reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
38 stopni lekarz jeszcze nie odpisał o teraz nie wiem brać apap czy nie 😔 jakiś dół mnie złapał z tym choróbskiem boję się, że coś się stanie 😢
Idź do lekarza. Jak widzisz jestem przykładem że nigdy nic nie jest pewne. Moje plamienia też były różne, raz czerwone raz brązowe i wszystko jest ok. Same możemy tylko gdybać.
A w szpitalu nie sprawdza? Ja bym raczej pojechala.
W ciąży z córką paznokciem zadrapalam ledwie szyjkę bo chciałam sprawdzić czy nadal jest jak powinna i też mi niezłe krew poleciała. Spokojnie, będzie dobrze. Szyjka jest teraz mega przekrwiona. Głowa do góry.

Ja też nie mogę spać ale to u mnie i tak było od dawna. Mi dokuczają plecy i często mam problem ze spaniem. A teraz często nad ranem jestem głodna i muszę coś zejść
Tak.

Powodem może też być późną kolacja lub kolacja na słodko. Ja głupia w wieczór przed badaniem o 23:00 wciągnęłam kilka łyżek fasolki. Wystarczyło, żeby cukier skoczył na 90. :yes:
Powtórz nawet tak dla siebie badanie. Uważaj na kolację. :wink:

Smutna wiadomość. :sad:
Jak się uda, to daj nam szybciutko znać. Powodzenia.

Na 12tc.

Jechać do szpitala na izbę. Albo szybciutko do lekarza. Trzymam kciuki za dobre wieści.

Bardzo mi przykro. :sad:
Życzę powodzenia następnym razem. Zdrówka.

Wizytuję dzisiaj u drugiego lekarza w innym mieście. Mam nadzieję, że z kropkiem wszystko ok i może ten dr coś powie na temat moich plamień, to już 3 tygodnie. Odezwę się wieczorem.

Jezu dziewczyny, stresu przeżyłam niesamowitego zwłaszcza że ostatnie dni w pracy dały mi popalić I czułam się w ogóle bardzo średnio. Ale udało mi się wbić do innego lekarza, zrobił mi usg I widziałam moją fasolkę która ma już prawie 1.5cm. Nie do końca wiadomo skąd krwawienie bo powodów może być sporo ale póki co dostałam L4 i luteine. Mam nadzieję że będzie dobrze:) od razu jakiś taki weekend spokojniejszy a i przy okazji krwawienie ustało

Może jestem dziwna ale ja w tej plamce widzę już głowę i zaczątki twarzy 😂

Załączniki

• 20200731_105543.jpg
    20200731_105543.jpg
    921,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Jezu dziewczyny, stresu przeżyłam niesamowitego zwłaszcza że ostatnie dni w pracy dały mi popalić I czułam się w ogóle bardzo średnio. Ale udało mi się wbić do innego lekarza, zrobił mi usg I widziałam moją fasolkę która ma już prawie 1.5cm. Nie do końca wiadomo skąd krwawienie bo powodów może być sporo ale póki co dostałam L4 i luteine. Mam nadzieję że będzie dobrze:) od razu jakiś taki weekend spokojniejszy a i przy okazji krwawienie ustało
Super zdrówka życzę dla was😁

Do góry