reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Też mam za 3 tyg i chyba zeswiruje do tej pory..Tym bardziej że u nas nie było jeszcze serduszka i ciągle.chodzi mi po.glowie "A co jak się nie pojawi "
A który tydzień jest aktualnie u Ciebie ? w ciąży z córcia dopiero serduszko zobaczyłam w 8 tc ( miałam cholernego cykora bo w pierwszej ciąży w ogóle serduszko się nie pojawiło ( poroniłam ) i ciagle to miałam w głowie , teraz od 5tc już mogłam je zobaczyć . każda ciąża jest inna , jeśli bardzo się stresujesz możesz pójść za tydzień albo za 2 tyg do lekarza 😘

reklama
Dziewczyny czy miewacie takie ciągnące bóle w podbrzuszu? Dziś pierwszy raz mi się zdarzył taki ból z prawej strony, jakby w okolicy jajnika, a nawet bliżej pachwiny. Nie jest uciążliwy, ale oczywiście w głowie już najgorsze wizje.

Dziewczyny czy miewacie takie ciągnące bóle w podbrzuszu? Dziś pierwszy raz mi się zdarzył taki ból z prawej strony, jakby w okolicy jajnika, a nawet bliżej pachwiny. Nie jest uciążliwy, ale oczywiście w głowie już najgorsze wizje.
Tak, zdarza się np przy nagłym wstaniu lub kichnięcie. Bolesne ale w poprzedniej ciąży też tak miałam i wszystko było ok

reklama
Jestem po wizycie, można uznać mnie za największego cykora i jak widać objawy które widziałam i sądziłam że oznaczają poronieni, tak w rzeczywistości nie jest. Z dzidzia jest ok, co prawda trafiłam na mało przyjemnego lekarza (trudno) ale najważniejsze że serduszko bije i maleństwo z USG dziś 10tc5d, czyli o 2 dni jakby przyspieszyło, bo powinno być dziś 10tc3d. Wyjeżdżam dziś z córkami nad jezioro, odpocząć, bo tak dłużej nie pożyje.
Zresetuj się 😁 ja też marzę żeby gdzieś wyjechać bo mnie już skręca wszystko mi nie pasuje😂

Do góry