Jakie boskie puzzle na podłogę macie
Taki aniołek a myśli co zbroić ale zawsze mam wesoło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki aniołek a myśli co zbroić ale zawsze mam wesoło
Dziewczyny, a jak dałyście swoim dzieciom na drugie imię? Bo w sumie nigdy nie pisałyśmy a ciekawa jestem
U nas jest Nela Adelajda
Mój ma tylko jedno Antoni starsze mają po dwa imiona, a jemu daliśmy jedno.Dziewczyny, a jak dałyście swoim dzieciom na drugie imię? Bo w sumie nigdy nie pisałyśmy a ciekawa jestem
U nas jest Nela Adelajda
To podsyłam link :Jakie boskie puzzle na podłogę macie
Tu mój mały, kochany urwisek AntośTu na luzakuale ta mina mnie rozwala
A teraz chcemy Melcie i resztę małych urwisów
Julia ładne imię, zawsze mi się podobałoI nas jest tylko jedno Julia
Ale przystojniaczekTu mój mały, kochany urwisek Antoś
Ooo, jest przyszły mąż Nelci No powiem Wam, że takiego przystojniaka wybrałam dla mojej córy, że każda będzie się za nim oglądać hahaha17.09. pykło mojemu Tomkowi pół roku I pokusiłam się na małą sesyjkę własnymi siłami
Mały słodziak, jaką ma ładną fryzurkę17.09. pykło mojemu Tomkowi pół roku I pokusiłam się na małą sesyjkę własnymi siłami
piękny17.09. pykło mojemu Tomkowi pół roku I pokusiłam się na małą sesyjkę własnymi siłami