reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A ja właśnie sobie zdałam sprawę, że zaserwowałam dziecku rano kaszkę na surowo. Chyba jednak jestem bardziej zmęczona niz myślałam. Ugotowalam mleko, zalałam sobie płatki, do reszty miałam dodać wody, ugotować kaszkę i dać malej, a zamiast tego dodalam wody, wsypałam kaszkę i dziecku na talerz. Zjadla z 6 łyżeczek i potem już nie chciała, a teraz rzyga tą kaszką, a ja sobie w brodę pluję, czy dzieciakowi nie zaszkodziłam i czy się nie zatruje. Pocieszające, że wymiotuje 🤦🤦🤦
Helpa proso i komosa ryżowa. Idę se w łeb palnąć 🥴🥴🥴
Kochana ze zmęczenia różne cuda się dzieją. Wymiotuje - to dobrze. Oczyści się i pewnie poczuje się lepiej. Mocno Cie przytulam 😘 Ja chciałabym się zdrzemnąć ale boję się że w każdej chwili Nastka się przebudzi i będzie po wszystkim.

reklama
Aj, czajo. Mówisz czasem , że prowokujesz Igę na forum...
To u nas tak dziś w nocy, ledwo napisałam, że śpi bez zabaw, to masz 4-6 zabwy, śmieszki-heheszki. Tak serio to godzinka wesoła, druga już nie bardzo. Dzidzia się nudziła i zaczęła być senna.
Także, czajo, Iga namówiła Melanię do podważania słów mamy pisanych na forum 😒
No ja już swojej nie chwalę bo wtedy zawsze na odwrót....
Chociaż ostatnio nie ma za co jej chwalić...niestety...
Czekam aż minie ten okres...
To jak Iga namówiła Melanię to poproszę Melanię o namówienie Igi do tak pięknego siedzenia jak robi to jej ciut starsza koleżanka:)
No i Melania Ty nie bierz przykładu z Igi bo mama osiwieje🤣
A ja właśnie sobie zdałam sprawę, że zaserwowałam dziecku rano kaszkę na surowo. Chyba jednak jestem bardziej zmęczona niz myślałam. Ugotowalam mleko, zalałam sobie płatki, do reszty miałam dodać wody, ugotować kaszkę i dać malej, a zamiast tego dodalam wody, wsypałam kaszkę i dziecku na talerz. Zjadla z 6 łyżeczek i potem już nie chciała, a teraz rzyga tą kaszką, a ja sobie w brodę pluję, czy dzieciakowi nie zaszkodziłam i czy się nie zatruje. Pocieszające, że wymiotuje 🤦🤦🤦
Helpa proso i komosa ryżowa. Idę se w łeb palnąć 🥴🥴🥴
O mamo...bidulka...ale dobrze , że wydala to z siebie to powinno być dobrze...ściskam mocno🤗
Nie ma co się winić każdemu ze zmęczenia mogą się takie a nawet gorsze rzeczy przytrafić.
Oby rzyganie przyniosło ulgę .
Daj znać jak się czuję...

Kochana ze zmęczenia różne cuda się dzieją. Wymiotuje - to dobrze. Oczyści się i pewnie poczuje się lepiej. Mocno Cie przytulam 😘 Ja chciałabym się zdrzemnąć ale boję się że w każdej chwili Nastka się przebudzi i będzie po wszystkim.
No ja się położyłam na drzemkę z Marcysią, jak już pušciła cycka czyli spała mocniej, to się przykryłam kocykiem, zamknęłam oczy i... Wułala, jak na zawołanie, Marcysia nie śpi 🥴🥴

No ja już swojej nie chwalę bo wtedy zawsze na odwrót....
Chociaż ostatnio nie ma za co jej chwalić...niestety...
Czekam aż minie ten okres...
To jak Iga namówiła Melanię to poproszę Melanię o namówienie Igi do tak pięknego siedzenia jak robi to jej ciut starsza koleżanka:)
No i Melania Ty nie bierz przykładu z Igi bo mama osiwieje🤣

O mamo...bidulka...ale dobrze , że wydala to z siebie to powinno być dobrze...ściskam mocno🤗
Nie ma co się winić każdemu ze zmęczenia mogą się takie a nawet gorsze rzeczy przytrafić.
Oby rzyganie przyniosło ulgę .
Daj znać jak się czuję...
No już ok, przestraszyłam się chyba na zapas bardziej. Zwymiotowała ostatni raz tuż przed tym, jak pisałam i teraz już jest wszystko ok. A kaszkę profilaktycznie chyba z domu wywalę (zartuję, takie małe opakowanie za 9 zeta to jednak zużyję). Ale więcej nie kupię!

No ja się położyłam na drzemkę z Marcysią, jak już pušciła cycka czyli spała mocniej, to się przykryłam kocykiem, zamknęłam oczy i... Wułala, jak na zawołanie, Marcysia nie śpi 🥴🥴

No już ok, przestraszyłam się chyba na zapas bardziej. Zwymiotowała ostatni raz tuż przed tym, jak pisałam i teraz już jest wszystko ok. A kaszkę profilaktycznie chyba z domu wywalę (zartuję, takie małe opakowanie za 9 zeta to jednak zużyję). Ale więcej nie kupię!
Nastka odsypiała prawie 2h. Aż boje się nocki.

reklama
Do góry