Patii26
Fanka BB :)
Wow, genialnieMy 2 dzień pobudka o 5, ale 6.30 spowrotem zasypia I śpimy do ok 9.30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, genialnieMy 2 dzień pobudka o 5, ale 6.30 spowrotem zasypia I śpimy do ok 9.30
A to mi się tylko raz zdarzyło, że obudziła się o 2:30 w nocy i oczy jak 5 złoty, śmianie się, gadanie itp i tak do 4 ranoKurcze a u nas dziwnie, nie narzekam ale wcześniej się nie zdarzylo.
Mała zasnęła o 21 a o 00.30 obudzona i zadowolona, śmiala się w głos i chciala sobie pół godziny pełzać
no my też tak ale 10.30 przesadziłMy 2 dzień pobudka o 5, ale 6.30 spowrotem zasypia I śpimy do ok 9.30
przez jakiś czas mój też to na porządku dziennym było na szczęście mu przeszło i śpi od 20-21 do g. 5A to mi się tylko raz zdarzyło, że obudziła się o 2:30 w nocy i oczy jak 5 złoty, śmianie się, gadanie itp i tak do 4 rano
Jaka duża dziewczynkaJa obecnie chilluje z piwkiem 0%
Anastazja pozdrawia (Tyle że śpi)
Jeżeli chodzi o ten leżaczek to teraz jest w stanie w nim wytrzymać z 10 minut. Bo później już się z niego wyrywa, więc ratuje mnie np jak obieram ziemniaki, albo chce się ogarnąć.Jaka duża dziewczynka
I elegancki leżaczek, fajnie byłoby poleżeć w takim przed tv
A propos... Pozwalacie dzieciom patrzeć w telewizor? Podobno zdrowo jest do 2 roku życia unikać; a pytam, bo mam znajoma, która 6 miesięcznej corce włączała bajki na tablecie!
Ja staram się unikać, raz mała odwróciła sie, zapatrzyła i po chwili bardzo się smiała
w ogóle nie oglądam od dnia porodu zrezygnowaliśmy z UPC, netflixsa, hbo żeby nie kusiłoJaka duża dziewczynka
I elegancki leżaczek, fajnie byłoby poleżeć w takim przed tv
A propos... Pozwalacie dzieciom patrzeć w telewizor? Podobno zdrowo jest do 2 roku życia unikać; a pytam, bo mam znajoma, która 6 miesięcznej corce włączała bajki na tablecie!
Ja staram się unikać, raz mała odwróciła sie, zapatrzyła i po chwili bardzo się smiała
poważna minkaHalo halo,
Co tu dzis tak cicho??
Albo dzieciaczki grzeczne i chillujecie albo przeciwnie
Inspektor Maja pyta
ale o co wam chodzi też nie zła minkaJa obecnie chilluje z piwkiem 0%
Anastazja pozdrawia (Tyle że śpi)