Ja też tak mam jeszcze młodszej 4 wyjść nie chcą a ma zęby wielkie po mnie to się męczy strasznie i katar i pół nocy nie śpi a ja bym tak zmrużyła oko chociaż w południeWłaśnie ja też mam dni że aż chce się płakać bo tu niby wieczorem zmęczenie a spać się nie da
reklama
Przykro mi bardzo i trzymam kciukiHej dziewczyny muszę się z wami pożegnać przez tydzień plamiłam dostalam luteine A mimo wszystko wczoraj przyszła @ ale wam wszystkim życzę powodzenia trzymajcie się
Mam to samo młodemu tak czwórki nie chcą wyjsc marudzi noce ciężkie jak Zaśnie w dzień to zaś trzeba obiad i dom ogarnąć chociaż troszkę. Także wiem jak się czujesz.Ja też tak mam jeszcze młodszej 4 wyjść nie chcą a ma zęby wielkie po mnie to się męczy strasznie i katar i pół nocy nie śpi a ja bym tak zmrużyła oko chociaż w południe
Moja koleżanka z racji wieku w pierwszej ciąży robiła testy w drugiej już jej się nie chciało a na USG było wszystko ok. Chłopczyk się urodził i się okazało po 4 miesiącu że coś jest nie tak bo nie wodził wzrokiem za niczym i nikim. Robili badania i przed 9 miesiącem życia wyszło że padaczka jakiś zespół na w drugi przypadek w województwie i prawdopodobnie autyzm. Chłopczyk ma teraz półtora roku nie siedzi nie dają mu szans na chodzenie i rehabilitacja 5 dni w tyg. Mówią lekarze że przez wiek bo 40 miała jak urodziła. Bo genetycznie wyszło ok.dlatego ze moze sie zdarzyć ze w usg kosc nosowa itd masz ok i wydaje sie ze dziecko jest zdrowe a dopiero na PAPPa wychodzi zwiększone ryzyko. Jak w usg wyszło cos nie tak to powinien skierować na bardziej dokładne badanie typu nifty. Przeczytaj artykuł ktory wrzuciłam wyzej..
Dokładnie a starsza siedzi ze mną od marca i tak się nudzi to jak zaśnie młodsza to jej jakieś pracę plastyczne wymyślam a ja obiad itd.Mam to samo młodemu tak czwórki nie chcą wyjsc marudzi noce ciężkie jak Zaśnie w dzień to zaś trzeba obiad i dom ogarnąć chociaż troszkę. Także wiem jak się czujesz.
Kawoszka81
Fanka BB :)
Pisałam wcześniej do SwatowskiegoDo kogo jeździsz do Lublina? Pytam z ciekawości, bo tutaj mieszkam
Kawoszka81
Fanka BB :)
Oj jego poczucie humoru nie zawsze wszystkim pasuje ale jest ok. Przynajmniej jak opieprzy to wiesz za co. Do Krzyżanowskiego chodziła koleżanka rodziłyśmy tego samego dnia. Ona miała dużo problemów w ciąży. USG robił jej mój lekarz.Dobry lekarz mi moja kazała do niego na usg chodzić. On i krzyzanowski to najlepsi od usg podobno
U mnie to samo córka od marca bo korona wirus też trzeba coś wymyślić jakąś zająć coś zrobić później obiad jak mąż wraca z pracy toja już jestem tak padnięta że tego opisać się nie da.Dokładnie a starsza siedzi ze mną od marca i tak się nudzi to jak zaśnie młodsza to jej jakieś pracę plastyczne wymyślam a ja obiad itd.
Ja też tak czuję to wtedy mi starsza wstaje i taki młyn od marca że szok nie wiem czasem jak się nazywammam nadzieję że chociaż we wrześniu normalnie ruszy i nie będzie kombinowaniaU mnie to samo córka od marca bo korona wirus też trzeba coś wymyślić jakąś zająć coś zrobić później obiad jak mąż wraca z pracy toja już jestem tak padnięta że tego opisać się nie da.
reklama
Ja też Trzymammocno kciuki żeby ruszyła do tej 1 klasy i żeby chodzili bo zdalne nauczanie z młodszym porostu mijalo się z celem.Ja też tak czuję to wtedy mi starsza wstaje i taki młyn od marca że szok nie wiem czasem jak się nazywammam nadzieję że chociaż we wrześniu normalnie ruszy i nie będzie kombinowania