reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Halo halo,

Co tu dzis tak cicho??

Albo dzieciaczki grzeczne i chillujecie albo przeciwnie 🤭

Inspektor Maja pyta

Załączniki

• IMG_20210821_221843.jpg
    IMG_20210821_221843.jpg
    175,7 KB · Wyświetleń: 76
Ja obecnie chilluje z piwkiem 0%
Anastazja pozdrawia 😄 (Tyle że śpi)
Jaka duża dziewczynka 😍👏😍
I elegancki leżaczek, fajnie byłoby poleżeć w takim przed tv 😜
A propos... Pozwalacie dzieciom patrzeć w telewizor? Podobno zdrowo jest do 2 roku życia unikać; a pytam, bo mam znajoma, która 6 miesięcznej corce włączała bajki na tablecie!
🙄
Ja staram się unikać, raz mała odwróciła sie, zapatrzyła i po chwili bardzo się smiała 🙆‍♀️

A propos... Pozwalacie dzieciom patrzeć w telewizor? Podobno zdrowo jest do 2 roku życia unikać; a pytam, bo mam znajoma, która 6 miesięcznej corce włączała bajki na tablecie!
🙄
Ja staram się unikać, raz mała odwróciła sie, zapatrzyła i po chwili bardzo się smiała 🙆‍♀️
Jeżeli chodzi o ten leżaczek to teraz jest w stanie w nim wytrzymać z 10 minut. Bo później już się z niego wyrywa, więc ratuje mnie np jak obieram ziemniaki, albo chce się ogarnąć.

Nie sposób żeby dziecko czasem nie spojrzało w ekran jak np oglądam jakiś program, ale zaraz staram się albo wyłączyć tv, albo odwrócić jej uwagę od tv albo leci cały dzień radio u nas.To nie jest jeszcze wiek by oglądało bajki i inne rzeczy. Dość się w życiu naogląda.

Moja od wczoraj wydaje z siebie takie demoniczne "aaaaa"! Wszystkim się ekscytuje w taki sposób. Ogólnie nie mogę z tego ze śmiechu 😂

🙄
w ogóle nie oglądam od dnia porodu zrezygnowaliśmy z UPC, netflixsa, hbo żeby nie kusiło 😂🤪
wolę się z małym pobawić na macie
ja nawet słyszałam o 3 latach i nie ma znaczenia podobno czy patrzy na tv czy leci w tle migotajace obrazy to jest dla niego za dużo, tak samo dźwięk zwracam na to uwagę

PS mi Sąsiadka prawiła morały że dziecko za dużo zabawek ma i będzie przeładowane ale jak sama ogląda 24 h tv z dzieckiem to już nie widzi nic złego 😂😂😂o to Polska!

reklama
Do góry