reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja myślę, że to chwilowe...po prostu teraz ma etap , że chce czuć bliskość jeszcze bardziej...myślę , że to minie...ale wiesz ja mam jedno dziecko i to młodsze:)

Szalona kobieto...cudne...:)
Myślę, że jak wstał to był zachwycony:)Ja bym była...
🤣

Biedne psisko...to tak jak z dzieckiem nie powie co go boli...mam nadzieję, że już lepiej...ściskam🤗
Pies i mąż odsypiają bo mąż miał warte przy psie, bo makabrycznie wymiotowała. Zastanawiamy się czego się najadła że tak się źle poczuła.

reklama
Nie nie, ja nie pisałam , że tylko do roku, pisałam, że na pewno chce do roku karmić, ale po roku będę zmuszona odstawiać powoli, bo idę do pracy a nie widziałam jak się za to wziąć i od czego zacząć 😁 No ale idąc za Tobą z wiarą, że da się pracować i karmić i dziecko na tym nie cierpi to nie bede odstawiała, jedynie dążyła do tego by jadła więcej stałych posiłków i karmień było mniej. A, że wracam do pracy na razie tylko na pół etatu, to myślę, że mała wytrzyma te 4-5h bez cycka 🤗
Na pewno wytrzyma! Dobrusia wytrzymywała 9-10 godzin! Ja wróciłam na pełny etat. Oczywiście pierwsza rzecz po powrocie do domu, to cycy. Niezależnie od wszystkiego. Przez pierwszy miesiąc wisiała, ale potem tylko wypiła i już było ok. Przyzwyczaiła się. Ja byłam w podobnym stanie co Ty, jak myślałam o końcu karmienia. Ogólnie to wpadałam prawie w panikę 🤣🤣 a okazało się, że było wszystko ok.

Nie nie, ja nie pisałam , że tylko do roku, pisałam, że na pewno chce do roku karmić, ale po roku będę zmuszona odstawiać powoli, bo idę do pracy a nie widziałam jak się za to wziąć i od czego zacząć 😁 No ale idąc za Tobą z wiarą, że da się pracować i karmić i dziecko na tym nie cierpi to nie bede odstawiała, jedynie dążyła do tego by jadła więcej stałych posiłków i karmień było mniej. A, że wracam do pracy na razie tylko na pół etatu, to myślę, że mała wytrzyma te 4-5h bez cycka 🤗
Myślę że te 4-5 godzin to bez problemu ☺️mój mały głodomor i cyckoholik teraz piję co 4-5 godzin i jest luzzz.. Ja też wracam do pracy po macierzyńskim z tym, że Jasiek będzie musiał wtedy dłużej wytrzymać bez cyca..

A tak wogole to któraś z Was zostaje na wychowawczym ? Bo ja mam taki zamiar😁już wstępnie powiedziałam w pracy bo co się pojawiłam to było pytanie od szefostwa kiedy wracam i tak już od maja😬a jestem tam często wiec już męczące były te pytania😉

Na pewno wytrzyma! Dobrusia wytrzymywała 9-10 godzin! Ja wróciłam na pełny etat. Oczywiście pierwsza rzecz po powrocie do domu, to cycy. Niezależnie od wszystkiego. Przez pierwszy miesiąc wisiała, ale potem tylko wypiła i już było ok. Przyzwyczaiła się. Ja byłam w podobnym stanie co Ty, jak myślałam o końcu karmienia. Ogólnie to wpadałam prawie w panikę 🤣🤣 a okazało się, że było wszystko ok.
Hah, to super 😄 Mam nadzieję, że z Nelą też będzie tak łatwo 😁

Myślę że te 4-5 godzin to bez problemu ☺️mój mały głodomor i cyckoholik teraz piję co 4-5 godzin i jest luzzz.. Ja też wracam do pracy po macierzyńskim z tym, że Jasiek będzie musiał wtedy dłużej wytrzymać bez cyca..
O to długo wytrzymuje bez cycka. Ja to mam tak, że jak Nela nie pije cycka 2 h ( ale w tym czasie zje obiad) to już idę ja karmić, bo jestem przekonana, że jest głodna 🤣
Wgl mi się wydaje, że ona 1-1,5 h bez jedzenia jest już bardzo głodna i muszę ją iść przystawić ( ale to tylko moje myśli, nie że ona faktycznie jest głodna) 🤣

O to długo wytrzymuje bez cycka. Ja to mam tak, że jak Nela nie pije cycka 2 h ( ale w tym czasie zje obiad) to już idę ja karmić, bo jestem przekonana, że jest głodna 🤣
Wgl mi się wydaje, że ona 1-1,5 h bez jedzenia jest już bardzo głodna i muszę ją iść przystawić ( ale to tylko moje myśli, nie że ona faktycznie jest głodna) 🤣
U nas za to powoli mamy 3-4 posiłki stałe i mleka już też jest w dzień mniej. Karmie z przerwą tak max 3h

reklama
Do góry