reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Czy o wchodzeniu pod kanapy, łóżka itd. to o czymś takim było ???
I skubanica nie chciała dać się wyciągnąć 😅
U nas waga ni drgnie w dół 😐
10,9 kg wczoraj na szczepieniu 🙄
A nie powiem ruszać się zaczęła.
Jak podawałam pedicetamol to tam taka tabelka 11 kg - 2-3 lata 😲
Wzrost: zmierzone 80 cm.

Starczy Melania, starczy....

Załączniki

• IMG-20211105-WA0012.jpg
    IMG-20211105-WA0012.jpg
    153,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama

No trzeba przyznać , że wagę ma "słuszną"...ale nie bój się zacznie biegać to będzie tyle ważyć także za rok:)Tym bardziej, że nie widać po niej tej wagi...
O szalone małe szkraby...jakby nie patrząc z dziurki wyszły do dziurek wchodzą🤣

Zobaczysz, zacznie chodzić to już nie będzie zbytnio przybierać i będzie szczuplutka :-)
Ale cwaniara 😂 idealna wnęka na posiedzenie 😀

No właśnie muszę jakoś nakłonić go żeby chwytał za moje dłonie i "pomagał" mi klaskać, bo jak chwytam jego ręce w geście brawo brawo, sroczka kaszke warzyła czy zwykłe podanie ręki, to czuje że je cofa i próbuje wyswobodzić. Próbowałam różnych gestów, żeby sprawdzić na co chętniej będzie reagował, ale nic go nie interesuje 🤦‍♀️
U mnie też zawsze tak robiła...już myślałam , że z nią coś nie tak...ale od paru dni jak ją chwytam to nie wyrywa tych rączek więc jest nadzieja 😀

dzisiaj u mnie był grany fryzjer ścięłam włosy do ramion 🙄 ale najbardziej wkurzyła mnie fryzjerka ojej ma pani takie długie po co ścinać🤬 zastanawiałam się czy w dobre miejsce trafiłam 🤔
mówię, że wypadają i plæczą się końcówki do tego się wykruszyły a ta do mnie ja to pani coś powiem a komu teraz nie wypadają alkohol, kawa, cukier a u pani to pewnie nawet tabletki?
a ja do niej ale jakie tabletki a ona anty a ja nie ja nie biorę aha no to pewnie alkohol, kawa, cukier
a ja mówię po ciąży jestem aaa no widzi pani wszystko jasne ciąża to taka przypadłość 🤬(hello) że niestety potem to latami do ładu trzeba się doprowadzać nie tylko na głowie no wie pani i mrugnęła do mnie oczko kiwając głowa na dolną partie ciała....
oj ale się umęczyłam hak już skończyła to dopiero jej powiedziałam że jest takie przysłowie milczenie jest złotem dziękuję więcej nie przyjdę ☹️

Ps to tylko skrót ale myślałam że wyjdę z siebie jakie buractwo na świecie jest to szok 😱
Omg ale niestosowne zachowanie tej fryzjerki 😱 Jak tak można... Profesjonalistka nie mówi takich rzeczy, nie sugeruje nic nikomu ( chodzi o tabletki czy alko). Tylko powinna doradzić co stosować by nie wypadały, jak dbać o nie itp..

Ale mała spryciula😀

reklama
Do góry