Mary2094
Fanka BB :)
A no miałaś mały brzuszekTo ja pisałam, że miałam mały brzuch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no miałaś mały brzuszekTo ja pisałam, że miałam mały brzuch
Boziu jaki malutki, słodki brzuszekZe starszakami przytyłam po 11kg, a teraz tylko 7ale brzuch też był trochę mniejszy, no i młoda też. Na zdjęciu 3 dni przed porodem
Zobacz załącznik 1367450
Ale super kombinezon i jaki cienki niekrepujacy ruchow mów natychmiast skąd masz!U nas dzień zaczął się o 8. Szprotki na śniadanie i w długą na spacer
To peruwiański egzemplarz od teściowej prosto z lumpaAle super kombinezon i jaki cienki niekrepujacy ruchow mów natychmiast skąd masz!
Niezla zdobycz, gratulacje i szczerze to przeszlo mi przez mysl ze takie fajne rzeczy w ciuchlandach bywają ja Tomkowi dorwałam jesienią zimową kurtkę z reportera, cała nówka tylko miała małe rozdarcie koło kieszeni, zaszyte i prawie niewidoczne. Strasznie cieszą mnie takie pierdolki, ze moge cos za kilka zlotych kupic, co normalnie kosztuje gruba kaseTo peruwiański egzemplarz od teściowej prosto z lumpa
Ja byłam dwa miesiące temu w lumpie, u mnie niestety jest jeden taki który ma świetny towar, lecz na dostawę trzeba być wczesnie rano w sobotę i mieć najlepiej ze sobą ok 3 stówki. Może w tym miesiącu się przejadę aby zobaczyć co ciekawego, chociaż teraz temat numer 1 to organizacja roczku.Niezla zdobycz, gratulacje i szczerze to przeszlo mi przez mysl ze takie fajne rzeczy w ciuchlandach bywają ja Tomkowi dorwałam jesienią zimową kurtkę z reportera, cała nówka tylko miała małe rozdarcie koło kieszeni, zaszyte i prawie niewidoczne. Strasznie cieszą mnie takie pierdolki, ze moge cos za kilka zlotych kupic, co normalnie kosztuje gruba kase
To ładnie wam wyszło. Ja się zastanawiam gdzie tu upchnąć swoją dbałość o higienę, bo teraz jest wystarczająca jak jestem tylko w towarzystwie synka.my dzisiaj 1wszy cały dzień u niani. musimy wychodzić z domu max 7.15 (obydwoje mamy na 8.00 do pracy), ja wstałam o 6.00, Dominika obudziła się o 6.30 - tatuś pomaga w przygotowaniach to sprawnie idzie. i 7.10 byliśmy w aucie. to kwestia wprawy, ale pewnie zdarza się tez jakieś nieprzewidziane sytuacje, które opóźnią wyjście - szczególnie jak starszaki będą z nami jeździć oni to się grzebią jak muchy w smole
Nie żałuj, bo to najlepsze dla Nastki. Jakbyś odstawiła wcześniej to też mogłoby być różnie, bo mój np. nie może żadnego mm. A poza tym nie ma idealnego rozwiązania, wszystko ma swoje plusy i minusy. Zaraz będzie miała rok i przechodź na krowie, chyba że masz jakieś obiekcje. Ja daję i jest ok. Choć nie powiem ciężko mi było zakończyć laktację, bo ciągle biłam się z myślami czy dobrze robię, a odwrotu nie będzie.To samo stwierdziłam ostatnio. W tym momencie zazdroszczę tym którym są na mm. I z jednej strony żałuję że mogłam karmić do pol roku, bo teraz dziecko jest za bardzo kumate i nie chce nic prócz piersi pić.
Też mam parę perełek. Ale osobiście nie lubię chodzić po żadnych sklepach. Większość ciuchów mam od kogoś i jestem bardzo zadowolona, bo Remo wyrasta z nich szybko i plami na potęgę, więc nie szkoda.Niezla zdobycz, gratulacje i szczerze to przeszlo mi przez mysl ze takie fajne rzeczy w ciuchlandach bywają ja Tomkowi dorwałam jesienią zimową kurtkę z reportera, cała nówka tylko miała małe rozdarcie koło kieszeni, zaszyte i prawie niewidoczne. Strasznie cieszą mnie takie pierdolki, ze moge cos za kilka zlotych kupic, co normalnie kosztuje gruba kase
My też do pewnego czasu większość ubranek mieliśmy po 7 miesiecy starszym kuzynie Jaśka. Ale jak mój mały skończył 8 mies.to zrównali się rozmiarowo a na chwilę obecną Jasiek już jest większy no i skończyło się dobre... Też nie lubię chodzić po sklepach więc większość zamawiam przez internetTeż mam parę perełek. Ale osobiście nie lubię chodzić po żadnych sklepach. Większość ciuchów mam od kogoś i jestem bardzo zadowolona, bo Remo wyrasta z nich szybko i plami na potęgę, więc nie szkoda.