No niestety, różnego rodzaju shitu jest mnóstwo również w produktach dla dzieci. Ja do pupki małego używam też tylko takich chusteczek z najprostszym składem gdzie jest sama woda a zazwyczaj bawełnianych wacików które nasączam samą wodą lub woda z odrobiną płynu do mycia. Co do tlenku tytanu to w kosmetykach to pół biedy bo niby nie przenika do krwiobiegu ale niestety spożywany może już nieźle zaszkodzić. Biorąc pod uwagę, że jest w większości suplementów i ile niektórzy ich łykają to aż włos się jeży jak bardzo sobie szkodzą....współczuję nie cierpię pampersów wal tej firmy badziew jakich mało i ostatnio się tylko utwierdziłam w tym, Mama Mia pisała tutaj o wypadaniu włosów żebym uważała na tlenek tytanu i zaczęłam sprawdzać w swoim szamponie ale do sedna 185 marek i produktów opublikowanych przez francuski urząd konsumencki jest o kant d.... (pomimo, że ich składniki są dopuszczone do obrotu) to mogą powodować silne alergie, podrażnienia i zaburzenia endokrynologiczne nosz kuźwa jak mnie to wnerwia coś niby bezpieczne ale nie bezpieczne!
no i oczywiście co światowe marki m.in pampers, loreal, Telmex, Colgate, Head & Shoulders, Nivea, Dove,
i tutaj dla Ciebie: Procter & Gamble nawilżane chusteczki dla niemowląt mają w swoim składzie fenoksyetanol, związek ten może być toksyczny dla krwi i wątroby
wiadomo, że zawsze trzeba to traktować z przymrużeniem oka ale jeśli chodzi o dziecko to to jest jakieś kure......
przepraszam musiałam się podzielić!
a jeszcze dodam ich wpis "W świetle braku odpowiednich przepisów europejskich, chcemy wywierać presję na producentów, poprzez kształtowanie zachowań zakupowych konsumentów" - informuje Olivier Andrault, który prowadził badania dla UFC-Que Choisir.
reklama
dzięki że napisałaś o tym!No niestety, różnego rodzaju shitu jest mnóstwo również w produktach dla dzieci. Ja do pupki małego używam też tylko takich chusteczek z najprostszym składem gdzie jest sama woda a zazwyczaj bawełnianych wacików które nasączam samą wodą lub woda z odrobiną płynu do mycia. Co do tlenku tytanu to w kosmetykach to pół biedy bo niby nie przenika do krwiobiegu ale niestety spożywany może już nieźle zaszkodzić. Biorąc pod uwagę, że jest w większości suplementów i ile niektórzy ich łykają to aż włos się jeży jak bardzo sobie szkodzą....
ja kupiłam sobie szampon neboa i wcierki neboa przeciw wypadaniu do tego zaczęłam brać Vitapil Mama, włosy wiąże luźną tasiemką satynową zobaczymy (widziałam rozwiazanie z turbanami satynowymi albo jedwabnymi) ale jakoś nie przekonuje mnie spanie w czymś takim
Niedługo mama
Fanka BB :)
Mój się krztusił dwa razy chlebem bo tak łapczywie gryzł.Uff, to chociaż Nelka nie jest sama Bo ona to tak samo z bananem robi, poliże, pociumka i się krzywi a ostatnio odgryzła sobie tymi dwoma dolnymi jedynkami kawałek banana i mi zwymiotowała, bo był za duży
Chrupki jaglane ostatnio wcinała i super jej szło dzisiaj dam jej kukurydziane
Wiesz co mój wrócił do tych porannych drzemek bo był taki czas ,że dopiero o 11 miał drzemkę od rana, chyba od czasu jak raczkuje to wróciliśmy do tych drzemekKurcze moja coraz mniej śpi. Cały czas ciągnie od 6 rano tylko z tą drzemką 7 min i ani myśli spać.
Votapil jest spoko właśnie. Ja mam jakąś wersję z bambusem. Te turbany no fajne ale nie dla mnie, nie mogłabym w tym spaćdzięki że napisałaś o tym!
ja kupiłam sobie szampon neboa i wcierki neboa przeciw wypadaniu do tego zaczęłam brać Vitapil Mama, włosy wiąże luźną tasiemką satynową zobaczymy (widziałam rozwiazanie z turbanami satynowymi albo jedwabnymi) ale jakoś nie przekonuje mnie spanie w czymś takim
Vitapil jest spoko właśnie. Ja mam jakąś wersję z bambusem Te turbany no fajne ale nie dla mnie, nie mogłabym w tym spaćdzięki że napisałaś o tym!
Mary2094
Też nie cierpię chusteczek pampersa bo one spowodowały wysypkę u młodej jak była mniejsza i są mega mocno perfumowane. Temu najlepsze są 99% wody i 1% konserwant typu ekstrakt z grejpfruta i takich staram się szukać.współczuję nie cierpię pampersów wal tej firmy badziew jakich mało i ostatnio się tylko utwierdziłam w tym, Mama Mia pisała tutaj o wypadaniu włosów żebym uważała na tlenek tytanu i zaczęłam sprawdzać w swoim szamponie ale do sedna 185 marek i produktów opublikowanych przez francuski urząd konsumencki jest o kant d.... (pomimo, że ich składniki są dopuszczone do obrotu) to mogą powodować silne alergie, podrażnienia i zaburzenia endokrynologiczne nosz kuźwa jak mnie to wnerwia coś niby bezpieczne ale nie bezpieczne!
no i oczywiście co światowe marki m.in pampers, loreal, Telmex, Colgate, Head & Shoulders, Nivea, Dove,
i tutaj dla Ciebie: Procter & Gamble nawilżane chusteczki dla niemowląt mają w swoim składzie fenoksyetanol, związek ten może być toksyczny dla krwi i wątroby
wiadomo, że zawsze trzeba to traktować z przymrużeniem oka ale jeśli chodzi o dziecko to to jest jakieś kure......
przepraszam musiałam się podzielić!
a jeszcze dodam ich wpis "W świetle braku odpowiednich przepisów europejskich, chcemy wywierać presję na producentów, poprzez kształtowanie zachowań zakupowych konsumentów" - informuje Olivier Andrault, który prowadził badania dla UFC-Que Choisir.
Mary2094
Polecam wcierkę neboa z całego serca! Już całą zużyłam i mam pełno baby hair, w szczególności przy czole.dzięki że napisałaś o tym!
E
ecza
Gość
A proszę dziewczyny artykuł o chusteczkach nasączanych wodą ....można poczytać i znaleźć zamienniki tych droższych
Test chusteczek nawilżanych wodą - Mamy Gadżety
Chusteczki nawilżane wodą stały się w ostatnim czasie bardzo popularne. Postanowiłam wziąć pod lupę (prawie) wszystkie takie chusteczki dostępne w Polsce.
mamygadzety.pl
Mary2094
W ciąży czytałam to zestawienie dzięki temu zamawiam ciągle aqua whipes. Ale ktoś ogólnie pisze ze trafiają się po zamówieniu z pleśnią (mi się nie trafiło jeszcze), że jutro z ciekawości chce zamówić moltexa chusteczki albo jeszcze z musteli zaciekawiły mnie.A proszę dziewczyny artykuł o chusteczkach nasączanych wodą ....można poczytać i znaleźć zamienniki tych droższych
Chusteczki nawilżane wodą stały się w ostatnim czasie bardzo popularne. Postanowiłam wziąć pod lupę (prawie) wszystkie takie chusteczki dostępne w Polsce.mamygadzety.pl
reklama
Też to czytałam Fakt, że Auqa Wipes są drogie ale ja i tak używam głównie bawełnianych dużych wacików więc kupuje przeważnie te. Miał też Baby Dream 99% i były również spoko.A proszę dziewczyny artykuł o chusteczkach nasączanych wodą ....można poczytać i znaleźć zamienniki tych droższych
Chusteczki nawilżane wodą stały się w ostatnim czasie bardzo popularne. Postanowiłam wziąć pod lupę (prawie) wszystkie takie chusteczki dostępne w Polsce.mamygadzety.pl