalone że jak coś się dzieje to mam do niej dzwonić na prywatny numer o każdej porze dnia i nocy ostatnio potrzebowałam zwolnienia z pracy była na urlopie jej znajomy mi wypisał także zależy dużo od lekarza.. Ale antybiotyk wypisał Ci inny lekarz tak? Jak tak to raczej nie powinnaś mieć oporów
Tak, antybiotyk przepisał inny lekarz, ale taki którego zupełnie nie znam, mam więc ograniczone zaufanie. Szczególnie że jest on w grupie leków C.
Jak moja nic nie odpisze to wezmę, ale wolałam się upewnić.
Asiorekk89
Fanka BB :)
Nie wiem Kochana .. ja bym jeszcze poszła do innego lekarza nie mówiąc o poprzednim usg i się upewniłaDziewczyny pisałam kilka dni temu że się żegnam... W środę usg, brak akcji serca, dziecko 1.56 cm i pęcherzyka 3cm, wszystko wskazuje na 8tydzien a powinien być 8+4. 2 dni później idę na usg żeby potwierdzić śmierć dziecka i dalej brak akcji serca, dziecko 1.78, pęcherzyka 6.5 cm i wskazuje na 8+2.. Czy możliwe żeby był błąd pomiaru idealnie taki jaki powinien być przyrost po 2 dniach? Mimo odstawienia 5 dni temu wszystkich leków, zero boli, krwawien... Masakra...
Niedobrana
Aktywna w BB
Dziewczyny pisałam kilka dni temu że się żegnam... W środę usg, brak akcji serca, dziecko 1.56 cm i pęcherzyka 3cm, wszystko wskazuje na 8tydzien a powinien być 8+4. 2 dni później idę na usg żeby potwierdzić śmierć dziecka i dalej brak akcji serca, dziecko 1.78, pęcherzyka 6.5 cm i wskazuje na 8+2.. Czy możliwe żeby był błąd pomiaru idealnie taki jaki powinien być przyrost po 2 dniach? Mimo odstawienia 5 dni temu wszystkich leków, zero boli, krwawien... Masakra...
Ja też bym się wolała upewnić, ale trochę mnie niepokoi brak serduszka. Jednak przy takiej wielkości fasolki powinno już być.
Ale jak toDziewczyny pisałam kilka dni temu że się żegnam... W środę usg, brak akcji serca, dziecko 1.56 cm i pęcherzyka 3cm, wszystko wskazuje na 8tydzien a powinien być 8+4. 2 dni później idę na usg żeby potwierdzić śmierć dziecka i dalej brak akcji serca, dziecko 1.78, pęcherzyka 6.5 cm i wskazuje na 8+2.. Czy możliwe żeby był błąd pomiaru idealnie taki jaki powinien być przyrost po 2 dniach? Mimo odstawienia 5 dni temu wszystkich leków, zero boli, krwawien... Masakra...
Kochana idź do innego lekarza będziesz miała porównanie bo może faktycznie jest jakiś błąd....najgorsza jest ta niepewnośćDziewczyny pisałam kilka dni temu że się żegnam... W środę usg, brak akcji serca, dziecko 1.56 cm i pęcherzyka 3cm, wszystko wskazuje na 8tydzien a powinien być 8+4. 2 dni później idę na usg żeby potwierdzić śmierć dziecka i dalej brak akcji serca, dziecko 1.78, pęcherzyka 6.5 cm i wskazuje na 8+2.. Czy możliwe żeby był błąd pomiaru idealnie taki jaki powinien być przyrost po 2 dniach? Mimo odstawienia 5 dni temu wszystkich leków, zero boli, krwawien... Masakra...
Robaczek_w
Fanka BB :)
Jak tylko potrzebuje, zawsze pisze SMS albo odpisuje albo oddzwania. Śmiało pisz :-)Dziewczyny, a jak dzwonicie do swoich lekarzy bo coś Was niepokoi to robicie to tylko w godzinach gdy wiecie że raczej jest w pracy czy też np. w weekendy albo wieczorem.
Pytam bo dzisiaj dostałam antybiotyk i wolałam go skonsultować z moją gin zanim zacznę brać, ale było mi strasznie głupio zawracać jej głowę w dzień wolny. W końcu wysłałam sms, ale i tak czuję się dziwnie.
Le_ew
Zaciekawiona BB
Ja już się nastawiam na lyzeczkowani, ale mnie to zastanawia dlaczego rośnie... Druga wizyta była u innego lekarza właśnie... Czekam do środy i idę do szpitala...
U mnie przy poronieniu zatrzymanym była różnica po 3 dniach raptem 0,01cm w wielkości zarodka, ale to bardziej kwestia wykonywania pomiarów przez innego lekarza i na innym sprzęcie.
Wydaje mi się, że przy braku akcji serca nie powinno być aż takiego wzrostu, ale mogę się mylić
Mi lekarz powiedział że jest u mnie ryzyko stanu przedrzucawkowego i mam zacząć brać. Ciśnienie jak na razie mam w normie. Jak każe tak będę brać.Ja miałam stan przedrzucawkowy i żadnych leków oprócz swoich nie biorę. To było wskazanie do nagłego cc
reklama
A stosujesz się do diety? Byłaś na spotkaniu z edukatorem bądź kontaktowałaś się z taką osobą?Ja mam problem z cukrem w ciąży , raz na czczo 90 , raz 100, znowu 91 później 102 już nie wiem o
Co chodzi