reklama
ale nas wyrolowali z mlekiem zamawiałam zawsze kendamil organic a poprzednią partię przysłali nam kendamil bio nature co za szuje i nawet nie zwróciłam uwagi a zmieniłam dziecku mleko
zamorduje ich a sobie nie mogę wybaczyć że nie zwróciłam uwagi
edit i teraz nie wiem czy to nie od tego te krosty
Załączniki
Patii26
Fanka BB :)
Ja tak samo, póki Mary nie napisała niżej, że chodzi o to " na dole" wgl pierwszy raz słyszę taką dziwną nazwę na pipkęWspółczuję ale wybacz nigdy bym się nie domyśliła co to obszczypana kura
E
ecza
Gość
No całkiem możliwe że od tego były krosty!ale nas wyrolowali z mlekiem zamawiałam zawsze kendamil organic a poprzednią partię przysłali nam kendamil bio nature co za szuje i nawet nie zwróciłam uwagi a zmieniłam dziecku mleko
A to zmieniło się mleko czy po prostu złe przysłali?
Dokladnie, mogą kura też dzień zrobiłaJa jestem ryba i moja Iga też
To tak z Waszych opisów stworzę siebie...uczynna i nie odmawia pomocy...ale za to niestety jak piszę Vanes często wykorzystywana i chociaż wie o tym to nic z tym nie robi żeby nie sprawić komuś przykrości...czy spokojna?No nie bardzo.. szalona..taka dusza towarzystwa z dużym poczuciem humoru i mega dystansem do siebie..uwielbia dzieci...ale niestety bardzo emocjonalna-potrafię płakać na średniej jakości melodramacie...duszę czasami w sobie wszystko ale raz na jakiś czas oczyszczam swoja duszę ale wtedy przez pół dnia jest hardcore
Hehe też 3 razy czytałam i sobie myślę ...może ma być skórę a nie jakąś "kurę"....później że może rodzice mają kurę i podziobała Nastkę?To by była masakra.
Już widzę to kurę ale oskubaną a nie obszczypaną
Kurcze mam nadzieję , że dzisiaj już lepiej z Nastki pipuniąBo u nas tak się mówi na dziecięce "narządy"
Ale to określenie z kurą zrobiło mi dzień...śmieję się jak głupia
Jak wróci stary i coś nie halo będzie z moją waginą to mu powiem , że mam "obszczypaną kurę"...ciekawe czy się domyśli...gorzej jak pomyśli że mu rosół chcę ugotować
Mojemu się nieraz zdarza ale to jak jest bardzo zmęczony i nie śpi np od 12teraz jak jest już taka duża to nie usypia przy mleku. co prawda "odlatuje" ale odkładanie do łóżeczka rozbudza ją. ale i tak zaraz zasypia
E
ecza
Gość
Bardzo dużo takich przekąsek dla maluchów ma taki skład, że klękajcie narody!A jeszcze napisane to wszytko tak mała czcionką , że ja naprawdę się chyba w lupę na zakupy zaopatrzę...dostaliśmy z mlekiem przekąskę dla małego masakra od 8ms spróbowałam sama ledwo da się pogryźć na drugim miejscu cukier
Patii26
Fanka BB :)
Ślicznie jeA u nas od rana ambaras miałam upiec córce gofry że szpinaku- wszystko się spaliło i wykipiało z gofrownicy. Ratowałyśmy się owsianką
Przepis z tymi goframi do wywalenia z pamięci telefonu nigdy więcej
Co to masz za miseczkę? Przylepiana do blatu?
reklama
złe przysłali masakra!No całkiem możliwe że od tego były krosty!
A to zmieniło się mleko czy po prostu złe przysłali?