reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku :) PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D 🙂 zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce :) także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli 😘

reklama
Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku :) PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D [emoji846] zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce :) także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli [emoji8]
Piąteczka! Super wieści. Mi tez dala od razu zwolnienie ( u mnie bardziej ze względu na synka który ma astme oskrzelowa i nie ma pozwolenia na chodzenie do przedszkola) byłam w szoku bo mi dała od razu do końca września. Normalnie to od wizyty do wizyty. A to nawet nie jest prowadząca moja ciążę. Przyznałam szczerze że będę do niej chodziła raz na jakiś czas jak będę odwiedzała rodzicow, a głównego lekarza mam w Lbn

Piąteczka! Super wieści. Mi tez dala od razu zwolnienie ( u mnie bardziej ze względu na synka który ma astme oskrzelowa i nie ma pozwolenia na chodzenie do przedszkola) byłam w szoku bo mi dała od razu do końca września. Normalnie to od wizyty do wizyty. A to nawet nie jest prowadząca moja ciążę. Przyznałam szczerze że będę do niej chodziła raz na jakiś czas jak będę odwiedzała rodzicow, a głównego lekarza mam w Lbn
A jakiego masz prowadzącego w Lbn?

Ooo witam z mojej miejscowości 😁 a jaki to Twój lekarz główny jeżeli można wiedzieć? Może okaże się ze ten sam😁 świat jest mały 😃🤩

Jestem po wizycie! Piękny zarodek wszystko w porządku :) PANI DOKTOR mówi ze ciąża straszą bo według usg 6t+3D 🙂 zwolnienie odrazu mi dała sama,zapytała tylko czy chce :) także cieszę się bardzo za 3 tyg do kontroli 😘
Super wiesci ! A serduszko juz bylo ? Ja bede w srodena wizycie 6+4 i ciekawa jestem czy już będzie biło :-)

reklama
Do góry