reklama
Dokładnie, każda może tu wyrazić swoje zdanie tylko ważne aby się wzajemnie nie atakować i nie używać tzw. mowy nienawiści. Co do uchodźców to mam mieszane uczucia. Jest mi tak zwyczajnie po ludzku żal tych kobiet z dziećmi, z drugiej strony wpuszczanie wszystkich też jest kiepskim pomysłem... Myślę, że rozwiązanie tego będzie bardzo trudne. Co do Izy z Pszczyny to ryczałam strasznie gdy obejrzałam materiał. Na pewno jest to wina lekarzy ale myślę, że ustawa antyaborcyjna przyczyniła się do olania przez nich tematu i wiele jeszcze może być takich sytuacji. Ja się tylko cieszę, że więcej dzieci mieć nie będę i nie muszę już w tym kraju zachodzić w ciążęMyślę że żadna z nas nie chce tu wykluczać z tego forum nikogo kto ma inne zdanie czy poglądy na jakiś temat. Nie jest to forum polityczne... Każda z nas jest inna i ma jakąś tam wizję świata..podejście do życia..Głównym celem tego forum jest dzielenie się spostrzeżeniami, radami dotyczącymi naszych maluszków a nie ocenianie poglądów innych mam. Jeśli ktoś chce wyrazić swoje zdanie na jakiś "ważny" temat to ma do tego prawo
Ostatnia edycja:
a ja mam rodzinę na granicy co prawda w Białowieży ale mają totalnie inne zdanie n/t tematy i często też tam jesteśmy więc wiem jak jestem za emigracja i tak nas too czeka
sami emigrujeny do Kanady, USA i innych krajów Niemcy, UK itd i tam chcemy być inaczej traktowani a sami traktujemy innych jak zwierzęta
przekroczenia granic nie legalne były i będą bez tej całej otoczki
jak chcemy być tacy polscy to powinniśmy wyjść z UE i się zagrodzić przecież taka zła i pieniążki też śmierdzą (nawet możemy zmienić nazwę kraju na Ciemnogród)
ja tam uważam nie wszyscy Arabii są źli i nie wszyscy Polacy są dobrzy
500+ to niech w d... sobie wsadzą nie dla tych pieniędzy dziecko urodziłam i nikt mi 1 zł nie dał sama sobie zarobiłam a podatki płace nie małe
oddać jasne niech każdy odda a szczególnie Ci aferzysci co swoje kieszenie napełnili
Rząd pośmiewisko na cały świat sprzedawczyk premierczyk najpierw w PO teraz wielki PISmen tam gdzie koryto tam i on
niestety żeby było znowu względnie normalnie potrzeba bardzo głębokiego kryzysu gospodarczego, który pojedzie dogłębnie po kieszeniach ucierpią wszyscy ale może będzie lepiej
aborcja niech każdy zajmie się sobą kobieta podejmuje decyzje lekarz nie powinien mieć żadnych wątpliwości tylko udzielić rady, pomocy
to moja opinia i też jestem po kilku fakultetach, dobrze zarabiam, mieszkam w centrum, pochodzę z wiochy zabitej dechami i jestem liberałem totalnym ale uważam że równowaga musi być i konserwatyści też są potrzebni
sami emigrujeny do Kanady, USA i innych krajów Niemcy, UK itd i tam chcemy być inaczej traktowani a sami traktujemy innych jak zwierzęta
przekroczenia granic nie legalne były i będą bez tej całej otoczki
jak chcemy być tacy polscy to powinniśmy wyjść z UE i się zagrodzić przecież taka zła i pieniążki też śmierdzą (nawet możemy zmienić nazwę kraju na Ciemnogród)
ja tam uważam nie wszyscy Arabii są źli i nie wszyscy Polacy są dobrzy
500+ to niech w d... sobie wsadzą nie dla tych pieniędzy dziecko urodziłam i nikt mi 1 zł nie dał sama sobie zarobiłam a podatki płace nie małe
oddać jasne niech każdy odda a szczególnie Ci aferzysci co swoje kieszenie napełnili
Rząd pośmiewisko na cały świat sprzedawczyk premierczyk najpierw w PO teraz wielki PISmen tam gdzie koryto tam i on
niestety żeby było znowu względnie normalnie potrzeba bardzo głębokiego kryzysu gospodarczego, który pojedzie dogłębnie po kieszeniach ucierpią wszyscy ale może będzie lepiej
aborcja niech każdy zajmie się sobą kobieta podejmuje decyzje lekarz nie powinien mieć żadnych wątpliwości tylko udzielić rady, pomocy
to moja opinia i też jestem po kilku fakultetach, dobrze zarabiam, mieszkam w centrum, pochodzę z wiochy zabitej dechami i jestem liberałem totalnym ale uważam że równowaga musi być i konserwatyści też są potrzebni
Dziś pierwszy raz byłam z małym na zajęciach u fizjo. Ogólnie super babka. Pierwsze co to powiedziała, że chyba pierwszy raz widzi tak duże, w sensie długie dziecko i młody wyglądał jej na 10, 11 m- cy. Obejrzała go na golasa, poruszała tym i tamtym i rzeczywiście Julcio przez swój wzrost angażuje słabo mięśnie brzucha, przez co nie siada i nie przyjmuje pozycji czworaczej. Mamy teraz codzienne zajęcia, będzie też oklejany specjalnymi taśmami, które podobno działają cuda. Oprócz tego pokazała jak prawidłowo podnosić, nosić itp. Ogólnie NFZ a podejście super Mam nadzieję, że zajęcia szybko przyniosą efekty
no to duży chłopakDziś pierwszy raz byłam z małym na zajęciach u fizjo. Ogólnie super babka. Pierwsze co to powiedziała, że chyba pierwszy raz widzi tak duże, w sensie długie dziecko i młody wyglądał jej na 10, 11 m- cy. Obejrzała go na golasa, poruszała tym i tamtym i rzeczywiście Julcio przez swój wzrost angażuje słabo mięśnie brzucha, przez co nie siada i nie przyjmuje pozycji czworaczej. Mamy teraz codzienne zajęcia, będzie też oklejany specjalnymi taśmami, które podobno działają cuda. Oprócz tego pokazała jak prawidłowo podnosić, nosić itp. Ogólnie NFZ a podejście super Mam nadzieję, że zajęcia szybko przyniosą efekty
kinesiotaiping? jeżeli tak uważaj na skórę Julka u mnie Stasiek dostawał od nich krostek najpierw na barkach potem na rękach bo one pomagają bardzo ale niestety taki minusik
No właśnie jutro na próbę babka naklei mu na małej powierzchni skóry aby zobaczyć czy nie będzie uczuleniano to duży chłopak
kinesiotaiping? jeżeli tak uważaj na skórę Julka u mnie Stasiek dostawał od nich krostek najpierw na barkach potem na rękach bo one pomagają bardzo ale niestety taki minusik
Mary2094
Fanka BB :)
Dokładnie, każda może tu wyrazić swoje zdanie tylko ważne aby się wzajemnie nie atakować i nie używać tzw. mowy nienawiści. Co do uchodźców to mam mieszane uczucia. Jest mi tak zwyczajnie po ludzku żal tych kobiet z dziećmi, z drugiej strony wpuszczanie wszystkich też jest kiepskim pomysłem... Myślę, że rozwiązanie tego będzie bardzo trudne. Co do Izy z Pszczyny to ryczałam strasznie gdy obejrzałam materiał. Na pewno jest to wina lekarzy ale myślę, że ustawa antyaborcyjna przyczyniła się do olania przez nich tematu i wiele jeszcze może być takich sytuacji. Ja się tylko cieszę, że więcej dzieci mieć nie będę i nie muszę już w tym kraju zachodzić w ciążę
A ja się boję zachodzić w ciążę w obecnej sytuacji. Zgodzę się, leżąc z Anastazja po szpitalach gdy jeszcze byłam w ciąży byli lekarze empatyczni oraz tacy którzy mają wszystko gdzieś, wiec może ta cała sytuacja też nastraszy środowisko lekarskie że za każde uchybienie grozi im kara. Ale uważam też że obecny rząd bardzo chce się przypodobać klerowi i próbują za wszelką cenę zaostrzyć obowiązujące prawo i na to się nie możemy zgadzać,bo dopiero będą się rodzić absurdy na które nikt niestety będzie miał wpływu. Każdy ma z nas inny pogląd na dane sprawy, szanuje. Tylko to że jesteśmy podzieleni doprowadza nas psychicznie do szału. Nie powinniśmy się dzielić, jednoczmy się.
I jeżeli chodzi o granice - mnie boli to że tam są dzieci i to one w pierwszej kolejności powinny uzyskać pomoc, bo one nie są niczemu winne i nie powinny obrywać za to co się wokół dzieje.
E
ecza
Gość
Z Twoją wypowiedzią zgadzam się w 100%...Dokładnie, każda może tu wyrazić swoje zdanie tylko ważne aby się wzajemnie nie atakować i nie używać tzw. mowy nienawiści. Co do uchodźców to mam mieszane uczucia. Jest mi tak zwyczajnie po ludzku żal tych kobiet z dziećmi, z drugiej strony wpuszczanie wszystkich też jest kiepskim pomysłem... Myślę, że rozwiązanie tego będzie bardzo trudne. Co do Izy z Pszczyny to ryczałam strasznie gdy obejrzałam materiał. Na pewno jest to wina lekarzy ale myślę, że ustawa antyaborcyjna przyczyniła się do olania przez nich tematu i wiele jeszcze może być takich sytuacji. Ja się tylko cieszę, że więcej dzieci mieć nie będę i nie muszę już w tym kraju zachodzić w ciążę
Dobrze , że się rozpisałaś ja nie muszę
Każdy tutaj może mieć odmienne zdanie i to jest super....bo to jest forum...każda z nas może wyrazić swoje zdanie i myślę , że to jest fajne....możemy się z tym zgodzić lub nie...Miałam nie zabierać głosu w sprawach w których mam odmienne zdanie ale teraz na granicy haos. Wezwali mojego kolegę do obrony granic a wy mówicie wpuszczać bo małe dzieci. Ja jak oglądam wiadomości to widzę glownei młodych chłopaków z telefonami w rękach. Jeżeli tak wyobrażacie sobie sytuację żeby przyjmować wsyztskcih o dawać schronienie to przygarnijcie uchodźcę do siebie do swoich malutkich dzieci, nie sądzę żeby któraś z Was to zrobiła. Cieszę się że ktoś broni granic i mam nadzieję że będę mogła spać spokojnie ze wojny nie będzie a mi mieszkającej na odludziu uchodzca nie wtargnie do domu. Druga sprawa dotyczy ustawy o aborcji każdy krzyczy że wina PiS-u że ta 30-layka nie żyje, To Wina lekarza który pewnie spał na dyżurze w ustawie jasno jest że jeśli zagraża życiu matki można przerwać ciążę. Pani adwokat wypowiadała się że nie wie czemu tego nie zrobili. Najpierw trzeba doczytać. Jeżeli moje zdanie i opinia was gorszy odejdę z tego forum. Ale najpierw zacznijcie słuchać i czytać a potem oddajcie 500 plus i przestańcie głosować na PiS.
Ale jedno co aż mnie wkurwiło wręcz w Twojej wypowiedzi to to zdanie"
"Ale najpierw zacznijcie słuchać i czytać a potem oddajcie 500 plus i przestańcie głosować na PiS."
Z jakiej racji ja mam im niby cokolwiek oddawać?
Przecież nie dają tego ze swoich wypłat tylko ściągają od każdego polaka w podatkach!
I myślę , że każda z nas potrafi czytać i słuchać...i akurat Twoją wypowiedź traktuję jak atak a nie podzielenie się swoimi spostrzeżeniami!
Mary2094
Świetne podejście ❤ Zobaczysz jak moment wszystko będzie łapał, bo takie dzieci potrzebują czasem pokazać im jak to wszystko wygląda, i ledwo się obejrzysz a wszystko będzie robić.Dziś pierwszy raz byłam z małym na zajęciach u fizjo. Ogólnie super babka. Pierwsze co to powiedziała, że chyba pierwszy raz widzi tak duże, w sensie długie dziecko i młody wyglądał jej na 10, 11 m- cy. Obejrzała go na golasa, poruszała tym i tamtym i rzeczywiście Julcio przez swój wzrost angażuje słabo mięśnie brzucha, przez co nie siada i nie przyjmuje pozycji czworaczej. Mamy teraz codzienne zajęcia, będzie też oklejany specjalnymi taśmami, które podobno działają cuda. Oprócz tego pokazała jak prawidłowo podnosić, nosić itp. Ogólnie NFZ a podejście super Mam nadzieję, że zajęcia szybko przyniosą efekty
reklama
Mary2094
My dziś mamy dzień masakry, chyba górne jedynki się ruszyły bo mamy potok z buzi i marudzenie. Coś tam zerknęłam ale słabo chce pokazać , no ale widziałam że dziąsła ma bordowe.
No i po konsultacji ponownie mamy mocz do pobrania i jutro muszę zawieźć do laboratorium, bo lekarz chce sprawdzić czy faktycznie coś tam więcej jest leukocytów czy się mocz czymś zanieczyścił.
No i po konsultacji ponownie mamy mocz do pobrania i jutro muszę zawieźć do laboratorium, bo lekarz chce sprawdzić czy faktycznie coś tam więcej jest leukocytów czy się mocz czymś zanieczyścił.