współczuję nie cierpię pampersów wal tej firmy badziew jakich mało i ostatnio się tylko utwierdziłam w tym, Mama Mia pisała tutaj o wypadaniu włosów żebym uważała na tlenek tytanu i zaczęłam sprawdzać w swoim szamponie ale do sedna 185 marek i produktów opublikowanych przez francuski urząd konsumencki jest o kant d.... (pomimo, że ich składniki są dopuszczone do obrotu) to mogą powodować silne alergie, podrażnienia i zaburzenia endokrynologiczne nosz kuźwa

jak mnie to wnerwia coś niby bezpieczne ale nie bezpieczne!
no i oczywiście co światowe marki m.in pampers, loreal, Telmex, Colgate, Head & Shoulders, Nivea, Dove,
i tutaj dla Ciebie: Procter & Gamble
nawilżane chusteczki dla niemowląt mają w swoim składzie fenoksyetanol, związek ten może być toksyczny dla krwi i wątroby
wiadomo, że zawsze trzeba to traktować z przymrużeniem oka ale jeśli chodzi o dziecko to to jest jakieś kure......
przepraszam musiałam się podzielić!
a jeszcze dodam ich wpis "W świetle braku odpowiednich przepisów europejskich, chcemy wywierać presję na producentów, poprzez kształtowanie zachowań zakupowych konsumentów" - informuje Olivier Andrault, który prowadził badania dla UFC-Que Choisir.