reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

dostaliśmy z mlekiem przekąskę dla małego masakra od 8ms spróbowałam sama ledwo da się pogryźć na drugim miejscu cukier 🤬

Załączniki

• B7EC6A05-EDA3-4084-BC59-ADDAE97217B1.jpeg
    B7EC6A05-EDA3-4084-BC59-ADDAE97217B1.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 58
reklama
ale nas wyrolowali z mlekiem zamawiałam zawsze kendamil organic a poprzednią partię przysłali nam kendamil bio nature co za szuje i nawet nie zwróciłam uwagi a zmieniłam dziecku mleko 🥶
zamorduje ich 😡a sobie nie mogę wybaczyć że nie zwróciłam uwagi 😭

edit i teraz nie wiem czy to nie od tego te krosty 😭

Załączniki

• 935DE1AD-EB30-4B9A-B43B-0150F658E448.jpeg
    935DE1AD-EB30-4B9A-B43B-0150F658E448.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 43
  • 037AFAEC-89F8-4707-978D-5B4FD90DA545.jpeg
    037AFAEC-89F8-4707-978D-5B4FD90DA545.jpeg
    714,7 KB · Wyświetleń: 45
ale nas wyrolowali z mlekiem zamawiałam zawsze kendamil organic a poprzednią partię przysłali nam kendamil bio nature co za szuje i nawet nie zwróciłam uwagi a zmieniłam dziecku mleko 🥶
zamorduje ich 😡a sobie nie mogę wybaczyć że nie zwróciłam uwagi 😭

edit i teraz nie wiem czy to nie od tego te krosty 😭
No całkiem możliwe że od tego były krosty!
A to zmieniło się mleko czy po prostu złe przysłali?

Ja jestem ryba i moja Iga też:)
To tak z Waszych opisów stworzę siebie...uczynna i nie odmawia pomocy...ale za to niestety jak piszę Vanes często wykorzystywana i chociaż wie o tym to nic z tym nie robi żeby nie sprawić komuś przykrości...czy spokojna?No nie bardzo.. szalona..taka dusza towarzystwa z dużym poczuciem humoru i mega dystansem do siebie..uwielbia dzieci...ale niestety bardzo emocjonalna-potrafię płakać na średniej jakości melodramacie🤣...duszę czasami w sobie wszystko ale raz na jakiś czas oczyszczam swoja duszę ale wtedy przez pół dnia jest hardcore:)

Hehe też 3 razy czytałam i sobie myślę ...może ma być skórę a nie jakąś "kurę"....później że może rodzice mają kurę i podziobała Nastkę?To by była masakra.
Już widzę to kurę ale oskubaną a nie obszczypaną🤣
Kurcze mam nadzieję , że dzisiaj już lepiej z Nastki pipunią🤗Bo u nas tak się mówi na dziecięce "narządy":)
Ale to określenie z kurą zrobiło mi dzień...śmieję się jak głupia:)
Jak wróci stary i coś nie halo będzie z moją waginą to mu powiem , że mam "obszczypaną kurę"...ciekawe czy się domyśli...gorzej jak pomyśli że mu rosół chcę ugotować🤣
Dokladnie, mogą kura też dzień zrobiła 🤣

reklama
Do góry