reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
kolejny słodziak😍.
Ps jeżeli to Ty na zdjęciu obok to jak Ty wróciłaś do formy 😭
Ważę 50 kg tyle co przed ciążą 🙈sama nie wiem jak to zrobilam😂 myślę, że to geny aczkolwiek jestem miłośniczką warzyw i owoców ale od czasu porodu w nocy jak wstaję karmić to bardzo smakują mi słodycze jak nigdy więc zawsze coś sobie podjem rafaello albo takie małe snikersy🙈

No i prawidłowo! 😀 To jest najlepsze dzieciństwo jak dziecko wszystkiego próbuje, dotyka, sama natura hah 😁 A poza tym, no weź teraz za dzieckiem ( mówię już takim co zaczyna chodzić) lataj co sekundę i co dotknie myj mu ręce chusteczką albo nie pozwalaj mu nic dotykać. No nie, to nie dzieciństwo 😉 A i my byśmy się zajechały.
Zgadzam się 🙂nie ma co przesadzać butelki wyparzamy gryzaki tez w sumie wyparzam ale nie latam ze ściereczką i nie wycieram wszystkiego. Matę wieczorem wycieram bo buźką jeździ a po całym dniu ślinienia się na niej jest po prostu brudna. Wiadomo o czystość trzeba dbać ale przed wszystkimi zarazkami dzieci nie ochronimy 🙂

Tak jak @Niedługo mama napisała trzeba dbać o Tłuszcze.
napewno słyszałaś ale nie skojarzyłaś chodzi o dobre wchłanianie witamin A, D, E i K których niedobór prowadzi do zaburzenia wzrostu i rozwoju malucha 😜
Czyli np. do marcheweczki z ogródka dodajemy kilka kropel oliwy? I wtedy podajemy dziecku chyba muszę dużo doczytać 😂

moje dziecko padło o g. 19 jeszcze przy butli po całym dniu wrażeń 😂 a matka nie wie co ze sobą zrobić już dwa prasowania zrobiłam, uprane zabawki na jutro, mata umyta, sterylka zrobiona 😱 co robić a to wakacje 😎🌴
A ja Padam bo młoda nie chciała zasnąć, wygłupy itd, i przebudziła się przed chwilą. Idę się kąpać i spać.
Wgl zaczyna śmiałej dupke podnosić i sie czołgać więc nigdzie sama juz nie posiedzi prócz łóżeczka.

reklama
Do góry