Canis lupus
Fanka BB :)
Wyjechałam z dzieckiem na wies i nie mam neta, ale jak tylko załapał i udało mi się odczytać to specjalnie wyszłam km od domu, aby odpisać. Jprd Fabryczna bez Ciebie to ani rusz. Może nie zawsze odpisze, albo zalajkuję, bo nie mam czasu, ale czytam i baaardzo chciałabym być Twoim dzieckiem. Korzystam z Twoich rad i zaczęłam pokazywać detale. (Póki co ślimaki). Kocham Twoje opowieści i chcę byś miała jak najwięcej dzieci. Jesteś dla nas natchnieniem, więc olej inne forumoczki i nigdzie nie uciekaj. Ja nie oceniam, bo jestem na to za stara i nie jedno w życiu widziałam. Jesteś mądrą, dojrzałą kobietą więc oddzielaj ziarno od plew. Marcowe mamy z 2021 stworzyły coś więcej. Jesteśmy razem i to się liczy.Śledze ness i inne osoby we wpisach i wiem, ze teraz bedzie ferment bez względu na to co napiszę ja lub inne, wiec dla dobra forum marcowych mam i dziewczyn, ktore tu sie udzielają i się zżyły lepiej się ulotnię raz na zawsze.
Dziewczyny dobrze mi z Wami było, dzieki za wszystko, wiele razy pomogłyście mi z małym i podsuwałyście super pomysły, rady i informacje, które wykorzystywałam, a zdarzało się nawet, że przekazywałam kolejnym osobom. Miło było móc się tu odezwać i nie odczuwać samotności, przeczytać miłe rzeczy na swój temat
Ile razy zobaczę dzieci z kręciołkami na głowie ryle razy Nela moja niedoszła synowa będzie przychodziła mi na myśl!
Bajo i papa ode mnie i Tomka od Tomka, który właśnie wynosi worek ze śmieciami plastikami rozsypując wszystko po drodze