reklama
Piąteczka! Super wieści. Mi tez dala od razu zwolnienie ( u mnie bardziej ze względu na synka który ma astme oskrzelowa i nie ma pozwolenia na chodzenie do przedszkola) byłam w szoku bo mi dała od razu do końca września. Normalnie to od wizyty do wizyty. A to nawet nie jest prowadząca moja ciążę. Przyznałam szczerze że będę do niej chodziła raz na jakiś czas jak będę odwiedzała rodzicow, a głównego lekarza mam w LbnJestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D [emoji846] zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli [emoji8]
Vingag
Fanka BB :)
Gratuluję!Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli
Super cieszę się bardzoJestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli
A jakiego masz prowadzącego w Lbn?Piąteczka! Super wieści. Mi tez dala od razu zwolnienie ( u mnie bardziej ze względu na synka który ma astme oskrzelowa i nie ma pozwolenia na chodzenie do przedszkola) byłam w szoku bo mi dała od razu do końca września. Normalnie to od wizyty do wizyty. A to nawet nie jest prowadząca moja ciążę. Przyznałam szczerze że będę do niej chodziła raz na jakiś czas jak będę odwiedzała rodzicow, a głównego lekarza mam w Lbn
Invicta
Piąteczka! Super wieści. Mi tez dala od razu zwolnienie ( u mnie bardziej ze względu na synka który ma astme oskrzelowa i nie ma pozwolenia na chodzenie do przedszkola) byłam w szoku bo mi dała od razu do końca września. Normalnie to od wizyty do wizyty. A to nawet nie jest prowadząca moja ciążę. Przyznałam szczerze że będę do niej chodziła raz na jakiś czas jak będę odwiedzała rodzicow, a głównego lekarza mam w Lbn
Ooo witam z mojej miejscowości a jaki to Twój lekarz główny jeżeli można wiedzieć? Może okaże się ze ten sam świat jest mały
MamaR
Super wiesci ! A serduszko juz bylo ? Ja bede w srodena wizycie 6+4 i ciekawa jestem czy już będzie biło :-)Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli
netka.
.
Ostatnia edycja:
Krzysztof Wiktor. Zadzwoniłam pod koniec czerwca i miał wizytę dopiero na 30.07, więc chciałam sprawdzić wcześniej czy wszystko ok. A Ty też jesteś z Lublina?A jakiego masz prowadzącego w Lbn?
reklama
Krzysztof Wiktor. W pierwszej ciąży Dariusz Urban obaj z femmedu [emoji846] A Twój?Ooo witam z mojej miejscowości [emoji16] a jaki to Twój lekarz główny jeżeli można wiedzieć? Może okaże się ze ten sam[emoji16] świat jest mały [emoji2][emoji2956]