Ja osobiście wychodzę z założenia, że jeszcze się napracuje... A to jest idealny czas żeby zadbać o siebie i dzidzie i chciałam iść jak najwcześniej chociaż nie spodziewałam się propozycji lekarza na pierwszej wizycie odnośnie L4 raczej myślałam 7 tygodniu A nie 4 ... Ale jak chce dac to dlaczego mam nie pójść i nie zadbać o nasJa pracuje w deweloperce i jestem obudowana szybą itp, ale tez się zastanawiam kiedy iść na zwolnienie..
reklama
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
nie znam się za bardzo ale za mało kwasu foliowego chyba, bo 400mcg powinno byc. Ja bede zamawiała symvital mamaDziewczyny, możecie rzucić okiem czy skład moich witamin jest ok?
Monia83.37
Dziewczyny stosujecie jakieś kremy na celulit?
Monia83.37
Najlepszy jest symvital mama lub Omega med optima fortenie znam się za bardzo ale za mało kwasu foliowego chyba, bo 400mcg powinno byc. Ja bede zamawiała symvital mama
dzwoneczek8811
tu masz fajny artykuł od Pana Tabletki z informacja ile czego powinno byc i odrazu opisem niektórych witamin Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletkanie znam się za bardzo ale za mało kwasu foliowego chyba, bo 400mcg powinno byc. Ja bede zamawiała symvital mama
Kwas foliowy 0,4mg
Dha 600mg, do 1000 mg w przypadku znacznego niedoboru,
Żelazo 26-27 mg
Jod 200-500 mikrogramów
D3 2000
To tak w skrócie
inka9012
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają dziś wizytę u lekarza dajcie znac co i jak..
Ja póki co przyjmuje leki i staram się jak najwięcej odpoczywać, ale wiecie jak to jest przy dwóch brzdacach
Zastanawiam się czy pojechać jutro do lekarza, bo ten pierwszy kazał mi po tygodniu się pokazać-mam nic nie placic. Ale on to nie widział krwiaka ani nadrzerki.. A w pon bylam u lekarki i odrazu powiedziała że duża nadżerka a po usg wyszedł krwiak podkosmowkowy.. Co byście dziewczyny zrobiły?
Ja póki co przyjmuje leki i staram się jak najwięcej odpoczywać, ale wiecie jak to jest przy dwóch brzdacach
Zastanawiam się czy pojechać jutro do lekarza, bo ten pierwszy kazał mi po tygodniu się pokazać-mam nic nie placic. Ale on to nie widział krwiaka ani nadrzerki.. A w pon bylam u lekarki i odrazu powiedziała że duża nadżerka a po usg wyszedł krwiak podkosmowkowy.. Co byście dziewczyny zrobiły?
MamaR
Dziękuję! Ja bym poszła sprawdzić do tego co wykrył krwiak i nadzerke.Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają dziś wizytę u lekarza dajcie znac co i jak..
reklama
inka9012
Zaciekawiona BB
U niej wizytę będę miała 3.sierpnia.Dziękuję! Ja bym poszła sprawdzić do tego co wykrył krwiak i nadzerke.