reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

On ma bardzo dobrą ocenę ADAC (4*). Jeśli pasuje do dziecka i auta to moim zdaniem super. Te wózkowe to w większości antymandaty. A ten naprawdę fajnie wygląda. Widzialam, że testy ADAC ma na świeżo, bo z lipca 2021.
Zobacz załącznik 1304824
Dzięki, znaczy, że dobrze doradzili 🙏
Ja niestety wstyd się przyznać mam wózkowy antymandat z kinderkrafta. Juz tylko czekam aż pojedziemy po ten fotelik do auta nowy, bo boje się w tym ją wozić.
Ja też na początku używałam tego słabego, do 3 miesiąca niestety.
Dziewczyny, helpunku, może macie jakieś fajne patenty? Dobrusia z etapu bania się wymyślonych potworów (oswoiliśmy lęk, już po sprawie) zaczęła bać się ciemności. I teraz szukam jakiegoś sprawdzonego rozwiązania. Chciałabym lampkę, ale taką dającą naprawdę małe światło, do zamontowania na ścianie. Tego typu, ale oczywiście nie wiem, czy to tak wygląda, wolałabym sprawdzone patenty. Niekoniecznie drewno. Jakoś mnie ta konkretnie nie przekonuje.
Zobacz załącznik 1304825
Ja ostatnio zamówiłam na polskim allegro taka i szczerze polecam. Ładowana na USB, elastyczna można ją ustawiać jak się chce, ma 3 poziomy jasnosci i u podstawy kolorowe podświetlenie.

reklama
Dziewczyny, helpunku, może macie jakieś fajne patenty? Dobrusia z etapu bania się wymyślonych potworów (oswoiliśmy lęk, już po sprawie) zaczęła bać się ciemności. I teraz szukam jakiegoś sprawdzonego rozwiązania. Chciałabym lampkę, ale taką dającą naprawdę małe światło, do zamontowania na ścianie. Tego typu, ale oczywiście nie wiem, czy to tak wygląda, wolałabym sprawdzone patenty. Niekoniecznie drewno. Jakoś mnie ta konkretnie nie przekonuje.
Zobacz załącznik 1304825
ja mam dwie tej używam do zasypiania
Zobacz ofertę: Fisher-Price SENNA CHMURKA USPOKAJACZ GJD44 https://allegro.pl/oferta/fisher-price-senna-chmurka-uspokajacz-gjd44-8905725996
a ten do karmienia z Ikei

polecam obie 👍

😱 co to za fizjo? nie karmi się tak dziecka które nie siada sorry że się tak unoszę ale niech ona obejrzy filmiki jak dzieci w ten sposób się dławią i jakie jest ryzyko że zwróci wszystko drogami oddechowymi (oczywiście zrobisz jak uważasz) 👍 no i może ktoś powie raz się udało, 2,10 itd za 15 się udławi🙄☹️
od początku rozszerzania diety a zaznaczę mój wcześniak z zaburzeniami motorycznymi (generalnie powinnam poczekać z rozszerzeniem ale dostaliśmy zielone światło w poradni neantologicznej i u fizjo) karmiony w pozycji bocznej polecam
moja fizjo poleciła też
pozycja na kolanach naszykuj sobie wszystko (jak nie masz Męża do pomocy) siadasz na kanapie kładziesz nogi w zgjęciu na krzesełku i na kolanach kładziesz dziecko (fota)

Ps to jest moje zdanie więc mam nadzieję że znowu wiadro pomyj się nie wyleje tak jak przy steeylizacji😂😂😂
Jakie wiadro pomyj 😂😂😂poprostu każdy napisał swoje zdanie 😊Ty też często prezentujesz odmienne poglądy i nikt nie mówi że wylewa się wiadro pomyj😅😜

Jakie wiadro pomyj 😂😂😂poprostu każdy napisał swoje zdanie 😊Ty też często prezentujesz odmienne poglądy i nikt nie mówi że wylewa się wiadro pomyj😅😜
przecież nie ma mnie 😂 odmienne hmm🤔 jakby tak przejrzeć to w 99% że inne😂
spoko raczej miałam na myśli nie wywoływania kolejnej 'wojny światowej' 😂😂😂 bo czasem wystarczy iskra potrafi.

reklama
Do góry