reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czy Wasze słodziaki 😍 mają jakieś pluszaki misie małe, duże, nie mówię tutaj o szumisiach czy szmatkach tylko taki prawdziwy miś?
Mój ma wielkiego psa z psiego patrolu, którego kupiła mu babcia po wyjściu ze szpitala. Generalnie kiedyś był nim podjarany ale już mu się znudził więc robi za dekorację 😄 Tak poza tym ma również dwa prawdziwe misie, które również dostał ale trzymam je z daleka bo mają plastikowe oczy 🤣Do zasypiania musi mieć pieluszkę tetrową🙂

Vaness racja ale też co innego jest 'więzić' dziecko w kojcu a włożyć je tam, żeby np.: bez lęku zrobić siusiu, wziąć szybki prysznic itp.
Plus też taki, że może służyć jako łóżeczko turystyczne na wyjazdy 👍
zgadzam się 👍 i jak do tego to napisałam że jak się sprawdza niech używają mi się to nie opłaca, nie wierzę w to i mój mały na bank by płakał bo już w zwykłym łóżeczku nie chce być a co dopiero w kojcu
każde dziecko inne 🤷🏻‍♀️ każda mama inaczej wychowuje co zrobić 😂

No właśnie sama się zastanawiam czy można tym panele myć?
Ja mam taki i póki co elegancko się spisuje :
***jedyne co mogę powiedzieć negatywnego to to, że gdy czyściłam fugi to musiałam wkładać zatyczki do uszu, bo jechałam na full i bardzo głośno było 👎 i to tylko przy końcówce do fug jest głośno, cała reszta cicho

Moja dostała od teściowej takiego wielkiego misia ale leży jak na razie i łapie kurz...chociaż czasami lubi go przy atakować znienacka🤣I mamy jednego z fisher price takiego grającego to nawet nawet go lubi....i tyle:)
A noo tak, zapomniałam, że mój ma też szczeniaczka uczniaczka jeszcze po pierwszym synu, czyli to już taki 12 letni psi emeryt. Kurcze mój ma chyba dużo tych miśków bo przypomniałam sobie, że mam dla niego jeszcze misia z projektorem gwiazdek. A ten jest zajebisty akurat bo robię małemu nieraz przed zaśnięciem show w postaci pokazu gwiazdek na suficie i straaaasznie to lubi😄

Tak, mam drewniane podłogi i też myję tylko zmniejszam trochę moc.
Ooo super teraz to juz na pewno kupuję😉
Co do pluszaków to ja też nie wiem skąd się u nas wzięły🤣🤣nie kupiłam żadnego a już kilka ma od cioteczek i babci, na chrzest dostał od mojej siostry takiego ze swoim imieniem i wymiarami oraz godziną urodzenia🤩 a jeszcze w na półeczce czekają pluszaki z mojego dzieciństwa😅

zgadzam się 👍 i jak do tego to napisałam że jak się sprawdza niech używają mi się to nie opłaca, nie wierzę w to i mój mały na bank by płakał bo już w zwykłym łóżeczku nie chce być a co dopiero w kojcu
każde dziecko inne 🤷🏻‍♀️ każda mama inaczej wychowuje co zrobić 😂
Wiesz co, ostatnio znajoma będąc pod wrażeniem postępów Mai opowiedziala mi o smyczy dla dzieci 🙈🙊🙉 mówiła, że mogłoby mi się przydać 😎
taaa nie lubię hip hopu 😎
Hehe ale znasz ✌️

reklama
Do góry