E
ecza
Gość
No właśnie sama się zastanawiam czy można tym panele myć?A panele też myjesz tym mopem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie sama się zastanawiam czy można tym panele myć?A panele też myjesz tym mopem?
Tak, mam drewniane podłogi i też myję tylko zmniejszam trochę moc.A panele też myjesz tym mopem?
Mój ma wielkiego psa z psiego patrolu, którego kupiła mu babcia po wyjściu ze szpitala. Generalnie kiedyś był nim podjarany ale już mu się znudził więc robi za dekorację Tak poza tym ma również dwa prawdziwe misie, które również dostał ale trzymam je z daleka bo mają plastikowe oczy Do zasypiania musi mieć pieluszkę tetrowąCzy Wasze słodziaki mają jakieś pluszaki misie małe, duże, nie mówię tutaj o szumisiach czy szmatkach tylko taki prawdziwy miś?
zgadzam się i jak do tego to napisałam że jak się sprawdza niech używają mi się to nie opłaca, nie wierzę w to i mój mały na bank by płakał bo już w zwykłym łóżeczku nie chce być a co dopiero w kojcuVaness racja ale też co innego jest 'więzić' dziecko w kojcu a włożyć je tam, żeby np.: bez lęku zrobić siusiu, wziąć szybki prysznic itp.
Plus też taki, że może służyć jako łóżeczko turystyczne na wyjazdy
Ja mam taki i póki co elegancko się spisuje :No właśnie sama się zastanawiam czy można tym panele myć?
A noo tak, zapomniałam, że mój ma też szczeniaczka uczniaczka jeszcze po pierwszym synu, czyli to już taki 12 letni psi emeryt. Kurcze mój ma chyba dużo tych miśków bo przypomniałam sobie, że mam dla niego jeszcze misia z projektorem gwiazdek. A ten jest zajebisty akurat bo robię małemu nieraz przed zaśnięciem show w postaci pokazu gwiazdek na suficie i straaaasznie to lubiMoja dostała od teściowej takiego wielkiego misia ale leży jak na razie i łapie kurz...chociaż czasami lubi go przy atakować znienackaI mamy jednego z fisher price takiego grającego to nawet nawet go lubi....i tyle
taaa nie lubię hip hopuOwszem
.. A słyszałaś kiedyś, że 'wiedza czyni nas slabszymi'?
Coś w tym jest
Ooo super teraz to juz na pewno kupujęTak, mam drewniane podłogi i też myję tylko zmniejszam trochę moc.
Wiesz co, ostatnio znajoma będąc pod wrażeniem postępów Mai opowiedziala mi o smyczy dla dzieci mówiła, że mogłoby mi się przydaćzgadzam się i jak do tego to napisałam że jak się sprawdza niech używają mi się to nie opłaca, nie wierzę w to i mój mały na bank by płakał bo już w zwykłym łóżeczku nie chce być a co dopiero w kojcu
każde dziecko inne każda mama inaczej wychowuje co zrobić
Hehe ale znasztaaa nie lubię hip hopu
smycze widziałam na porządku dziennym oraz pierwszy kilka lat temu na ulicach w Bangkoku głównie u europejczykówWiesz co, ostatnio znajoma będąc pod wrażeniem postępów Mai opowiedziala mi o smyczy dla dzieci mówiła, że mogłoby mi się przydać