Mary2094
Fanka BB :)
Ja właśnie w poniedziałek skończyłam leczenie i za 4msc kontrola chyba tylko w 1i2 nie mam wypełnieńA ja siedzę u stomatolog umówiłam się po ciąży i zostawiłam moich chłopaków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie w poniedziałek skończyłam leczenie i za 4msc kontrola chyba tylko w 1i2 nie mam wypełnieńA ja siedzę u stomatolog umówiłam się po ciąży i zostawiłam moich chłopaków
to ja już po wszystko super jedynie kamień do zdjęciaJa właśnie w poniedziałek skończyłam leczenie i za 4msc kontrola chyba tylko w 1i2 nie mam wypełnień
Ale śliczna chyba pierwszy ( albo drugi) raz pokazałaś małąA co to za rezerwacje też szukam w takim razie kandydata na zięcia
Ja w ciąży miałam kanałówkę jednego zęba i nie wiedziałam że tyle kasują za jednego zęba, bo ostatni raz miałam może leczony kanałowo ząb 11 lat temu i wtedy to kosztowało ok 400zł Znajomy mi załatwił na nfz dobrą dentystkę w Bydgoszczy i udało mi się wiele poleczyć, a teraz idę do niej na licówkę 2-jki bo mam jeszcze mleczny ząb i taką małą igiełkę,ale to już prywatnie.to ja już po wszystko super jedynie kamień do zdjęcia
o współczuję wiem jak to boli ja z 5 lat temu wydalam tyle hajsu na nie że teraz to chodzę co pół roku na kontrolę nie ma szans żebym znowu tyle wybuliła
A to ja nie mam nic przeciwko, zawsze teściu ponosi jak chcę wypić kawę na spokojnie, a teściowa weźmie ją do wózka i jeździ z nią obok domu na spacerku bym mogła właśnie na spokojnie posiedzieć, pogadać z szwagierka o dzieciach ( ona ma ponad rocznego synka)Tez nie lubie jak teściowie mi dziecko miętoszą. Zazdrosna nie jestem, ale nie lubię.
No co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydatAle śliczna chyba pierwszy ( albo drugi) raz pokazałaś małą
No słuchaj, to musisz se znaleźć kawalera dla córy, ja już znalazłam, widzę, że @Lipaaa i @Mary2094 biją się o jednego przystojniaka ( nie pamiętam imienia, wybacz ) dla swoich córek, a @MamM chce się wkupić i wydać swoją Melanie za syna @Vaness
Kuźwa, jakie konspiry
To nie powiem - bo ta opcja gdzie pije w spokoju kawę mi odpowiada, ale krew mnie zalewa jak na siłę ją sadzają. Tak samo mama dziś zatelefonowała do mnie z pytaniem dlaczego moja nie siedzi jeszcze bo my siedzieliśmy. Z tym że dzieci się wtedy na siłę sadzało.A to ja nie mam nic przeciwko, zawsze teściu ponosi jak chcę wypić kawę na spokojnie, a teściowa weźmie ją do wózka i jeździ z nią obok domu na spacerku bym mogła właśnie na spokojnie posiedzieć, pogadać z szwagierka o dzieciach ( ona ma ponad rocznego synka)
mleczny ząb to się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stałyJa w ciąży miałam kanałówkę jednego zęba i nie wiedziałam że tyle kasują za jednego zęba, bo ostatni raz miałam może leczony kanałowo ząb 11 lat temu i wtedy to kosztowało ok 400zł Znajomy mi załatwił na nfz dobrą dentystkę w Bydgoszczy i udało mi się wiele poleczyć, a teraz idę do niej na licówkę 2-jki bo mam jeszcze mleczny ząb i taką małą igiełkę,ale to już prywatnie.
Jezu jak ja nie lubię takiego wtrącania się i porównywania wrrrTo nie powiem - bo ta opcja gdzie pije w spokoju kawę mi odpowiada, ale krew mnie zalewa jak na siłę ją sadzają. Tak samo mama dziś zatelefonowała do mnie z pytaniem dlaczego moja nie siedzi jeszcze bo my siedzieliśmy. Z tym że dzieci się wtedy na siłę sadzało.
jeny aż się boję tego okresu i nawet nie chce o tym myślećNo co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat