reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

współczuję nie cierpię pampersów wal tej firmy badziew jakich mało i ostatnio się tylko utwierdziłam w tym, Mama Mia pisała tutaj o wypadaniu włosów żebym uważała na tlenek tytanu i zaczęłam sprawdzać w swoim szamponie ale do sedna 185 marek i produktów opublikowanych przez francuski urząd konsumencki jest o kant d.... (pomimo, że ich składniki są dopuszczone do obrotu) to mogą powodować silne alergie, podrażnienia i zaburzenia endokrynologiczne nosz kuźwa :mad: jak mnie to wnerwia coś niby bezpieczne ale nie bezpieczne!
no i oczywiście co światowe marki m.in pampers, loreal, Telmex, Colgate, Head & Shoulders, Nivea, Dove,
i tutaj dla Ciebie: Procter & Gamble nawilżane chusteczki dla niemowląt mają w swoim składzie fenoksyetanol, związek ten może być toksyczny dla krwi i wątroby
wiadomo, że zawsze trzeba to traktować z przymrużeniem oka ale jeśli chodzi o dziecko to to jest jakieś kure......🤬

przepraszam musiałam się podzielić!

a jeszcze dodam ich wpis "W świetle braku odpowiednich przepisów europejskich, chcemy wywierać presję na producentów, poprzez kształtowanie zachowań zakupowych konsumentów" - informuje Olivier Andrault, który prowadził badania dla UFC-Que Choisir.
No niestety, różnego rodzaju shitu jest mnóstwo również w produktach dla dzieci. Ja do pupki małego używam też tylko takich chusteczek z najprostszym składem gdzie jest sama woda a zazwyczaj bawełnianych wacików które nasączam samą wodą lub woda z odrobiną płynu do mycia. Co do tlenku tytanu to w kosmetykach to pół biedy bo niby nie przenika do krwiobiegu ale niestety spożywany może już nieźle zaszkodzić. Biorąc pod uwagę, że jest w większości suplementów i ile niektórzy ich łykają to aż włos się jeży jak bardzo sobie szkodzą....🤬

reklama
No niestety, różnego rodzaju shitu jest mnóstwo również w produktach dla dzieci. Ja do pupki małego używam też tylko takich chusteczek z najprostszym składem gdzie jest sama woda a zazwyczaj bawełnianych wacików które nasączam samą wodą lub woda z odrobiną płynu do mycia. Co do tlenku tytanu to w kosmetykach to pół biedy bo niby nie przenika do krwiobiegu ale niestety spożywany może już nieźle zaszkodzić. Biorąc pod uwagę, że jest w większości suplementów i ile niektórzy ich łykają to aż włos się jeży jak bardzo sobie szkodzą....🤬
dzięki że napisałaś o tym!😘
ja kupiłam sobie szampon neboa i wcierki neboa przeciw wypadaniu do tego zaczęłam brać Vitapil Mama, włosy wiąże luźną tasiemką satynową zobaczymy (widziałam rozwiazanie z turbanami satynowymi albo jedwabnymi) ale jakoś nie przekonuje mnie spanie w czymś takim 🤣

Uff, to chociaż Nelka nie jest sama 😅 Bo ona to tak samo z bananem robi, poliże, pociumka i się krzywi a ostatnio odgryzła sobie tymi dwoma dolnymi jedynkami kawałek banana i mi zwymiotowała, bo był za duży 😝
Chrupki jaglane ostatnio wcinała i super jej szło 😀 dzisiaj dam jej kukurydziane 😉
Mój się krztusił dwa razy chlebem bo tak łapczywie gryzł.🙈
Kurcze moja coraz mniej śpi. Cały czas ciągnie od 6 rano tylko z tą drzemką 7 min i ani myśli spać.
Wiesz co mój wrócił do tych porannych drzemek bo był taki czas ,że dopiero o 11 miał drzemkę od rana, chyba od czasu jak raczkuje to wróciliśmy do tych drzemek🤔

ja kupiłam sobie szampon neboa i wcierki neboa przeciw wypadaniu do tego zaczęłam brać Vitapil Mama, włosy wiąże luźną tasiemką satynową zobaczymy (widziałam rozwiazanie z turbanami satynowymi albo jedwabnymi) ale jakoś nie przekonuje mnie spanie w czymś takim 🤣
Votapil jest spoko właśnie. Ja mam jakąś wersję z bambusem. Te turbany no fajne ale nie dla mnie, nie mogłabym w tym spać 😆

Vitapil jest spoko właśnie. Ja mam jakąś wersję z bambusem Te turbany no fajne ale nie dla mnie, nie mogłabym w tym spać 😆

współczuję nie cierpię pampersów wal tej firmy badziew jakich mało i ostatnio się tylko utwierdziłam w tym, Mama Mia pisała tutaj o wypadaniu włosów żebym uważała na tlenek tytanu i zaczęłam sprawdzać w swoim szamponie ale do sedna 185 marek i produktów opublikowanych przez francuski urząd konsumencki jest o kant d.... (pomimo, że ich składniki są dopuszczone do obrotu) to mogą powodować silne alergie, podrażnienia i zaburzenia endokrynologiczne nosz kuźwa :mad: jak mnie to wnerwia coś niby bezpieczne ale nie bezpieczne!
no i oczywiście co światowe marki m.in pampers, loreal, Telmex, Colgate, Head & Shoulders, Nivea, Dove,
i tutaj dla Ciebie: Procter & Gamble nawilżane chusteczki dla niemowląt mają w swoim składzie fenoksyetanol, związek ten może być toksyczny dla krwi i wątroby
wiadomo, że zawsze trzeba to traktować z przymrużeniem oka ale jeśli chodzi o dziecko to to jest jakieś kure......🤬

przepraszam musiałam się podzielić!

a jeszcze dodam ich wpis "W świetle braku odpowiednich przepisów europejskich, chcemy wywierać presję na producentów, poprzez kształtowanie zachowań zakupowych konsumentów" - informuje Olivier Andrault, który prowadził badania dla UFC-Que Choisir.
Też nie cierpię chusteczek pampersa bo one spowodowały wysypkę u młodej jak była mniejsza i są mega mocno perfumowane. Temu najlepsze są 99% wody i 1% konserwant typu ekstrakt z grejpfruta i takich staram się szukać.

Polecam wcierkę neboa z całego serca! Już całą zużyłam i mam pełno baby hair, w szczególności przy czole.

A proszę dziewczyny artykuł o chusteczkach nasączanych wodą ....można poczytać i znaleźć zamienniki tych droższych:)
W ciąży czytałam to zestawienie dzięki temu zamawiam ciągle aqua whipes. Ale ktoś ogólnie pisze ze trafiają się po zamówieniu z pleśnią (mi się nie trafiło jeszcze), że jutro z ciekawości chce zamówić moltexa chusteczki albo jeszcze z musteli zaciekawiły mnie.

reklama
A proszę dziewczyny artykuł o chusteczkach nasączanych wodą ....można poczytać i znaleźć zamienniki tych droższych:)
Też to czytałam 🙂 Fakt, że Auqa Wipes są drogie ale ja i tak używam głównie bawełnianych dużych wacików więc kupuje przeważnie te. Miał też Baby Dream 99% i były również spoko.

Do góry