reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

mleczny ząb 😱 to się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały 😂
ja to jak nic z 15 tys lekką ręką niemiałam jedynki i dwójki po wypadkU do tego kilka rewizji kablowych. jak na złość tylko 6,7,8 są zdrowe 😂
Omg 😱 Ja bym się chyba pochlastała jakbym miała tyle forsy wydać 😱 Ale wiadomo, zrobiłabym bo to najważniejsze zęby..

reklama
To nie powiem - bo ta opcja gdzie pije w spokoju kawę mi odpowiada, ale krew mnie zalewa jak na siłę ją sadzają. Tak samo mama dziś zatelefonowała do mnie z pytaniem dlaczego moja nie siedzi jeszcze bo my siedzieliśmy. Z tym że dzieci się wtedy na siłę sadzało.
o rany jak mam okres to nawet chętnie bym chciała dostać taki telefon🤬😂 ja niestety słowno muzycznie się parę razy wyprztykałam i już nie dzwonią z takimi radami😂

A moja za ciężką dupe ma😂i nie chce jej podnieść
Moja niby lekką dupkę ma ale też jej się nie chce podnieść:)
A co to za rezerwacje 😂też szukam w takim razie kandydata na zięcia 😂
Ale ma piękne oczy....cudo ❤️ ❤️ ❤️
No co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy 😂 a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat 😂
I mamusia kandydata lub kandydatki też już znana...więc to też duży plus:)
Ja właśnie w poniedziałek skończyłam leczenie i za 4msc kontrola 😃 chyba tylko w 1i2 nie mam wypełnień 😂
Zazdroszczę ....ja to muszę się zabrać za to bo wiem , że na pewno jedna dziura jest...a reszta?Pewnie trochę się znajdzie 😂 😂

Jezu jak ja nie lubię takiego wtrącania się i porównywania wrrr 😠
To moi tesciowie na szczęście pytają czy tak ją dobrze trzymają i jak mają ją trzymać, bo wiedzą, że chodzimy do fizjo i nie chcą jej nosić nie poprawnie 🙂
Zazdro ale masz extra teściów normalni ludzie a nie jaskiniowcy 😂
moji co prawda w ogóle nie dotykają ale to na moją prośbę i nakaz mycia rąk zawsze 😂więc też mam spokój

No co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy 😂 a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat 😂
Noo wiadomo, musimy wiedzieć z kim nasze córki się spotykają, nie widzę innej opcji 😂
Jezu, jak ja sobie myślę, że Nela bedzie miała te 20 lat i znajdzie sobie chłopaka i wyprowadzi się z domu to aż płakać mi się chcę na samą myśl 😭😅 Moje kochane dziecko 😭❤️ Ale wiem, że to teraz tak się myśli, bo jest malutka i teraz nie wyobrażam sobie pół dnia bez niej, a z czasem człowiek się będzie przyzwyczajał do tego wieku dziecka.

mleczny ząb 😱 to się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały 😂
ja to jak nic z 15 tys lekką ręką niemiałam jedynki i dwójki po wypadkU do tego kilka rewizji kablowych. jak na złość tylko 6,7,8 są zdrowe 😂
Tak, mam w kości, i ogółem kilka zębów dodatkowych nadliczbowych które nie wyrosły (i dobrze bo bym była jak rekin). Mam za małą szczękę i np ,nie mam jednej dwójki, mam 1 i zaraz 3-kę i też musimy przerobić 3-ki na 2i3-kę licówkami.

Zazdro ale masz extra teściów normalni ludzie a nie jaskiniowcy 😂
moji co prawda w ogóle nie dotykają ale to na moją prośbę i nakaz mycia rąk zawsze 😂więc też mam spokój
Chyba mycie rąk przy dziecku jest mega oczywiste. Tutaj teściowie i moi rodzice się z tym pilnują i nigdy nie trzeba było o to ich upominać.

Noo wiadomo, musimy wiedzieć z kim nasze córki się spotykają, nie widzę innej opcji 😂
Jezu, jak ja sobie myślę, że Nela bedzie miała te 20 lat i znajdzie sobie chłopaka i wyprowadzi się z domu to aż płakać mi się chcę na samą myśl 😭😅 Moje kochane dziecko 😭❤️ Ale wiem, że to teraz tak się myśli, bo jest malutka i teraz nie wyobrażam sobie pół dnia bez niej, a z czasem człowiek się będzie przyzwyczajał do tego wieku dziecka.
Mi to przyszło naturalnie jak miałam 19 lat aby opuscic dom. I tak z przerwami już nie mieszkam u rodziców tyle lat. Ale jak mówię mężowi że Nastka przyprowadzi jakiegoś kawalera to bardzo jest tym zniesmaczony 😂 chyba że będzie innej orientacji to stwierdził że ma przyprowadzać same ładne koleżanki 🤦‍♀️

Omg 😱 Ja bym się chyba pochlastała jakbym miała tyle forsy wydać 😱 Ale wiadomo, zrobiłabym bo to najważniejsze zęby..
Na zęby to nawet jakbym musiała to bym zaciągnęła kredyt, bo dla mnie to wizytówka człowieka. I na punkcie zębów mam mega fioła. Muszę mieć je zrobione, bo nienawidzę sytuacji gdy z małej dziurki robi się dziura i bolą. Wolę tego unikać i regularnie stawiam się u dentysty, zresztą mam słabe uzębienie.

reklama
Moja niby lekką dupkę ma ale też jej się nie chce podnieść:)

Ale ma piękne oczy....cudo ❤️ ❤️ ❤️

I mamusia kandydata lub kandydatki też już znana...więc to też duży plus:)

Zazdroszczę ....ja to muszę się zabrać za to bo wiem , że na pewno jedna dziura jest...a reszta?Pewnie trochę się znajdzie 😂 😂
Ja byłam w szoku jak poszłam ostatnia z ułamanym zębem a tam się nagle okazało że 6 innych do plombowania.

Do góry