Taki jak kupiłaś to bardzo podobny różni się tylko kolorystycznie Iga dostała pod choinkę były w biedronce
Nie wiem ile dałaś ale ten kosztował 99 zł albo 109 zł
Uwielbia się bawić tym panelem z przodu i teraz jest zachwycona bo sobie klęka i może odsłaniać tą pszczółkę i kręcić tym lusterkiem no i uwielbia grzebać tam w tyle
Więc na razie u nas się spisuje ale nie jako pchacz ale jako zabawka
No to super , że w końcu się udało
Musiałaś swoje się nachodzić aby znaleźć ten jedyny...dobrze , że masz już z głowy
No moja też jak się obudzi to zabawa w najlepsze...pieluchę muszę chować bo jak ją dorwie to bawi się jak lasso albo robi sobie sama akuku i wszystkie kończyny chodzą z prędkością światła.... a najlepsze jak kuka czy ja śpię...nachyla się nade mną i patrzy szczerząc swoje 7 zębów i pohukuje jak małpa jakaś
A tak w ogóle to tak śmiesznie wygląda mając tylko te 7 zębów , że każdy zwraca na to uwagę pyta gdzie druga dwójka dolna...jakoś tak krzywo to się teraz prezentuje
Ja to też cały czas główkuję nad tortem co tutaj wykombinować...na jajko alergia, na bmk też....chyba jakiegoś suchara posmaruje dżemem i będzie
Żarcik...ja na pewno zamówię i dam jej skosztować i będę się modlić żeby jej nie zesypało
Chociaż mąż robi świetne torty beza pavlova i mógłby coś ukręcić ale chyba pójdę na łatwiznę i zamówię a mini bezy będą dla gości
No ja przez chwilę myślałam , że u nas będzie ten etap pominięty ale coś kombinuje i dla jej zdrowia niech lepiej trochę poraczkuje