Lipaaa
Fanka BB :)
Ale pięknie wyglądacie z kochanym Bałtykiem w tleA my pozdrawiamy z ciepłego Sopotu. Dzisiaj trochę km zrobiliśmy jutro lecimy na Gdynię
Życzę dużo słońca i dużo odpoczynku!
I właśnie za ten panoramiczny dach kocham EspaceCo do braku widoczności w foteliku - my mamy na bazie więc jest wyżej, poza tym mamy otwierany dach, więc zostaje tylko gigantyczne okno (dachu całkiem nie otwieram, bo w końcu po coś mam klimę i nie chciałabym żeby mi jakieś g...no do samochodu wleciało) i młoda - o ile nie śpi - a zazwyczaj śpi - to gapi się w okno albo gada do Dobrusi.
Dla nas jednak był za mały. A mam jedno dziecko! I jednego psa...
Póki co służy przedłużony multivan więc też cieszę się, że nei trzeba składać wózka, to jest luksus po prostu...
Haha tak jest, racja Patii!Moja Nela jutro kończy 24 tydzień. I nie ma co zazdrościć, bo nasze pociechy mają jeszcze dużo czasu na takie rzeczy
Przynajmniej mamy jeszcze czas na zrobieniu tu i tego, a jak zaczną już pełzać, raczkować i siadać to nie będziemy mogły na sekundę je zostawić
Z Waszym maleństwami przecież wszystko normalnie, to moja jest za szybka
Mama mi dziś mówiła, że ja miałam 9miesiecy jak zaczęłam chodzić... Więc powoli łączę wszystko w całość