A wiesz, że licze, że będzie kopiuj-wklej i będe miec trojke chlopców? chociaż nie wiem czy to aż takie super, bo jak zwiążą sojusz z ojcem podczas nastoletniego buntu, to mogę zostać lekko osamotnionaSpokojnie, będziesz robić kopiuj wklej
reklama
Takie mi się marzy:
Ale szczypie się bardzo, bo drogie w porównaniu do klasycznego wyrka na nóżkach, które na tą chwilę nie wchodzi w grę, bo dla roczniaka jest za wysokie. Za kilka miesięcy byłoby już dobre takie klasyczne, ale oznaczałoby to kilka miesięcy walk z dzieckiem o przechodzenie do naszego łóżka o 1:30 w nocy jestem dobrej myśli, że we własnym "dorosłym" łóżku będzie spał grzecznie mam nadzieję, że za kilka miesięcy nie wrócę do tego wpisu i nie pokaże mu fakasa o 1:30 w nocy, kiedy mimo wszystko Tomek znów wylądował w naszym łóżku
Powiem Wam w tajemnicy i w pijaczym amoku (po lampce wina na pusty żołądek, w internecie, na otwarty forum, hłe hłe ), że chce kupić to wyrko póki jeszcze macierzyńskie dostaje, bo jak przejde na 100% na garnuszek męża, to pomimo jego starodawnego/komunistycznego podejścia do życia i finansów w małżeństwie-czyli wszystko nasze, wszystko wspólne (nah, bóle porodowe jakoś były tylko dla mnie oszuście), będę szczypać się bardziej przy wydatkach.
Ale szczypie się bardzo, bo drogie w porównaniu do klasycznego wyrka na nóżkach, które na tą chwilę nie wchodzi w grę, bo dla roczniaka jest za wysokie. Za kilka miesięcy byłoby już dobre takie klasyczne, ale oznaczałoby to kilka miesięcy walk z dzieckiem o przechodzenie do naszego łóżka o 1:30 w nocy jestem dobrej myśli, że we własnym "dorosłym" łóżku będzie spał grzecznie mam nadzieję, że za kilka miesięcy nie wrócę do tego wpisu i nie pokaże mu fakasa o 1:30 w nocy, kiedy mimo wszystko Tomek znów wylądował w naszym łóżku
Powiem Wam w tajemnicy i w pijaczym amoku (po lampce wina na pusty żołądek, w internecie, na otwarty forum, hłe hłe ), że chce kupić to wyrko póki jeszcze macierzyńskie dostaje, bo jak przejde na 100% na garnuszek męża, to pomimo jego starodawnego/komunistycznego podejścia do życia i finansów w małżeństwie-czyli wszystko nasze, wszystko wspólne (nah, bóle porodowe jakoś były tylko dla mnie oszuście), będę szczypać się bardziej przy wydatkach.
Mary2094
Fanka BB :)
Albo będą Cię na rękach nosićA wiesz, że licze, że będzie kopiuj-wklej i będe miec trojke chlopców? chociaż nie wiem czy to aż takie super, bo jak zwiążą sojusz z ojcem podczas nastoletniego buntu, to mogę zostać lekko osamotniona
Nie będa. Aż tak nie schudne.Albo będą Cię na rękach nosić
Cicho bo tylko smaki robisz tym kp właśnie mnie dziecko w cycka ugryzło, ale się będę znieczulać za jakiś czas. "A ta lampka za tamtego gryza w lutym, hej"Ej, naprawdę mnie chwyciło. Dobrze, że mąż potrafi się dzieckiem zająć, to dziś warte będzie trzymał, a ja...sobie jeszcze doleje lampeczke
Wszystkie moje bóle będę znieczulać, i te porodowe, i z karmienia, i ciążowe też. Już niedługo. Na wczasy pod gruszą sama se pojadęCicho bo tylko smaki robisz tym kp właśnie mnie dziecko w cycka ugryzło, ale się będę znieczulać za jakiś czas. "A ta lampka za tamtego gryza w lutym, hej"
Patii26
A to u nas znów odwrotnie Ja z Nelą zawsze tak głupieje, że ona się śmieje po pachy, a gdy tatuś robi to samo to już nie ma takich śmiechówJa w sumie też nie pokazuję u nas od pajacowania jest tatuś genialnie mu to wychodzi mały potrafi tak się śmiać że nieraz aż przewraca się ze śmiechu, ja to nawet nie umiem go doprowadzić do takiego stanu
Mary2094
Tez czekam na ten moment jak odstawie już całkiem pierś i ten cudowny drink uleczy mają duszęCicho bo tylko smaki robisz tym kp właśnie mnie dziecko w cycka ugryzło, ale się będę znieczulać za jakiś czas. "A ta lampka za tamtego gryza w lutym, hej"
reklama
Patii26
No w piątek mi się zawieszało, jak przewijałam stronę w dół to tak muliło.. Czasami tak się dzieje, wtedy wyłączam wszystkie aplikacje, blokuję telefon i na nowo wchodzę.Czy Wam też się teraz zawiesza forum ?