reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Też to czytałam 🙂 Fakt, że Auqa Wipes są drogie ale ja i tak używam głównie bawełnianych dużych wacików więc kupuje przeważnie te. Miał też Baby Dream 99% i były również spoko.
Ja tam przez krótki czas używałam wacików z wodą do przemywania i mnie nerw brał. Jeszcze cena tych wacików jest super bo po 6 zł (jedynie wacikami z wodą przemywam małej twarz) w cenie mam paczkę chusteczek właśnie tych aqua whipes.

reklama
Też to czytałam 🙂 Fakt, że Auqa Wipes są drogie ale ja i tak używam głównie bawełnianych dużych wacików więc kupuje przeważnie te. Miał też Baby Dream 99% i były również spoko.
Ja właśnie też zwykłe waciki nasączam wodą z kranu i myję, tych kupnych to na wyjazdy i w szpitalu więc dopiero 3 paczkę kupiłam😉
Ja tam przez krótki czas używałam wacików z wodą do przemywania i mnie nerw brał. Jeszcze cena tych wacików jest super bo po 6 zł (jedynie wacikami z wodą przemywam małej twarz) w cenie mam paczkę chusteczek właśnie tych aqua whipes.
O zgadzam się cena tych wacików to przesada w porównaniu do tych nasączanych 😅ale czasem jakaś promocję na allegro znajdę

To co napisałaś jest piękne i takie prawdziwe ❤️ A Majka i Maks to widać, że najlepsi przyjaciele 🥺🥰

Jejku, jak ja czytam co Wy dzieciom już podajecie, jakieś placuszki, dania gotujecie itp to aż mi głupio, że ja tylko słoiczki małej podaje 😂 No ale jakbym zrobiła placuszki to by zjadła tylko pewnie 1/4 z placka albo nic bo to stała konsystencja. Także musimy jeszcze poczekać troszkę 😁
Nie tylko Ty.. moja też gardzi innymi daniami, słoiczki najsmaczniejsze 🙆‍♀️

Ale dziś u nas cichutko na forum 😃
Moje dziecię właśnie ma drzemkę.. zapowiada się ciekawy wieczór 😂
No to nieźle 😆 My dziś na obiedzie u znajomych. Młodemu wypadła drzemka akurat u nich i długo zasypiał bo w nowym miejscu wszystko chciał oglądać i krótko spał więc jak teraz zasnął to liczę, że ładnie pośpi 😁
Wiem, że tam sporo z was zamawia dla dzieci w Sinsay. Mam pytanie- jak wypada ich rozmiarówka? Jakaś zaniżona, zawyżona czy normalnie zamawiać?🙂

Moja również wciąż słoiki, chrupki kukurydziane i woda. Do placków, gofrów i kawałków jeszcze nam daleko...
A mój dziś u znajomych zjadł ziemniaki polane rosołem z marchewką, rozgniecione widelcem- wszystko swojskie. Bardzo mu to smakowało. Rano też z mojego talerza chwytał za jajo sadzone i zjadł trochę żółtka. I w sumie stwierdziłam, że muszę częściej dawać mu coś takiego, co my jemy oczywiście przed przyprawieniem. Na razie to mój też zjada ugotowane dla niego zupki plus słoiczki.

No to nieźle 😆 My dziś na obiedzie u znajomych. Młodemu wypadła drzemka akurat u nich i długo zasypiał bo w nowym miejscu wszystko chciał oglądać i krótko spał więc jak teraz zasnął to liczę, że ładnie pośpi 😁
Wiem, że tam sporo z was zamawia dla dzieci w Sinsay. Mam pytanie- jak wypada ich rozmiarówka? Jakaś zaniżona, zawyżona czy normalnie zamawiać?🙂
Z sinsay nie pomogę zraziłam się i nie bardzo tam kupuję.
Jak byłam w ciąży to kupiłam tam pajace i były jakieś dziwne...w barkach wielkie okrutnie a nóżek wsadzić nie mogłam a moja ma nóżki szczuplutkie.
edit:Chociaż mam w sumie jedną bluzę i jest rozmiar zgodny z tym co nosi więc tylko tyle mogę pomóc:)

reklama
A proszę dziewczyny artykuł o chusteczkach nasączanych wodą ....można poczytać i znaleźć zamienniki tych droższych:)
No ja od początku używam Babydream właśnie, miałam etap z wacikami a ostatecznie wolę młodą po kupie po prostu wsadzić pod kran.

Do góry