Dokładnie, najważniejsze to szybko zadziałać. Ruchowo jest do tyłu ale na szczęście intelektualnie rozwija się super, robi kosi kosi, daje buziaczka jak go poproszę M nadzieję, że szybko nadrobimyBardzo mi przykro. Takie rzeczy bardzo zostają w głowie
Z jednej strony bardzo współczuję, z drugiej dobrze, że lekarz zalecil badania no i ze wyszło to napięcie mięśniowe teraz ,im szybciej zaczniecie rehabilitację tym szybciej malutki zacznie się rozwijać harmonijnie i nadgoni to, co jest do tyłu
reklama
E
ecza
Gość
Kurde powiem Wam ,że chyba coś nad nami czuwa...przed chwilą telefon z poradni...dzwoni pani doktor od rehabilitacji że rozmawiała z fizjoterapeutką która tak na prawdę jest kierowniczką tego ośrodka(co też dziwne że fizjoterapeutka jest kierowniczką a nie lekarz) i zostajemy w ośrodkuO kurde, to super. Uważam, że w przypadku konieczności rehabilitacji, lekarz powinien kontaktować się z fizjoterapeutą
Cieszę się ogromnie....bo nie muszę szukać nie wiadomo gdzie
Figola3
Fanka BB :)
ta, ja też lubię mieć podglad na cały miesiąc i zawsze mam pozaznaczane dużoTen zdzierak mi się podoba, ale zamowie chyba ten pierwszy bo mogę powpisywać wizyty młodej do specjalistów bardzo dziekuje ❤
Figola3
właśnie wczoraj koleżanka opowiadała, że jej córka zaniepokojona wróciła ze szkoły - 2 klasa - mówiła, że starsze klasy na stołówce mówiły im, że Mikołaja nie ma, że to rodzice podkładają prezenty pod choinkęDobrze, że Milena nie zna jeszcze prawdy a w tym roku poszła do szkoły
Figola3
zainwestuj w akumulatorki (dłużej działają) i ładowarkęTak, Nelka dostała A ja nie znam, bo rzadko ją puszczam bo baterie siadają i jakoś nie po drodze nam kupić i wymienić
Ale fajnie, że Twój już coś potrafi u nas jest reakcja jedynie jak zapytam gdzie sa baloniki, lub powiem zeby na nie popatrzyl (te filcowe pod lampą). I cykanie wlacznikami swiatla. Ale zadne papa, zadne kosi kosi, żadne brawo brawoDokładnie, najważniejsze to szybko zadziałać. Ruchowo jest do tyłu ale na szczęście intelektualnie rozwija się super, robi kosi kosi, daje buziaczka jak go poproszę M nadzieję, że szybko nadrobimy
reklama
Mary2094
Nie martw się, u nas też nie ma brawo, ani kosi kosi. Jest cześć i papa jedynie, no i gada ciągle teraz : nie,nie, nie.Ale fajnie, że Twój już coś potrafi u nas jest reakcja jedynie jak zapytam gdzie sa baloniki, lub powiem zeby na nie popatrzyl (te filcowe pod lampą). I cykanie wlacznikami swiatla. Ale zadne papa, zadne kosi kosi, żadne brawo brawo