reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mój usypia wieczorem przy mleku a jak nie usnoe to muszę wziąść na ręce i przytulić ale nie noszę siadam z nim w fotelu albo kładziemy się na łóżku i przytulamy i tak szybko usypia. Tak samo drzemki w dzień tak jak pisze wyżej albo w wózku. Do 5 miesiąca usypiał sam ale teraz ciężko mu idzie, mi ogólnie to nie przeszkadza bo ja kocham tą jego przytulność🥰 trochę mnie tylko martwi fakt ,że jak czasem kiedyś wieczorem mnie nie będzie to co nie uśnie?, będzie się biedny męczył🤔 bo jak ostatnio byłam taka zakatarzona i tata wstał go przytulić to pomimo ich super relacji ,darł się jak wściekły tak długo aż ja go wzięłam ale to raczej przez to że mnie widział i nie rozumiał czemu ja go nie wzięłam 😪
No właśnie u mnie jest to samo.. U taty na rękach nie zaśnie...mimo że przez niego jest najwięcej noszony a jak go widzi to aż się trzęsie z radości.. Ale przytulić się do niego i zasnąć nie chce.. 😐

reklama
Dziś mamy 8 miesięcy :-) Jedno zdjęcie które normalnie wyszło.
Dziecko mam dziś płaczliwe, coś jej dolega (pewnie zęby bo wszystko ląduję co może w buzi).

Załączniki

• 20211102_165123.jpg
    20211102_165123.jpg
    731,8 KB · Wyświetleń: 62
Dziś mamy 8 miesięcy :-) Jedno zdjęcie które normalnie wyszło.
Dziecko mam dziś płaczliwe, coś jej dolega (pewnie zęby bo wszystko ląduję co może w buzi).
Ślicznie wyszła!!!!!
I wcale nie widać, żeby miała gorszy dzień 🙃
Jaciesune, 8 miesięcy... Ale zleciało 🙆‍♀️

U nas dziś 33 tydzień

Załączniki

• 2021-11-02-11-27-53..jpg
    2021-11-02-11-27-53..jpg
    444,9 KB · Wyświetleń: 64
No właśnie u mnie jest to samo.. U taty na rękach nie zaśnie...mimo że przez niego jest najwięcej noszony a jak go widzi to aż się trzęsie z radości.. Ale przytulić się do niego i zasnąć nie chce.. 😐
kurde to u mnie inaczej u Męża szybciej zasypia na rękach 😂 i też pomimo że Mąż pracuje w gabinecie obok to tylko wyjdzie to jakby z rok go nie widział 🤗
a na mnie tak nie reaguje 😢
wydaje mi się że te nasze dzieci wiedzą że u mamy na więcej sobie pozwalają i widzą nas cały czas 😍😂

kurde to u mnie inaczej u Męża szybciej zasypia na rękach 😂 i też pomimo że Mąż pracuje w gabinecie obok to tylko wyjdzie to jakby z rok go nie widział 🤗
a na mnie tak nie reaguje 😢
wydaje mi się że te nasze dzieci wiedzą że u mamy na więcej sobie pozwalają i widzą nas cały czas 😍😂
U mojego też szybciej zaśnie niż u mnie, a kołyszemy ją 'na leniwca' :)
Maja zawsze się cieszy, czy to na mój widok, męża czy psa... 🙃 potrafi zapłakać, że pies wychodzi z pokoju 💞

Ślicznie wyszła!!!!!
I wcale nie widać, żeby miała gorszy dzień 🙃
Jaciesune, 8 miesięcy... Ale zleciało 🙆‍♀️

U nas dziś 33 tydzień
Że Twoja chce pozować - bo mi udało się jedno takie zrobić, tak wszystkie z czymś buzi np :
Nie chce mi nawet spać w dzień, 3 dzień już jest taki że budzi się z płaczem z drzemek i w nocy też.
Plus znów ma zatwardzenie, 2 dzień bez kupy, ostatnio też tak było.

Załączniki

• 20211102_165043.jpg
    20211102_165043.jpg
    773,7 KB · Wyświetleń: 64
Że Twoja chce pozować - bo mi udało się jedno takie zrobić, tak wszystkie z czymś buzi np :
Nie chce mi nawet spać w dzień, 3 dzień już jest taki że budzi się z płaczem z drzemek i w nocy też.
Mary moja wcale nie chce pozować... tylko, że ja się nie poddaje

Załączniki

• inCollage_20211102_173857737.jpg
    inCollage_20211102_173857737.jpg
    791,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Kuzwa to słabo, moja ostatnio jak próbowała przycisnąć to mocno płakała :( a potem zrobiła 2 takie zbite kupki ...

Rozważasz użycie czopka?

Do góry