reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Byłam u lekarza odnośnie tych plam na plecach, powiedział że wygląda mu trochę jak AZS, trochę jak alergia na mleko. Przepisał Fenistil w kroplach na swędzenie, jakiś dobry probiotyk a mi kazał trochę mniej nabiału jeść (nie mówił żeby całkiem rzucić), bo my kp. I za 10 dni do kontroli. Zobaczymy czy to pomoże.
A jaki probiotyk? Mi koleżanka latopic polecała ale lekarz mówi że to na łagodne zmiany a u nas zbyt mocne ale my mm. Oby u Was pomogło, fenistil też stosujemy. A ile kropli wam kazał bo u nas różnie jeden lekarz 6 drugi 10 kropli A trzeci 3 razy dziennie po 5 kropli😅

reklama
Hahaha ja też byłam w szoku, pojechaliśmy w gości a Ci biorą łyżeczkę i wkładają do buzi małemu to ich pytam co oni teraz wyprawiają a oni na to że zębów szukają🤣🙃byłam w szoku i jeszcze mówią, że jak znajdą to płacimy im kasę 🤣🤣🤣to ich wyśmiałam ,że chyba na odwrót 🙃 no takich cudow to ja też jeszcze nie słyszałam 🤭😉
Któraś z dziewczyn pisala, że kto znajdzie pierwszego zęba to zgarnia jakiś prezent.
Ja się tego trzymam 😁

A ja od godziny nie moge przestać płakać, jakaś wrażliwszą jestem odkąd mam dziecko. Od zawsze wspierałam wszelkie zbiórki na leczenie dzieci. Ostatnio zapoznałam się z chorobą SMA i jak zobaczyłam że takie biedne dzieci w wieku naszych bobasów i młodsze muszą uzbierać 9milionow żeby żyć to serce mi pęka. Na stronie siepomaga jest pełno dzieci z tą chorobą i tak mi przykro jak jedna dziewczynka ma już prawie 9 milionów a inna ma tylko 200 tys. Jakie to jest straszne i niesprawiedliwe 😭😭😭 dziewczyny jak tylko możecie pomagajcie wpłacajcie choćby 10 zł, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić co Ci rodzice muszą przeżywać. Przepraszam za taki temat ale musiała się z wami tym podzielić. Ja już sobie obiecałam że raz w miesiącu wspomogę jakiegoś aniołka większą kwotą.
Też o tym czytałam i właśnie ostatnio zapoznałam się z historią rocznego Bartusia z tą chorobą. Influencerka Maffasion pomogła rodzinie zebrać całe 9 milionów na lek dla niego. Jak oglądałam to i tego bobaska to też ryczałam jak bóbr 😭
Starszna choroba...

A jaki probiotyk? Mi koleżanka latopic polecała ale lekarz mówi że to na łagodne zmiany a u nas zbyt mocne ale my mm. Oby u Was pomogło, fenistil też stosujemy. A ile kropli wam kazał bo u nas różnie jeden lekarz 6 drugi 10 kropli A trzeci 3 razy dziennie po 5 kropli😅
Fenistil 2 razy dziennie 4 krople. I też ten Latopic kazał kupić, ale myślę że sama mu to zasugerowałam, bo powiedziałam że mam Latopic krem i tym ją smaruję :)

reklama
A ja recenzjonuje te Ekologiczne pieluchy z Rossmanna. Jestem w szoku, mięciutkie w podobie Bambo Nature, wkład chłonny w środku ma komiczny kolor bo można cały czas myśleć że jest tam kupa 😂😂😂 ale nie śmierdzą i siusiu też w nich nie czuć. Obecnie są za 19.99 i kupie jeszcze jedną paczkę bo i tak będziemy siedzieć w pantsach, ale tak w domu pampersy mogą być.

Załączniki

• 20211026_125404.jpg
    20211026_125404.jpg
    952,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 20211026_131214.jpg
    20211026_131214.jpg
    844,7 KB · Wyświetleń: 52
  • 20211026_131203.jpg
    20211026_131203.jpg
    790,1 KB · Wyświetleń: 53
Do góry