reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku :) PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D 🙂 zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce :) także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli 😘

reklama
Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku :) PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D [emoji846] zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce :) także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli [emoji8]
Piąteczka! Super wieści. Mi tez dala od razu zwolnienie ( u mnie bardziej ze względu na synka który ma astme oskrzelowa i nie ma pozwolenia na chodzenie do przedszkola) byłam w szoku bo mi dała od razu do końca września. Normalnie to od wizyty do wizyty. A to nawet nie jest prowadząca moja ciążę. Przyznałam szczerze że będę do niej chodziła raz na jakiś czas jak będę odwiedzała rodzicow, a głównego lekarza mam w Lbn

Piąteczka! Super wieści. Mi tez dala od razu zwolnienie ( u mnie bardziej ze względu na synka który ma astme oskrzelowa i nie ma pozwolenia na chodzenie do przedszkola) byłam w szoku bo mi dała od razu do końca września. Normalnie to od wizyty do wizyty. A to nawet nie jest prowadząca moja ciążę. Przyznałam szczerze że będę do niej chodziła raz na jakiś czas jak będę odwiedzała rodzicow, a głównego lekarza mam w Lbn
A jakiego masz prowadzącego w Lbn?

Ooo witam z mojej miejscowości 😁 a jaki to Twój lekarz główny jeżeli można wiedzieć? Może okaże się ze ten sam😁 świat jest mały 😃🤩

Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku :) PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D 🙂 zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce :) także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli 😘
Super wiesci ! A serduszko juz bylo ? Ja bede w srodena wizycie 6+4 i ciekawa jestem czy już będzie biło :-)

reklama
Do góry