reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jak do jutra nic nie zrobi będę jechać po czopki do apteki bo przecież musi zrobić kupę. 🤷‍♀️
do tyg może nie zrobić
najszybciej przystopuj że stałymi i zaraz będzie miała kupę
już wam podalam że jak pierwszy lekarz oglądał uczulenie to kazał odstawić wszystko oprócz mleka nie mogłam sobie poradzić tyle miał rzadkich że aż pojechaliśmy na dyżur 🙄
za dwa wprowadziłam z powrotem stałe i normalne kupy wróciły
może jej coś zaszkodziło 😜

do tyg może nie zrobić
już wam podalam że jak pierwszy lekarz oglądał uczulenie to kazał odstawić wszystko oprócz mleka nie mogłam sobie poradzić tyle miał rzadkich że aż pojechaliśmy na dyżur 🙄
Ja podejrzewam że banany robią takie cuda. Albo może jaja bo tyle jadła dań z jajkami. Wysypek nie ma, ale od czegoś kupy zrobić nie może. I tydzień temu też tak było.

Edit : Jeszcze dziś jadła tylko śniadanie bo byliśmy na wyjeździe, teraz miała jeść kolację ale teraz odsypia o dziwo.

Ja podejrzewam że banany robią takie cuda. Albo może jaja bo tyle jadła dań z jajkami. Wysypek nie ma, ale od czegoś kupy zrobić nie może. I tydzień temu też tak było.

Edit : Jeszcze dziś jadła tylko śniadanie bo byliśmy na wyjeździe, teraz miała jeść kolację ale teraz odsypia o dziwo.
no ja banana unikam daje tak z 1/3 max na tydzień
z jajkiem to samo tak jedno n a tydzień a i tak mały lubi najbardziej żółtko 😂
ja bym nie dawała szczerze czopka dopiero po tyg
możesz spróbować dać też Śliwki suszonej tylko nie na noc 😜

do tyg może nie zrobić
Tak, Mary. Na karmieniu piersią zaraz wrócą te mleczne kupy.
U nas tak jest stałe= kupa co 2 dni, tylko pierś rzadka tuż na drugi dzień.
Vanes ma 100% racji.
Chyba, że to objaw choroby, a nie diety, ale raczej nie.

no ja banana unikam daje tak z 1/3 max na tydzień
z jajkiem to samo tak jedno n a tydzień a i tak mały lubi najbardziej żółtko 😂
ja bym nie dawała szczerze czopka dopiero po tyg
możesz spróbować dać też Śliwki suszonej tylko nie na noc 😜
Gdy moja miała ten problem to cały dzień dostawala cycusia, wodę do picia i poskrobałam jej łyżeczka troche jabłka, szybko przeszło.

...I właśnie mama pytała, czy w razie czego mam czopki 🤔

reklama
Do góry