dzwoneczek8811
Fanka BB :)
A pow 35 czy 40 rz nie sa prenatalne w ogole bezpłatne? Cos takiego kojarze sprzed 4 lat ale nie wiem czy to nadal funkcjonuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mi mówił, bo to wylicza komp prawdopodobieństwo a bierze się pod uwagę wiek kobiety.pełne tzn usg i PAPPa. A gdzie czytałaś ze frazuje wynik pow 35 rz?
Tak są bezpłatneA pow 35 czy 40 rz nie sa prenatalne w ogole bezpłatne? Cos takiego kojarze sprzed 4 lat ale nie wiem czy to nadal funkcjonuje
chyba trzeba mieć ukończony 35rz aby były bezpłatne , ( tak mi się oTak są bezpłatne
Daj znać co i jak. Ja narazie miałam dzień plamienia ale stresów mam ostatnio nadto i za tydz wesele i chrzciny u szwagierki...Nawet bardzo, jestem spokojniejsza choć nadal zastanawia mnie skąd te plamienia. W poniedziałek mam wizytę u swojego gina więc zobaczymy
38 stopni lekarz jeszcze nie odpisał o teraz nie wiem brać apap czy nie jakiś dół mnie złapał z tym choróbskiem boję się, że coś się stanie
Idź do lekarza. Jak widzisz jestem przykładem że nigdy nic nie jest pewne. Moje plamienia też były różne, raz czerwone raz brązowe i wszystko jest ok. Same możemy tylko gdybać.
A w szpitalu nie sprawdza? Ja bym raczej pojechala.
W ciąży z córką paznokciem zadrapalam ledwie szyjkę bo chciałam sprawdzić czy nadal jest jak powinna i też mi niezłe krew poleciała. Spokojnie, będzie dobrze. Szyjka jest teraz mega przekrwiona. Głowa do góry.
Ja też nie mogę spać ale to u mnie i tak było od dawna. Mi dokuczają plecy i często mam problem ze spaniem. A teraz często nad ranem jestem głodna i muszę coś zejść
Tak.
Powodem może też być późną kolacja lub kolacja na słodko. Ja głupia w wieczór przed badaniem o 23:00 wciągnęłam kilka łyżek fasolki. Wystarczyło, żeby cukier skoczył na 90.
Powtórz nawet tak dla siebie badanie. Uważaj na kolację.
Smutna wiadomość.
Jak się uda, to daj nam szybciutko znać. Powodzenia.
Na 12tc.
Jechać do szpitala na izbę. Albo szybciutko do lekarza. Trzymam kciuki za dobre wieści.
Bardzo mi przykro.
Życzę powodzenia następnym razem. Zdrówka.
Wizytuję dzisiaj u drugiego lekarza w innym mieście. Mam nadzieję, że z kropkiem wszystko ok i może ten dr coś powie na temat moich plamień, to już 3 tygodnie. Odezwę się wieczorem.
Ja mogę zapomnieć o ustępowaniu ale nadzieję mam Przynajmniej nie przytyje dużoMam nadzieję, że po 12 tyg to ustąpi
Witamy mamy taki sam termin dziś mam wizytęNo to i ja moge juz oficjalnie tu zwami byc. Wczoraj pierwsza wizyta
Piekna fasoleczka 9 tydz termin na 3-4 marca
juz macha glowka jak szalone hehe
Zobacz załącznik 1156279
Super zdrówka życzę dla wasJezu dziewczyny, stresu przeżyłam niesamowitego zwłaszcza że ostatnie dni w pracy dały mi popalić I czułam się w ogóle bardzo średnio. Ale udało mi się wbić do innego lekarza, zrobił mi usg I widziałam moją fasolkę która ma już prawie 1.5cm. Nie do końca wiadomo skąd krwawienie bo powodów może być sporo ale póki co dostałam L4 i luteine. Mam nadzieję że będzie dobrze od razu jakiś taki weekend spokojniejszy a i przy okazji krwawienie ustało