Lipaaa
Fanka BB :)
Ja mam ariete steam mop 10 in 1
Ja mam ten, ale outletowy więc zapłaciłam 4 dyszki mniej. Link do: Ariete 4169 MULTI STEAM SYSTEM+
Współczuję, za takie coś szukałabym innego lokum.A ja się zastanawiałam nad śpiworkiem i kuźwa nie wiem czy kupować czy nie, czy lepiej cieplej ubrać, przykryć kocem i nałożyć pokrowiec by ciepło trzymało...
Trochę wydatków jest przed zimą i świętami a jeszcze wczoraj napisał nam właściciel mieszkania, że końcem października kończy nam się umowa i od listopada nowa umowa i podwyższa nam odstępne o 200 zł na miesiąc wyobrażacie sobie? Dwa miesiące przed świętami, gdzie ludzie mają zaplanowane wydatki a ten, że podwyżka odstępnego. Ja pierdole, tak się z N wkur*****na niego, że nie umiemy tego przeboleć. W przyszłym tygodniu chcemy się z nim spotkać i obgadać wszystko, bo skoro chce podnieść cenę to niech nam wszystko naprawi to co się w mieszkaniu psuje nie z naszej winy...
Napisałam dzisiaj do niego smsa z prośbą o to by nową cenę wniósł od nowego roku. Zobaczymy czy się zgodzi. Cymbał jeden...
Ja też wolę w tygodniu, a odkurzanie i mycie podłóg mam co drugi dzień heheTo kiepsko, taka złośliwość rzeczy martwych
A ja staram się nie robić w sobotę prania nie cierpię jak potem pół niedzieli muszę jeszcze walczyć z ukladaniem suszeniem itp. w tygodniu ogarniam temat a dzisiaj tylko odkurzanie i mycie podłóg.
Tak to jest przy psie, który zrzuca siersc cały rok a nie sezonowo.
Kurde ja mam pralkę już chyba z 9 lat i odpukać spisuje się heheJednak popsuta? ☹
Kurczę, szkoda nieplanowanego wydatku. Jakieś te sprzęty teraz mało trwałe, 5- 6 lat i się psują, a naprawić albo się nie da albo nie opłaca.
Ja tylko dla małej prasuje wszystko.O rany, a ja nic nie prasuję
Maz codziennie w koszuli chodzi i co prawda prasuje sobie sam ale przymierzam się kupić mu w prezencie takiego manekina balonowego