No właśnie u mnie jest to samo.. U taty na rękach nie zaśnie...mimo że przez niego jest najwięcej noszony a jak go widzi to aż się trzęsie z radości.. Ale przytulić się do niego i zasnąć nie chce..Mój usypia wieczorem przy mleku a jak nie usnoe to muszę wziąść na ręce i przytulić ale nie noszę siadam z nim w fotelu albo kładziemy się na łóżku i przytulamy i tak szybko usypia. Tak samo drzemki w dzień tak jak pisze wyżej albo w wózku. Do 5 miesiąca usypiał sam ale teraz ciężko mu idzie, mi ogólnie to nie przeszkadza bo ja kocham tą jego przytulność trochę mnie tylko martwi fakt ,że jak czasem kiedyś wieczorem mnie nie będzie to co nie uśnie?, będzie się biedny męczył bo jak ostatnio byłam taka zakatarzona i tata wstał go przytulić to pomimo ich super relacji ,darł się jak wściekły tak długo aż ja go wzięłam ale to raczej przez to że mnie widział i nie rozumiał czemu ja go nie wzięłam
reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Ślicznie wyszła!!!!!Dziś mamy 8 miesięcy :-) Jedno zdjęcie które normalnie wyszło.
Dziecko mam dziś płaczliwe, coś jej dolega (pewnie zęby bo wszystko ląduję co może w buzi).
I wcale nie widać, żeby miała gorszy dzień
Jaciesune, 8 miesięcy... Ale zleciało
U nas dziś 33 tydzień
Załączniki
kurde to u mnie inaczej u Męża szybciej zasypia na rękach i też pomimo że Mąż pracuje w gabinecie obok to tylko wyjdzie to jakby z rok go nie widziałNo właśnie u mnie jest to samo.. U taty na rękach nie zaśnie...mimo że przez niego jest najwięcej noszony a jak go widzi to aż się trzęsie z radości.. Ale przytulić się do niego i zasnąć nie chce..
a na mnie tak nie reaguje
wydaje mi się że te nasze dzieci wiedzą że u mamy na więcej sobie pozwalają i widzą nas cały czas
jakie Nastka już ma włosy niedługo fryzjerDziś mamy 8 miesięcy :-) Jedno zdjęcie które normalnie wyszło.
Dziecko mam dziś płaczliwe, coś jej dolega (pewnie zęby bo wszystko ląduję co może w buzi).
biedulka na szczęście marudzenie nie trwa wiecznie i napewno jutro będzie lepiej
Lipaaa
U mojego też szybciej zaśnie niż u mnie, a kołyszemy ją 'na leniwca'kurde to u mnie inaczej u Męża szybciej zasypia na rękach i też pomimo że Mąż pracuje w gabinecie obok to tylko wyjdzie to jakby z rok go nie widział
a na mnie tak nie reaguje
wydaje mi się że te nasze dzieci wiedzą że u mamy na więcej sobie pozwalają i widzą nas cały czas
Maja zawsze się cieszy, czy to na mój widok, męża czy psa... potrafi zapłakać, że pies wychodzi z pokoju
jaka Słodka i uśmiechniętaŚlicznie wyszła!!!!!
U nas dziś 33 tydzień
też ubolewam u mnie już 37 tc niedługo do pracy a Staszek do żłobka kosmos
Mary2094
Że Twoja chce pozować - bo mi udało się jedno takie zrobić, tak wszystkie z czymś buzi np :Ślicznie wyszła!!!!!
U nas dziś 33 tydzień
Nie chce mi nawet spać w dzień, 3 dzień już jest taki że budzi się z płaczem z drzemek i w nocy też.
Plus znów ma zatwardzenie, 2 dzień bez kupy, ostatnio też tak było.
Załączniki
Lipaaa
Mary moja wcale nie chce pozować... tylko, że ja się nie poddajeŻe Twoja chce pozować - bo mi udało się jedno takie zrobić, tak wszystkie z czymś buzi np :
Nie chce mi nawet spać w dzień, 3 dzień już jest taki że budzi się z płaczem z drzemek i w nocy też.
Załączniki
reklama
Lipaaa
Kuzwa to słabo, moja ostatnio jak próbowała przycisnąć to mocno płakała a potem zrobiła 2 takie zbite kupki ...Że Twoja chce pozować - bo mi udało się jedno takie zrobić, tak wszystkie z czymś buzi np :
Rozważasz użycie czopka?