reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

Mi się podoba taka opcja! 🖐️

Ale mimo wszystko jeszcze nie teraz.

A Ty Patii nie dajesz Nelce mleka w butelce?
Ja raz w tygodniu odciągalam i tatuś karmil z butli, teraz daje jej czasem herbatkę, czasem sok i umie, nie ma problemu z piciem.
Nigdy nie dawałam, nigdy nie odciągałam, bo nie chce jej dawać butli, nie chce by się potem przyzwyczaiła i odstawiła pierś. Zamierzam bez butli karmić do roku piersią.

reklama
Mary2094 jaki w końcu kupiliście ten fotelik?Bo kiedyś pytałam ale chyba nie odpisałaś a też jestem na etapie zakupu....
Tak , kupiliśmy , byliśmy w salonie z wózkami i z fotelikami, i zakupiliśmy Joie i spin 360 e bez wkładki, Pan nam polecił z racji ze mloda ma obniżone napięcie mięśniowe, i wgl wygląda bardzo solidnie. Trochę kosztował ale liczyliśmy się z takim wydatkiem, plus jest on do 4 lat.

A ja Wam laski powiem, że czuje co się świeci, co czeka nas za kilka miesięcy.... Trzeba zaopatrzyć się w dobre buty do biegania za maluszkami...

Moja odkąd kilka dni temu nauczyła się obrotów z brzucha na plecy i pełzania to ciągle jest w ruchu, nie moge jej zatrzymać, do tego zaczęło się gadanie bla bla bla.... Torpeda!!!

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
Kobieto ja już mam, na zalando ostatnio były spore wyprzedaże wyrwałam dla niej nike za 49 zł. Juz czekają 😂😂

A ja Wam laski powiem, że czuje co się świeci, co czeka nas za kilka miesięcy.... Trzeba zaopatrzyć się w dobre buty do biegania za maluszkami...

Moja odkąd kilka dni temu nauczyła się obrotów z brzucha na plecy i pełzania to ciągle jest w ruchu, nie moge jej zatrzymać, do tego zaczęło się gadanie bla bla bla.... Torpeda!!!

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
Ps. Rozważam całkowite przejście na pantsy bo ucieka mi z tyłkiem jak ją przebieram i dobrze nie mogę pampersa ulokować na tyłku 😂 i też nawija makaron na uszy jak najęta. A jak psa widzi to wgl jaki zaciesz 😂 pies już ucieka bo jak dorwie to już klepie w tylek albo chce ciągnąć za ogon

Ps. Rozważam całkowite przejście na pantsy bo ucieka mi z tyłkiem jak ją przebieram i dobrze nie mogę pampersa ulokować na tyłku 😂 i też nawija makaron na uszy jak najęta. A jak psa widzi to wgl jaki zaciesz 😂 pies już ucieka bo jak dorwie to już klepie w tylek albo chce ciągnąć za ogon
U nas tez pies wywołuje mega radość :)
Mój bokser też młodyi głupi jeszcze, nie ma 2 lat ale jak mała go zaczepia to taki jest poważny i wgl się nie rusza, żeby krzywdy nie zrobić 😍
Piękna relacja się zawiązuje między nimi 🥰

U nas tez pies wywołuje mega radość :)
Mój bokser też młodyi głupi jeszcze, nie ma 2 lat ale jak mała go zaczepia to taki jest poważny i wgl się nie rusza, żeby krzywdy nie zrobić 😍
Piękna relacja się zawiązuje między nimi 🥰
Moja też ogląda się tak za psem że aż miło:)Pamiętajcie że jak pies czuję się niekomfortowo to zaczyna ziewać...i to nie oznaka ,że chce mu się spać 🤣tylko informuję że nie podoba mu się to co się wkoło niego dzieje i lepiej odsunąć się i dziecko niż kontynuować zabawę...Nie podejrzewam aby mój coś jej zrobił bo nigdy nie przejawiał oznak agresji ale lepiej być czujnym...

Tak , kupiliśmy , byliśmy w salonie z wózkami i z fotelikami, i zakupiliśmy Joie i spin 360 e bez wkładki, Pan nam polecił z racji ze mloda ma obniżone napięcie mięśniowe, i wgl wygląda bardzo solidnie. Trochę kosztował ale liczyliśmy się z takim wydatkiem, plus jest on do 4 lat.
Dziękuję...:)Poczytam poczytam sobie bo moja też ma obniżone napięcie więc jak najbardziej i dla nas byłby idealny...

Ooo, temat psa. Nasza sunia chyba traktuje małą jak swoje szczenię. Na spacerach dobiega co chwilę do wózka i sprawdza co w środku. Liże stale jej nóżki, rączki, narzuca nosem pieluszkę i gdy tylko może kładzie się ciało do ciała. Ufamy jej, ale nie ufamy dziecku, już nie raz miała ten liżący język poszczypany małymi paluszkami.

Załączniki

• 20210806_090218.jpg
    20210806_090218.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Ooo, temat psa. Nasza sunia chyba traktuje małą jak swoje szczenię. Na spacerach dobiega co chwilę do wózka i sprawdza co w środku. Liże stale jej nóżki, rączki, narzuca nosem pieluszkę i gdy tylko może kładzie się ciało do ciała. Ufamy jej, ale nie ufamy dziecku, już nie raz miała ten liżący język poszczypany małymi paluszkami.
Cudny widok i śliczny pies 😊
Ja np nie ufam im obu. I cieszę się że Lucyna od niej ucieka niż by miała coś jej zrobić jak ma jej dość.

Do góry