reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja miałam w pierwszej to tragedia była rennie to jak cukierki jadłam. W drugiej na szczęście nie miałam już.
Maz już dostał listę co ma kupić bo w nocy wyjeżdżamy nad morze odpocząć jak można to tak nazwać 😂😂 aczkolwiek czekam bardzo niecierpliwie na dzisiejszą wizytę chce zobaczyć co u fasolki i czy wszystko wporzadku.

Maz już dostał listę co ma kupić bo w nocy wyjeżdżamy nad morze odpocząć jak można to tak nazwać 😂😂 aczkolwiek czekam bardzo niecierpliwie na dzisiejszą wizytę chce zobaczyć co u fasolki i czy wszystko wporzadku.
Fajnie daj znać co i jak ja narazie ratuje najmłodszą bo katar ma straszny i nie wiem albo zęby albo szczepionka🤦 ja USG dopiero 10 też chciałabym już wiedzieć co i jak.

Fajnie daj znać co i jak ja narazie ratuje najmłodszą bo katar ma straszny i nie wiem albo zęby albo szczepionka🤦 ja USG dopiero 10 też chciałabym już wiedzieć co i jak.
Zdrówka dla córci❤️ja tak walczę z katarem cały czas fakt że alergik jestem ale nigdy aż tak to nie miałam nos mam jak kulfon czerwony plus tysiąc pryszczy na twarzy aż wstyd się pokazac 🤭🙄 dam znac co po wizycie gdzieś się ta wizyta stresuje nie wiem czemu jakbym miała się co złego dowiedzieć no ale to już samo tak.

Jaaaa!!!! I w ogóle jeszcze to do mnie nie dociera. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa zobaczymy co tam zobaczę! Badania narazie mam dobre. Mam nadzieje , że serduszko będzie bić :) A narazie to myślę dużo o tym czy mója mała maltanka która jest rozpieszczona zaakceptuje braciszka albo siostrzyczkę :p bo narazie sama jest czasem traktowana jak dziecko :p
Masz maltańczyka? 😍

reklama
Ja na zgagę bralam malox do ssania,najlepszy byl. Od kilku dni w końcu czuje sie lepiej,w sensie nie boli mnie podbrzusze. Za to dla odmiany chyba od acardu boli mnie zoladek rano ,wczesniej tego nie bylo, nie mogę spać po nocach budze sie 10razy i do tego tak mnie trzepie nerw ze to nie do opisania ,najchętniej zamknęłabym się gdzieś w jakimś bunkrze... z mężem nie gadam bo wkur*** mnie sam jego widok, do tego mam gości na 3tyg eh... usg za tydzien w czwartek bedzie to 6+1,narazie nie mysle ze jestem w ciazy nie chce się później rozczarować. Mój nastrój jest fatalny ,wręcz depresyjny 🤷‍♀️🤦‍♀️😞

Do góry